εσυ;Αίλουρος έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:48Άλλοι στα 22 τους έχουν 5 grand slamsarisordeath έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:4622 χρονων στον ημιτελικο του ρολαν γκαρος με εκ. εσοδα αλλα του τη λεει ο μητσος απο τα λιοσα.εγω αν ημουν τσιτσιπας θα τρελαινομουν..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη
-
arisordeath
Re: Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη
φιλε μου οι τρεις καλυτεροι ολων των εποχων ειναι συγχρονοι του.Αίλουρος έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:48Άλλοι στα 22 τους έχουν 5 grand slamsarisordeath έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:4622 χρονων στον ημιτελικο του ρολαν γκαρος με εκ. εσοδα αλλα του τη λεει ο μητσος απο τα λιοσα.εγω αν ημουν τσιτσιπας θα τρελαινομουν..
ειναι 2 θεσεις κατω απ τους 3 καλυτερους (αδιαμφισβητητο) ολων των εποχων.
σου αλλαζει τιποτα αυτη η θεωρηση ?
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μας ταιριαζουν παντως τα ατομικα αθληματα!
το μπασκετ μια φορα αργοπεθαινει,δεν μπαιζουν το μπασκετ οι νεοι που παιζαμε εμεις...εχασε την λαμψη του...παπαλα...σιγα σιγα θα επιστρεψει στην αφανεια....οχι τοσο βεβαια οσο προ εκρηξης,αλλαπαντως περιθωριο...
το τεννις ειναι ο νεος βασιλιας! ο τσιτσιπας διαρκως θα παιζει απο δω και περα,θα προβαλλεται...το τενις εχει και γκλαμουρ και πολυ λιγοτερη αθλιοτητα απο οτι η μπαλα
η μανα δεν πα να λεει ο μπαμπας,θα το τρεχει εκει!
συντομα θα βγαλουμε και αλλους,θα παρει καποια χρονια,αλλα θα βγουν και αλλοι
βεβαια η μπαλα ελεω τσ.λιγκ και πρεμιερ παλι θα χει το σουξε της.κακα τα ψεμματα.
Ρουφα στεφανακο, γλου γλου γλου
Μα τους έχει νικήσει όλους, τον Σέρβο μάλιστα 2 φορές.Κόκκορας έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:49
οσο παιζει με αυτους παντως θα αυξανει τις πιθανοτητες να τους νικησει...
Βέβαια αν παίξουν δέκα φορές, τις οκτώ θα τον κερδίσουν ο Ισπανός και ο Σέρβος, αλλά έχει αποδείξει την αξία του.
Το πνευματικό κομμάτι πρέπει να δουλέψει πιο πολύ πλέον, εμένα με εκνεύρισε η ήττα του στον τελικό στο Αμβούργο από τον Ρούμπλεβ επειδή έσπασε πνευματικά στο τέλος, όχι το σημερινό.
Όπου μας βρίσκουν Σέρβοι τρώμε άγριο πήδημα.
ειναι λιγο "παιδι του μπαμπα" ακομα.
πρπει να γινει "αλογο" του προπονητη.
ο μουρατογλου μονος.
ο μπαμπας στο σπιτι.
100.000 δισκοι
πρπει να γινει "αλογο" του προπονητη.
ο μουρατογλου μονος.
ο μπαμπας στο σπιτι.
100.000 δισκοι
Ισπανοί να δεις
σωστά έφτσε στον ημιτελικό και είναι καλός για μύκονο, ό,τι να ναι
Άρα σκέψου πόσο πουθενάδες είναι οι υπόλοιποι, κάτι Τιμ και Ζβερεβ που αποκλειστηκαν πριν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
και άλλοι τους επικρίνουν γράφοντας στο φορουμ.Αίλουρος έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:48Άλλοι στα 22 τους έχουν 5 grand slamsarisordeath έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:4622 χρονων στον ημιτελικο του ρολαν γκαρος με εκ. εσοδα αλλα του τη λεει ο μητσος απο τα λιοσα.εγω αν ημουν τσιτσιπας θα τρελαινομουν..
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Να καθεστε σπίτι παιδιά, έτσι θα το αποφύγετε. Εκτός αν σας αρέσει.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Rocco Siffredi
arisordeath έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:44ναι ρε εχει νομιζω,υπηρχαν καποτε και αντιδρασεις για τον ναδαλ που επιανε τα αρχιδια του,μετα τον κωλο του και μετα τα μουτρα του και οι αντιπαλοι την ψωνιζαν..Rocco Siffredi έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:41τελικα εχει χρονομετρο το τενις;
δεν μας ειπε ο χατζηπαπαρας![]()
ποιο ειναι οι αλλοι πουχαν στα 22χρ 5 ο φεντερερ και ο ναδαλ;Αίλουρος έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:48Άλλοι στα 22 τους έχουν 5 grand slamsarisordeath έγραψε: 09 Οκτ 2020, 23:4622 χρονων στον ημιτελικο του ρολαν γκαρος με εκ. εσοδα αλλα του τη λεει ο μητσος απο τα λιοσα.εγω αν ημουν τσιτσιπας θα τρελαινομουν..
μην λεμε μλκιες το επιπεδο που χει φτασει ειναι τεραστιο και για Ελληνα ειδικα πουμαστε και αμπαλοι με το αθλημα
Υπερδύναμη θα θεωρούνταν στο μπασκετ η ελλαδα αν δεν έβρισκε τους γαμιαδες της, πελααααατες μου έλεγε 15 χρόνια ο ναβαρο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 15 Απαντήσεις