Eκπληκτικο επιχειρημαvatraxos έγραψε: 09 Οκτ 2020, 16:54Καλά, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Πού το είδες γραμμένο δηλαδή;Lord Brum έγραψε: 09 Οκτ 2020, 16:48 Βρίσκω προβληματικές τις μεθοδεύσεις να βγάζουν επικεφαλείς πολιτικού κόμματος διευθυντές εγκληματική οργάνωσης. Αν μιλάμε για κανονικές και όχι κατά ντογιάκο εγκληματικές οργανώσεις προφανώς και οι ποινές έπρεπε να είναι 10 χρόνια το λιγότερο + ό,τι άλλο έχουν κάνει.
Να σε ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Δεν βρίσκεις κανένα λογικό κενό στο να ονομάζονται μέλη εγκληματική οργάνωηση εκλεγμένοι βουλευτές ιδίως σε περιπτώσει όπως π.χ. του παναγιώταρου που δεν έχει υπάρξει υπόνοια εμπλοκής σε καμία συγκεκριμένη πράξη? Δηάδή η συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση σε τι συνίστατο, στην άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου? Με ποια λογική αυτός που πήρε τις περισότερες ψήφους στην εκλογική του περιφέρεια είναι μέλος και ο δεύτερος σε ψήφους δεν είναι?
Θα σου πω ένα επιχείρημα για τους βουλευτές. Εκεί που χρειάστηκε, αντικατέστησαν βουλευτή εκλεγμένο με το Ματθαιόπουλο. Οι εγκληματικές οργανώσεις προϋποθέτουν ένα μίνιμουμ εμπιστευτικότητας ανάμεσα στα διευθυντικά στελέχη τους.
Θα σου πω κι ένα αντεπειχείρημα. Κάπου πήρε το αυτί μου σε video χρυσαυγιτών που υπάρχει στη δικογραφία ότι η αληθινή ηγεσία της ΧΑ δεν ταυτίζεται με την κοινοβουλευτική ομάδα. Πιθανώς λοιπόν κάποιοι να την πληρώσουν ενώ δε φταίνε και κάποιοι να τη σκαπουλάρουν ενώ είναι ένοχοι.
εκλεχτηκαν συνολικα με την χ.α. καμια 35 ατομα
1 φορα εγινε "αλλαγη"
δηλαδη κατα 99% η "Σκληρη εγκληματικη οργανωση με την ιεραρχικη δομη δεχοτανε μεσω δημοκρατικων θεσμων τα ατομα που θα διευθιναν την εγκληματικη οργανωση"