Ότι του είπε η κυρία Μαριάννα να κάμει φίλο τον Κασιδιάρη στο ινσταγκραμOtto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:53Να παραδεχτεί τι ;vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:44 Αν όντως ισχύει το φόλοου, τότε μη μας το παίζει θιγμένη αθώα περιστέρα ο Σακούλης. Να φερθεί ντρέτα και να το παραδεχτεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολάκης: χρυσαυγίτης ο Ρουβάς! Ρουβάς: τσίμπα ενα εξώδικο για αρχή... και βλέπουμε...
Re: Πολάκης: χρυσαυγίτης ο Ρουβάς! Ρουβάς: τσίμπα ενα εξώδικο για αρχή... και βλέπουμε...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Golden Age
Re: Πολάκης: χρυσαυγίτης ο Ρουβάς! Ρουβάς: τσίμπα ενα εξώδικο για αρχή... και βλέπουμε...
fixedvantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:32
Δεν φαίνεται να δειχνει καμία απολύτως συμπάθεια ο Ρουβάς προς τα αβγά (αν ειναι ετσι οπως τα λέει ο Πολάκης, απ'οτι διαβαζω παραπάνω), σιγουρα ομως εδειξε εναν ζμπούτσαμ απολιτικισμό. Η απαντηση του στον κομιστή, αυτό φανερώνει. Σε ερωτηση "αν σε τρομάζει ενα νεοναζιστικό κομμα/μορφωμα μεσα στη βουλή", ενας πολίτης έστω απλός γνώστης της στοιχειώδους κοινωνικοπολιτικής κομμουνιστικής αλφαβήτας, θα απαντούσε κατι του στυλ "φυσικά και με τρομάζει ρε συ Θέμο.
- Obi Wan Iakobi
Εδω που τα λεμε ειναι ομολογια πιστης στον ΝΓΜ η δηλωση Ρουβα.Ακου δεν τρομοκρατηθηκε με την εισοδο της ΧΑ στη Βουλη.Γιατι δεν τρομοκρατηθηκε?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Golden Age
Σας έχει χαζέψει τελείως το καταβαθυσυστημικό κόμμα σας.Beria έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:54Ότι του είπε η κυρία Μαριάννα να κάμει φίλο τον Κασιδιάρη στο ινσταγκραμOtto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:53Να παραδεχτεί τι ;vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:44 Αν όντως ισχύει το φόλοου, τότε μη μας το παίζει θιγμένη αθώα περιστέρα ο Σακούλης. Να φερθεί ντρέτα και να το παραδεχτεί.
Ε ναι ρε συ, εύκολα βρίσκονται τέτοιοι άντρακλες σαν τον Κραουνάκη;vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:44 Αν όντως ισχύει το φόλοου, τότε μη μας το παίζει θιγμένη αθώα περιστέρα ο Σακούλης. Να φερθεί ντρέτα και να το παραδεχτεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το αυτονόητο, φυσικά. Αλλιώς ποιός ο λόγος να έχει φόλλοου τον αριοαλγερινό? Ετσι, για πλακα?Otto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:53Να παραδεχτεί τι ;vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:44 Αν όντως ισχύει το φόλοου, τότε μη μας το παίζει θιγμένη αθώα περιστέρα ο Σακούλης. Να φερθεί ντρέτα και να το παραδεχτεί.
Εσύ θα μπορούσες πχ, να έχεις φόλλοου τον Παφίλη, ή τον Κωνσταντίνου της ανταρσυα, χωρίς καποιο σημαντικό λόγο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 09 Οκτ 2020, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ αν ήμουνα ο Σάκης θα του απαντούσα.
Για αυτό μου κάνατε πρόταση να κατέβω βουλευτής σας και αρνήθηκα ;
Θα τον τάπωνα και θα έβγαζε τον σκασμό.
Για αυτό μου κάνατε πρόταση να κατέβω βουλευτής σας και αρνήθηκα ;
Θα τον τάπωνα και θα έβγαζε τον σκασμό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- vantono
Ναι, αυτο οντως ειναι σημαντικό θεματάκι. Αυτο ακριβώς το σκέφτηκα κι εγώ ο ίδιος όταν το έγραφα ολο αυτο, και με επιασαν τα γέλια.nowhere έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:51vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:32 ...ενας πολίτης έστω απλός γνώστης της στοιχειώδους κοινωνικοπολιτικής αλφαβήτας, θα απαντούσε κατι του στυλ "φυσικά και με τρομάζει ρε συ Θέμο. Μιλάμε για νοσταλγούς των ναζί, των χειρότερων εγκληματιών της ανθρωπότητας, που εν ετει 2000τάδε, 21ο αιώνα, έχουν τοση απήχηση στους συμπολίτες μου. Αυτοι σαν ατομα οχι, δεν με τρομάζουν, η απήχησή τους σαν γεγονός ομως ναι με τρομάζει".ο ρουβάς αυτό,που πριν 5 χρόνια έλεγε μόνο α] είστε καλααά? και β] πάμεεε
- Obi Wan Iakobi
Εξωτικος

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Για λογους γκλαμουριας.vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 18:02
Εσύ θα μπορούσες πχ, να έχεις φόλλοου τον Παφίλη, ή τον Κωνσταντίνου της ανταρσυα, χωρίς καποιο σημαντικό λόγο?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Έχουν χαζέψει απ' τις φάπες τα κομμούνια. Περίμεναν πως τώρα με την δίκη της ΧΑ κάπως θα βγουν απ' τις τρύπες τους και τελικά τρέχουν να απολογηθούν που με δικιά τους ευθύνη οι ΧΑτες θα πέσουν στα μαλακά. Ε η προβατίνα σκέφτηκε να κάνει ρελανς με Ρουβά και θα την φάνε και από 'κει.
Μα είναι δυνατόν να ΜΗΝ καταλαβαίνεις;Otto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:53Να παραδεχτεί τι ;vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:44 Αν όντως ισχύει το φόλοου, τότε μη μας το παίζει θιγμένη αθώα περιστέρα ο Σακούλης. Να φερθεί ντρέτα και να το παραδεχτεί.
Αν δεν είχε περάσει τουλάχιστον τρεις κρίσεις πανικού ο κάθε δημοκρατικός πολίτης με την άνοδο της ΧΑ και το λιγότερο δεκατρείς ο Σάκης, που ακριβώς βαδίζαμε ως χώρα; Εεεεε;
Η πλάκα είναι ο βαντόνος μας, εκφράζει το μετριοπαθές ανεπίστρεπτο, είναι κάτι σαν δεντροφυτευμένος λόφος. Ένα λουλουδάκι εδώ, ένα πευκάκι παραπέρα, μια σουπιά στη λιμνούλα με τους νάνους, μια παραδοσιακή ελιά, τέτοια.
Φαντάσου πως σκέπτονται οι άλλοι, τα βουνά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Εγώ πάντως έχω follow στο twitter από αναρχοαυτόνομους μέχρι τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Τζήμερο.Προφανώς δεν δείχνει κάτι και είναι πίπες Πολάκη.Ότι κάθησε κάποιος να δει τους followers του Κασιδιάρη στο twitter είδε τον Ρουβά και αυτό συνέβαλλε στην εξάπλωση της ΧΑ.Για γέλια.vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 18:02Το αυτονόητο, φυσικά. Αλλιώς ποιός ο λόγος να έχει φόλλοου τον αριοαλγερινό? Ετσι, για πλακα?Otto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:53Να παραδεχτεί τι ;vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:44 Αν όντως ισχύει το φόλοου, τότε μη μας το παίζει θιγμένη αθώα περιστέρα ο Σακούλης. Να φερθεί ντρέτα και να το παραδεχτεί.
Ο Ρουβάς κάποτε όταν ρωτήθηκε ,είχε πει , ναι μου έχουν κάνει πρόταση για να κατέβω στην πολιτική από όλες τις παρατάξεις σε όλους αρνήθηκα.
Μου αρέσει αυτό που κάνω , ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά και πιστεύω ότι η πολιτική θα με έφθειρε σαν άνθρωπο χωρίς να πετύχω και κάποιο αποτέλεσμα.
Μου αρέσει αυτό που κάνω , ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά και πιστεύω ότι η πολιτική θα με έφθειρε σαν άνθρωπο χωρίς να πετύχω και κάποιο αποτέλεσμα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- vantono
Ρε παιδιά, στοιχειώδη πράγματα είναι αυτά, μη δουλευόμαστε μεταξύ μας. Επειδή είστε εσείς ισαποστασάκηδες και δεν σας φαίνεται τίποτα το παράδοξο στο να ακολουθεί ο άλλος τον νεοναζί, δεν σημαίνει οτι όλοι το βλέπουμε το ίδιο. Εκτός αν έχετε εσεις καποια σαφή απάντηση να δώσετε στο γιατί ο Ρουβάς να ακολουθεί τον ναζί, αν δεν συντρέχει καποιος σοβαρός λόγος.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Οκτ 2020, 18:10Μα είναι δυνατόν να ΜΗΝ καταλαβαίνεις;Otto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:53Να παραδεχτεί τι ;vantono έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:44 Αν όντως ισχύει το φόλοου, τότε μη μας το παίζει θιγμένη αθώα περιστέρα ο Σακούλης. Να φερθεί ντρέτα και να το παραδεχτεί.
Αν δεν είχε περάσει τουλάχιστον τρεις κρίσεις πανικού ο κάθε δημοκρατικός πολίτης με την άνοδο της ΧΑ και το λιγότερο δεκατρείς ο Σάκης, που ακριβώς βαδίζαμε ως χώρα; Εεεεε;
Η πλάκα είναι ο βαντόνος μας, εκφράζει το μετριοπαθές ανεπίστρεπτο, είναι κάτι σαν δεντροφυτευμένος λόφος. Ένα λουλουδάκι εδώ, ένα πευκάκι παραπέρα, μια σουπιά στη λιμνούλα με τους νάνους, μια παραδοσιακή ελιά, τέτοια.
Φαντάσου πως σκέπτονται οι άλλοι, τα βουνάαπό γρανίτη.
Εγώ που ειμαι μεταλλάς και κομμούνι πχ, δεν ακολουθώ ούτε Βορίδη ούτε Κάρντι Μπι για προφανεις λόγους. Μπορει να μην τους αντιπαθώ, αλλα δεν βρίσκω τίποτα το ενδιαφέρον σε αυτα τα ατομα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 45 Απαντήσεις