Θα αναλάβει ο επόμενος και μεθεπόμενος επιμελητής υποθέτω.
Όλα άντερ κοντρόλ λέμε.
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό που γράφεις.hellegennes έγραψε: 09 Οκτ 2020, 13:38 Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο δεν συνελήφθησαν όλοι αυτοί.
Ή μάλλον ξέρω, καλή μου Γαλή. Έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί η κυβέρνηση και η αστυνομία. Όπως να συλλαμβάνει άτομα (εννοείται όχι γύφτους) γιατί δεν φοράνε μάσκες όταν παραγγέλνουν καφέ.
Σόρι, αλλά μην κλαίγεστε. Αυτό διαλέγετε κι εσείς.
πόσο δίκιο έχεις...hellegennes έγραψε: 09 Οκτ 2020, 13:38 Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο δεν συνελήφθησαν όλοι αυτοί.
Ή μάλλον ξέρω, καλή μου Γαλή. Έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί η κυβέρνηση και η αστυνομία. Όπως να συλλαμβάνει άτομα (εννοείται όχι γύφτους) γιατί δεν φοράνε μάσκες όταν παραγγέλνουν καφέ.
Σόρι, αλλά μην κλαίγεστε. Αυτό διαλέγετε κι εσείς.
Είναι σε συνεννόηση με το νατο, για να είναι πιο δυναμική η αντίδραση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 09 Οκτ 2020, 14:07 Τώρα να επέμβει ο στρατός. Η κυβέρνηση πρέπει να δράσει.
Καλά κάνεις και δεν παρακολουθείς.Σουβλίτσα έγραψε: 09 Οκτ 2020, 14:12 Προσπαθώ να μην παρακολουθώ διάφορα νήματα με την τρέχουσα επικαιρότητα. Την τρέχουσα επικαιρότητα γενικότερα.
Νοιώθω τόση αηδία, οργή, θλίψη και απελπισία![]()
Ακριβώς.Σουβλίτσα έγραψε: 09 Οκτ 2020, 14:27 Για να μπορείς να το βλέπεις ως παρωδία πάει να πει οτι έχεις ξεφύγει σε τέτοια επίπεδα κυνισμού που πολύ μικρή ποιοτική διαφορά έχεις από τους σκαρμόγυφτους πάσης φύσεως
αυτο ειναι το κολπο
ναι δεν γράφτηκα προχθές στο φόρουμ αλλά κουράζομαι