!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Adidas

Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

έχω την φρικτή υποψία ότι όλα τα νέα μέλη είναι όλα και όλα, μια οικογένεια

πρώτα μας ανακάλυψε η έφηβη κόρη Καραμελίτσα ενώ έψαχνε στο γκουγκλ πώς να φτιάξει μάσκα από παλιά υφασμάτινη τσάντα μπομπ μάρλεϊ και έπεσε πάνω σε ποστ του χέλλη για την απάτη της επιτροπής τσιόρδα. Από τότε μας έχει γαμήσει στο τρολάρισμα, για να στέλνει stories στις φίλες της.

μετά ο μπαμπάς Puma ανήσυχος για το τι ψάχνει η κόρη του στο ιντερνετ, μας ανακάλυψε μέσω της γονικού τείχους προστασίας windows και αποφάσισε ότι είμαστε μια υπέροχη παρέα για να χαζεύει στο τάμπλετ ενώ έχει κολλήσει στην Κατεχάκη για την δουλειά

αμέσως αντιλήφθηκε αλλαγές στις συνήθειες του η σύζυγος Zarkadaki και του έψαξε το κινητό, ενώ αυτός συναρμολογούσε στο γκαράζ το ρομπότ τρενάκι με τις ράγες για τον μπέμπη (μα πόσο υπέροχος και σύγχρονος άντρας του 21 αιώνα :011: ) και αυτή ήταν μόνη της στην κρεβατοκάμαρα βάζοντας ανορθωτική κρέμα στήθους που της συνέστησε η φαρμακοποιός κυρά-Τούλα, για να αναζωογονήσει τον γάμο τους

ο μεγάλος υιός της οικογένειας Petros Kotsidis που θα κληρονομήσει την εταιρεία και μαθαίνει από τώρα υποχρεωτικά λάτεξ και λινουξ από τον μπαμπά, γράφτηκε και αυτός μετά από μία σοβαρή συζήτηση στο τραπέζι της Κυριακής ότι η οικογένεια πρέπει να έχει κοινά θέματα συζήτησης, έγραψε ένα ποστ με το ζόρι και εξαφανίστηκε να παίξει μπιλιάρδο με τα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

η Αννίλα, κατάγεται από την Αλβανία. Ο πατέρας της ήταν διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών της Αλβανίας και η ίδια έζησε υπέροχα παιδικά χρόνια. Μορφώθηκε στα καλύτερα σχολεία, φορούσε τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και εισέπραξε πολλή αγάπη. Ώσπου μια μέρα όλα άλλαξαν! Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας συνέπεσε με την οικονομική και πολιτική κατάρρευση της χώρας. Μέσα σε ένα βράδυ, η Αννίλα βρέθηκε να περνάει τα σύνορα μόνη, άρρωστη και με μόνη της αποσκευή την «ελπίδα». Τι συνέβη άραγε εκείνο το βράδυ; Ποιος είναι ο λόγος που μετά από 23 χρόνια στέλνει αυτό το πακέτο;
Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Γαλή.

Εικόνα

-Nαι φιλοζωική εκεί;
-Μάλιστα κυρία μου τι συνέβη.
-Στον πεζόδρομο του Κολωνακίου υπάρχει μια γατούλα αδέσποτη.
-Μάλιστα κυρία μου και τι θέλετε να κάνουμε;
-Να την βοηθήσετε φιλοζωική δεν είστε;

Τι συμβαίνει Μαίρη ποιός είναι στην γραμμή;
Μια γεροντόγατα κύριε ξέρετε εσείς.
Ωραία είπα χίλιες φορές τέτοιες περιπτώσεις να τις δίνετε στον Δημήτρη ξέρει αυτός.

-Μια στιγμή κυρία μου να σας συνδέσω με τον υπεύθυνο.
-Παρακαλώ ήδη με ενημέρωσε η συνάδελφος για την γατούλα μην ανησυχείτε στέλνουμε αμέσως αυτοκίνητα ,και ειδικά εκπαιδευμένους φιλόζωους ,μπορείτε να μου πείτε ακριβώς την διεύθυνση;
-Στον πεζόδρομο του Κολωνακίου.
-Σας ευχαριστούμε κυρία ,είναι κάτι άλλο;
-Όχι σας ευχαριστώ.

Την επόμενη μέρα.

-Ναι φιλοζωική;
-Μάλιστα κυρία μου τι συμβαίνει;
-Σας είχα πάρει και χθες είναι μια γατούλα στον πεζόδρομο του Κολωνακίου είχατε πει ότι θα έρθετε αλλά δεν ήρθατε.
-Παρακαλώ κυρία μου είσαστε αυτή που μιλήσαμε χθες;
-Μάλιστα δεν ήρθατε η γατούλα είναι εδώ ακόμα.
-Τι χρώμα έχει;
-Είναι μαύρη με άσπρα.
-Ήρθαμε χθες και την ζυγίσαμε είναι μια χαρά στην υγεία της μην ανησυχείτε.(μούφα κανείς δεν πήγε απλά για να την αποφύγουν)
-Δεν θα κάνετε τίποτα άλλο;
-Τι εννοείτε κυρία μου;
-Εγώ ταΐζω τις δικές μου δεν μπορώ να την ταΐζω και αυτήν.
-Μην την ταΐζετε κυρία μου έχουμε κανονίσει και θα την ταΐζει κάποιος άλλος. :smt005:
-Σας ευχαριστώ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

Adidas έγραψε: 09 Οκτ 2020, 02:30 έχω την φρικτή υποψία ότι όλα τα νέα μέλη είναι όλα και όλα, μια οικογένεια

πρώτα μας ανακάλυψε η έφηβη κόρη Καραμελίτσα ενώ έψαχνε στο γκουγκλ πώς να φτιάξει μάσκα από παλιά υφασμάτινη τσάντα μπομπ μάρλεϊ και έπεσε πάνω σε ποστ του χέλλη για την απάτη της επιτροπής τσιόρδα. Από τότε μας έχει γαμήσει στο τρολάρισμα, για να στέλνει stories στις φίλες της.

μετά ο μπαμπάς Puma ανήσυχος για το τι ψάχνει η κόρη του στο ιντερνετ, μας ανακάλυψε μέσω της γονικού τείχους προστασίας windows και αποφάσισε ότι είμαστε μια υπέροχη παρέα για να χαζεύει στο τάμπλετ ενώ έχει κολλήσει στην Κατεχάκη για την δουλειά

αμέσως αντιλήφθηκε αλλαγές στις συνήθειες του η σύζυγος Zarkadaki και του έψαξε το κινητό, ενώ αυτός συναρμολογούσε στο γκαράζ το ρομπότ τρενάκι με τις ράγες για τον μπέμπη (μα πόσο υπέροχος και σύγχρονος άντρας του 21 αιώνα :011: ) και αυτή ήταν μόνη της στην κρεβατοκάμαρα βάζοντας ανορθωτική κρέμα στήθους που της συνέστησε η φαρμακοποιός κυρά-Τούλα, για να αναζωογονήσει τον γάμο τους

ο μεγάλος υιός της οικογένειας Petros Kotsidis που θα κληρονομήσει την εταιρεία και μαθαίνει από τώρα υποχρεωτικά λάτεξ και λινουξ από τον μπαμπά, γράφτηκε και αυτός μετά από μία σοβαρή συζήτηση στο τραπέζι της Κυριακής ότι η οικογένεια πρέπει να έχει κοινά θέματα συζήτησης, έγραψε ένα ποστ με το ζόρι και εξαφανίστηκε να παίξει μπιλιάρδο με τα παιδιά.
Ας του πει κάποιος γιατί θα σκάσει... :lol:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Niki έγραψε: 09 Οκτ 2020, 08:13 Γαλή.

[img]https://i.postimg.cc/43Gt9Dbz/8ccc ... .jpg[/img]

-Nαι φιλοζωική εκεί;
-Μάλιστα κυρία μου τι συνέβη.
-Στον πεζόδρομο του Κολωνακίου υπάρχει μια γατούλα αδέσποτη.
-Μάλιστα κυρία μου και τι θέλετε να κάνουμε;
-Να την βοηθήσετε φιλοζωική δεν είστε;

Τι συμβαίνει Μαίρη ποιός είναι στην γραμμή;
Μια γεροντόγατα κύριε ξέρετε εσείς.
Ωραία είπα χίλιες φορές τέτοιες περιπτώσεις να τις δίνετε στον Δημήτρη ξέρει αυτός.

-Παρακαλώ ήδη με ενημέρωσε η συνάδελφος για την γατούλα μην ανησυχείτε στέλνουμε αμέσως αυτοκίνητα ,και ειδικά εκπαιδευμένους φιλόζωους ,μπορείτε να μου πείτε ακριβώς την διεύθυνση;
-Στον πεζόδρομο του Κολωνακίου.
-Σας ευχαριστούμε κυρία ,είναι κάτι άλλο;
-Όχι σας ευχαριστώ.

Την επόμενη μέρα.

-Ναι φιλοζωική;
-Μάλιστα κυρία μου τι συμβαίνει;
-Σας είχα πάρει και χθες είναι μια γατούλα στον πεζόδρομο του Κολωνακίου είχατε πει ότι θα έρθετε αλλά δεν ήρθατε.
-Παρακαλώ κυρία μου είσαστε αυτή που μιλήσαμε χθες;
-Μάλιστα δεν ήρθατε η γατούλα είναι εδώ ακόμα.
-Τι χρώμα έχει;
-Είναι μαύρη με άσπρα.
-Ήρθαμε χθες και την ζυγίσαμε είναι μια χαρά στην υγεία της μην ανησυχείτε.(μούφα κανείς δεν πήγε απλά για να την αποφύγουν)
-Δεν θα κάνετε τίποτα άλλο;
-Τι εννοείτε κυρία μου;
-Εγώ ταΐζω τις δικές μου δεν μπορώ να την ταΐζω και αυτήν.
-Μην την ταΐζετε κυρία μου έχουμε κανονίσει και θα την ταΐζει κάποιος άλλος. :smt005:
-Σας ευχαριστώ.
το διάβασα όλο.σαν να μου στρίψαν ταρχίδια με τανάλια
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Adidas έγραψε: 09 Οκτ 2020, 02:30 έχω την φρικτή υποψία ότι όλα τα νέα μέλη είναι όλα και όλα, μια οικογένεια

Δεν είμαι έφηβη, κατά τ' άλλα καλά τα λες. Αν το ζαρκαδάκι ειναι η μαμά μου, θα το τσεκάρω όταν πάω σπίτι.
Z
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Για την Λολίτα δεν μας είπε, εικάζω ότι θα είναι η γκόμενα του Puma λόγω και του νήματος που πόσταρε...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Zarkadaki έγραψε: 09 Οκτ 2020, 09:08 Για την Λολίτα δεν μας είπε, εικάζω ότι θα είναι η γκόμενα του Puma λόγω και του νήματος που πόσταρε...
Η Λολίτα ποια είναι; καινούρια; γνωρίζεστε όλοι εσείς μεταξύ σας; μας ήρθατε από κάπου; έχετε έρθει με φιλικές διαθέσεις; θα μας κάνετε πειράματα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Πάντως αυτό με τις οικογένειες να γράφουν, μου είναι σαφές ότι ισχυει. Ας πούμε, το τρίπτυχο Γαλή-Άγις-Νάιδα στη μαγειρική είναι σαν μαμά-πεθερά-κόρη.
Z
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Καραμελίτσα έγραψε: 09 Οκτ 2020, 09:13 Πάντως αυτό με τις οικογένειες να γράφουν, μου είναι σαφές ότι ισχυει. Ας πούμε, το τρίπτυχο Γαλή-Άγις-Νάιδα στη μαγειρική είναι σαν μαμά-πεθερά-κόρη.
Ο Αγις ποιον ρόλο έχει; της πεθεράς;
Άβαταρ μέλους
Puma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma »

Zarkadaki έγραψε: 09 Οκτ 2020, 09:08 Για την Λολίτα δεν μας είπε, εικάζω ότι θα είναι η γκόμενα του Puma λόγω και του νήματος που πόσταρε...
Σε ποιο νήμα αναφέρεσαι;
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Naida έγραψε: 09 Οκτ 2020, 09:12
Η Λολίτα ποια είναι; καινούρια; γνωρίζεστε όλοι εσείς μεταξύ σας; μας ήρθατε από κάπου; έχετε έρθει με φιλικές διαθέσεις; θα μας κάνετε πειράματα;
Μην τρομάζεις είναι απλά τα πράγματα, χάλασε το viper και είπαμε να τα λέμε από δω.
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Puma έγραψε: 09 Οκτ 2020, 09:15
Σε ποιο νήμα αναφέρεσαι;
viewtopic.php?f=97&t=22051&p=1533670#p1533670
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zarkadaki την 09 Οκτ 2020, 09:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Puma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma »

Naida έγραψε: 09 Οκτ 2020, 09:12
Δεν ξέρω βρε, Naida. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα αποτυπώσω κάπου όλες τις συσχετίσεις για να τις μάθω και να τις αφομοιώσω. Έχω καινούρια οικογένεια φαίνεται!
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

don't speak έγραψε: 09 Οκτ 2020, 09:15
Καραμελίτσα έγραψε: 09 Οκτ 2020, 09:13 Πάντως αυτό με τις οικογένειες να γράφουν, μου είναι σαφές ότι ισχυει. Ας πούμε, το τρίπτυχο Γαλή-Άγις-Νάιδα στη μαγειρική είναι σαν μαμά-πεθερά-κόρη.
Ο Αγις ποιον ρόλο έχει; της πεθεράς;
ε, ναι.
Z
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”