Obsessive–compulsive disorder. Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχήαλασκα15++ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:35Τι είναι ocd ;- Casper - έγραψε: 08 Οκτ 2020, 00:38 Ο αδερφός μου είναι αρρωστοφοβικός. Νοσοφοβία λέγεται βασικά, μαζί με το ocd που έχουμε και οι 2. Χθες νόμιζε πως είχε κορονοϊό γιατί ένιωθε κόπωση και αδυναμία, + ότι νόμιζε πως είχε πυρετό και πονούσε τον λαιμό του. Τελικά μια χαρά ήταν η θερμοκρασία του. Σήμερα εγώ ένιωθα τρομερή αδυναμία και με έπιασε ημικρανία. Σπάνιες φορές παίρνω παυσίπονο αλλά σήμερα το χρειάστηκα. Ίσως είναι από την πολύωρη χρήση μάσκας μιας και εδώ κάνει ακόμα αρκετή ζέστη![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
-
- Casper -
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
-
the comet the course the tail
γεια σου κασπερίνιο- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 00:27Obsessive–compulsive disorder. Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχήαλασκα15++ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:35Τι είναι ocd ;- Casper - έγραψε: 08 Οκτ 2020, 00:38 Ο αδερφός μου είναι αρρωστοφοβικός. Νοσοφοβία λέγεται βασικά, μαζί με το ocd που έχουμε και οι 2. Χθες νόμιζε πως είχε κορονοϊό γιατί ένιωθε κόπωση και αδυναμία, + ότι νόμιζε πως είχε πυρετό και πονούσε τον λαιμό του. Τελικά μια χαρά ήταν η θερμοκρασία του. Σήμερα εγώ ένιωθα τρομερή αδυναμία και με έπιασε ημικρανία. Σπάνιες φορές παίρνω παυσίπονο αλλά σήμερα το χρειάστηκα. Ίσως είναι από την πολύωρη χρήση μάσκας μιας και εδώ κάνει ακόμα αρκετή ζέστη![]()
![]()
-
- Casper -
Hey!the comet the course the tail έγραψε: 09 Οκτ 2020, 00:29γεια σου κασπερίνιο![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ελεγχεις τις πορτες καμμια πενηνταρια φορες?- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 00:27Obsessive–compulsive disorder. Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχήαλασκα15++ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:35Τι είναι ocd ;- Casper - έγραψε: 08 Οκτ 2020, 00:38 Ο αδερφός μου είναι αρρωστοφοβικός. Νοσοφοβία λέγεται βασικά, μαζί με το ocd που έχουμε και οι 2. Χθες νόμιζε πως είχε κορονοϊό γιατί ένιωθε κόπωση και αδυναμία, + ότι νόμιζε πως είχε πυρετό και πονούσε τον λαιμό του. Τελικά μια χαρά ήταν η θερμοκρασία του. Σήμερα εγώ ένιωθα τρομερή αδυναμία και με έπιασε ημικρανία. Σπάνιες φορές παίρνω παυσίπονο αλλά σήμερα το χρειάστηκα. Ίσως είναι από την πολύωρη χρήση μάσκας μιας και εδώ κάνει ακόμα αρκετή ζέστη![]()
![]()
-
- Casper -
Μακάρι να ήταν μόνο αυτό η ocd.perseus έγραψε: 09 Οκτ 2020, 08:37Ελεγχεις τις πορτες καμμια πενηνταρια φορες?
-
- Casper -
Όταν παρεξηγώ άτομα και καταστάσεις νιώθω ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο.
Εγώ όταν θυμώνω και κάνω κακές σκέψεις για κάποιον. Και ξέρω έχω δίκιο αλλά δεν θέλω να κάνω κακές σκέψεις.- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:21 Όταν παρεξηγώ άτομα και καταστάσεις νιώθω ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Ναι αυτό εννοώ πάνω κάτω. Όταν κάνω κακές σκέψεις για κάποιον. Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο το συναίσθημα όταν αποδειχθεί πως είχα άδικο.Naida έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:42Εγώ όταν θυμώνω και κάνω κακές σκέψεις για κάποιον. Και ξέρω έχω δίκιο αλλά δεν θέλω να κάνω κακές σκέψεις.- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:21 Όταν παρεξηγώ άτομα και καταστάσεις νιώθω ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο.
Και;- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:46Ναι αυτό εννοώ πάνω κάτω. Όταν κάνω κακές σκέψεις για κάποιον. Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο το συναίσθημα όταν αποδειχθεί πως είχα άδικο.Naida έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:42Εγώ όταν θυμώνω και κάνω κακές σκέψεις για κάποιον. Και ξέρω έχω δίκιο αλλά δεν θέλω να κάνω κακές σκέψεις.- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:21 Όταν παρεξηγώ άτομα και καταστάσεις νιώθω ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο.
Πώς σκοπεύεις να λύσεις αυτό το πρόβλημα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Casper -
Τι εννοείς;vagabondo έγραψε: 09 Οκτ 2020, 21:14Και;- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:46Ναι αυτό εννοώ πάνω κάτω. Όταν κάνω κακές σκέψεις για κάποιον. Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο το συναίσθημα όταν αποδειχθεί πως είχα άδικο.Naida έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:42
Εγώ όταν θυμώνω και κάνω κακές σκέψεις για κάποιον. Και ξέρω έχω δίκιο αλλά δεν θέλω να κάνω κακές σκέψεις.
Δεν το ξέρει ο άλλος. Αν εννοείς για το "συγγνώμη", δεν έχω τέτοια κολλήματα, ζητάω.
Παρεξήγησα μια καθηγήτρια πως είναι τεμπέλα και δεν ενδιαφέρεται και θύμωσα κιόλας γιατί ενώ πληρώνεται για 3ωρο, μας έκανε 40 λεπτά μαξ στα ονλινε και δεν καταλαβαίναμε καν. Συζητήσαμε και με την υπεύθυνη αν γίνεται να αλλάξουμε μάθημα και της είπε πως αγχωθήκαμε για να μας στείλει γραπτό εξετάσεων να δούμε την φάση του μαθήματος. Τώρα την γνωρίσαμε από κοντά και πραγματικά καμία σχέση, μας εξηγεί και ασχολείται, φαίνεται καλούλα και ένιωσα άσχημα που σκεφτόμουν αρνητικά και ότι μπορεί να μην της άρεσε που σκεφτήκαμε να αλλάξουμε το μάθημά της. Κατάλαβες τώρα;
- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 21:22Τι εννοείς;vagabondo έγραψε: 09 Οκτ 2020, 21:14Και;- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:46
Ναι αυτό εννοώ πάνω κάτω. Όταν κάνω κακές σκέψεις για κάποιον. Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο το συναίσθημα όταν αποδειχθεί πως είχα άδικο.
Δεν το ξέρει ο άλλος. Αν εννοείς για το "συγγνώμη", δεν έχω τέτοια κολλήματα, ζητάω.
Παρεξήγησα μια καθηγήτρια πως είναι τεμπέλα και δεν ενδιαφέρεται και θύμωσα κιόλας γιατί ενώ πληρώνεται για 3ωρο, μας έκανε 40 λεπτά μαξ στα ονλινε και δεν καταλαβαίναμε καν. Συζητήσαμε και με την υπεύθυνη αν γίνεται να αλλάξουμε μάθημα και της είπε πως αγχωθήκαμε για να μας στείλει γραπτό εξετάσεων να δούμε την φάση του μαθήματος. Τώρα την γνωρίσαμε από κοντά και πραγματικά καμία σχέση, μας εξηγεί και ασχολείται, φαίνεται καλούλα και ένιωσα άσχημα που σκεφτόμουν αρνητικά και ότι μπορεί να μην της άρεσε που σκεφτήκαμε να αλλάξουμε το μάθημά της. Κατάλαβες τώρα;![]()
Occasio facit furem
Είναι η απρόσωπη επικοινωνία που δημιουργεί περισσότερη φαντασία από όση μπορεί να ανταποκριθεί στην πραγματικότητα.- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 21:22Τι εννοείς;vagabondo έγραψε: 09 Οκτ 2020, 21:14Και;- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:46
Ναι αυτό εννοώ πάνω κάτω. Όταν κάνω κακές σκέψεις για κάποιον. Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο το συναίσθημα όταν αποδειχθεί πως είχα άδικο.
Παρεξήγησα μια καθηγήτρια πως είναι τεμπέλα και δεν ενδιαφέρεται και θύμωσα κιόλας γιατί ενώ πληρώνεται για 3ωρο, μας έκανε 40 λεπτά μαξ στα ονλινε και δεν καταλαβαίναμε καν. Συζητήσαμε και με την υπεύθυνη αν γίνεται να αλλάξουμε μάθημα και της είπε πως αγχωθήκαμε για να μας στείλει γραπτό εξετάσεων να δούμε την φάση του μαθήματος. Τώρα την γνωρίσαμε από κοντά και πραγματικά καμία σχέση, μας εξηγεί και ασχολείται, φαίνεται καλούλα και ένιωσα άσχημα που σκεφτόμουν αρνητικά και ότι μπορεί να μην της άρεσε που σκεφτήκαμε να αλλάξουμε το μάθημά της. Κατάλαβες τώρα;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι η απρόσωπη επικοινωνία που δημιουργεί τέτοια θέματα.- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 21:22Τι εννοείς;vagabondo έγραψε: 09 Οκτ 2020, 21:14Και;- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:46
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ετοιμος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.