Ναι μπορεις να την πεις κι ετσι την ξεφτιλα.περαστικος έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:38Ναι...stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:23Δεν ειναι ολοι ζαιοι ξερεις.περαστικος έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:21
Θα μπορουσε να το παιξει αδερφη ωστε αν του ελεγαν τποτα οι αστυνομικοι να τους εκανε μηνυση μετα για ομοφοβια, τρανσφοβια, λουγκροφοβια και ολα τα συναφη.
...αλλα ο αγωνας απαιτει θυσιες!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσύ πώς έρχεσαι χωρίς μάσκα και θες να μου επιβάλεις πρόστιμο. Δεν το δέχομαι ..έχω και άρρυθμίες... Φεύγω...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
stergiosbik
Re: Εσύ πώς έρχεσαι χωρίς μάσκα και θες να μου επιβάλεις πρόστιμο. Δεν το δέχομαι ..έχω και άρρυθμίες... Φεύγω...
-
Εμπεδοκλής
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Εσύ πώς έρχεσαι χωρίς μάσκα και θες να μου επιβάλεις πρόστιμο. Δεν το δέχομαι ..έχω και άρρυθμίες... Φεύγω...
Εμ δεν ήξερε να κάνει σολάριουμ !Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:13 Κι αυτός δεν ξέρει τί να κάνει για να γλυτώσει? Αρκεί να το παίξει λαθρομετανάστης. Οχι μόνο δε θα του ρίξουν πρόστιμο, θα του δώσουν κι επίδομα.
Νομίζω πως πρέπει να σταματήσω να λέω για Κρήτη, αρχίζουν και μου κάνουν backfire αυτά τα σχόλια 
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Το αυτό πιστεύω και εγώ ... γενικά αυτή η ιστορία με τα βίντεο που .. ξεκινάνε τυχαία;
Το ότι δεν φοράνε μάσκες οι αστυνομικοί είναι απαράδεκτο...αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τον νέο απ το πρόστιμο..δεν πάνε αυτά συμψηφιστικά...προφανώς ....not?
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Otto Weininger
Όσο περισσότεροι οι αστυνομικοί, τόσο λιγότερο βίαιη θα είναι η σύλληψη.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:09 Η αστυνομία δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει; Τέσσερις αστυνομικοί για να συλλάβουν τον μεγάλο εγκληματία. Εκ των οποίων, να σημειωθεί ότι μόνο ένας φοράει μάσκα. Αυτό είναι πέρα από τα όρια του θράσους.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Εντελώς εντός θέματος είσαι. Τρεις παρατηρήσεις και στάθηκες στο πόσοι χρειάζονται για μια σύλληψη. Για τον λόγο της σύλληψης, την ενέργεια που σπαταλά η αστυνομία άσκοπα και το οξύμωρο της υπόθεσης ούτε λόγος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Σήμερα ένας μπήκε στο φαρμακείο χωρίς μάσκα. Μόλις του είπε η μια υπάλληλος ότι πρέπει να φοράει μάσκα, άρχισε να ουρλιάζει.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2020, 16:26 Εντελώς εντός θέματος είσαι. Τρεις παρατηρήσεις και στάθηκες στο πόσοι χρειάζονται για μια σύλληψη. Για τον λόγο της σύλληψης, την ενέργεια που σπαταλά η αστυνομία άσκοπα και το οξύμωρο της υπόθεσης ούτε λόγος.
Συνεπώς: να πάνε να γαμηθουν. Πρόστιμο και αν χρειαστεί σύλληψη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ο λόγος της σύλληψης είναι ότι αρνήθηκε να πληρώσει και πήγε να φύγει.έπρεπε να τον αφήσουν και να κρατήσουν ενέργεια για κανένα δολοφόνο λες?hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2020, 16:26 Εντελώς εντός θέματος είσαι. Τρεις παρατηρήσεις και στάθηκες στο πόσοι χρειάζονται για μια σύλληψη. Για τον λόγο της σύλληψης, την ενέργεια που σπαταλά η αστυνομία άσκοπα και το οξύμωρο της υπόθεσης ούτε λόγος.
- hellegennes
Καλά, μετά μην γκρινιάζεις για εγκληματικότητες. Αν η αστυνομία στέλνει 4 άτομα γιατί ένας άνθρωπος δεν φορούσε μάσκα, μετά μην περιμένεις να μην κάνουν πάρτι οι ληστές και οι διαρρήκτες.Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2020, 16:29Σήμερα ένας μπήκε στο φαρμακείο χωρίς μάσκα. Μόλις του είπε η μια υπάλληλος ότι πρέπει να φοράει μάσκα, άρχισε να ουρλιάζει.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2020, 16:26 Εντελώς εντός θέματος είσαι. Τρεις παρατηρήσεις και στάθηκες στο πόσοι χρειάζονται για μια σύλληψη. Για τον λόγο της σύλληψης, την ενέργεια που σπαταλά η αστυνομία άσκοπα και το οξύμωρο της υπόθεσης ούτε λόγος.
Συνεπώς: να πάνε να γαμηθουν. Πρόστιμο και αν χρειαστεί σύλληψη.
Έχουμε εξισώσει το να μην φοράει κάποιος μάσκα με κακούργημα, σε μια χώρα που συνολικά έχουν πεθάνει λιγότερα άτομα από όσα πεθαίνουν ένα οποιοδήποτε διήμερο του έτους. Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό.
Στο μεταξύ, στην Ισπανία, που φοράει μάσκα το 95% του πληθυσμού, γίνεται της καρακαριόλας. Πεθαίνουν 5 φορές παραπάνω άτομα κατά κεφαλήν (ή 23 φορές παραπάνω άτομα σε απόλυτους αριθμούς).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
opsimasmenos
Να φύγει να πάει που;nowhere έγραψε: 08 Οκτ 2020, 16:38ο λόγος της σύλληψης είναι ότι αρνήθηκε να πληρώσει και πήγε να φύγει. έπρεπε να τον αφήσουν και να κρατήσουν ενέργεια για κανένα δολοφόνο λες?hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2020, 16:26 Εντελώς εντός θέματος είσαι. Τρεις παρατηρήσεις και στάθηκες στο πόσοι χρειάζονται για μια σύλληψη. Για τον λόγο της σύλληψης, την ενέργεια που σπαταλά η αστυνομία άσκοπα και το οξύμωρο της υπόθεσης ούτε λόγος.
Δεν υπάρχουν αταξίνετοι Νίοι.
-
opsimasmenos
Έξω από το taxisnet δηλ. Νίο. Ματριξ και έτσι.
προφανώς δεν είχε δώσει τα στοιχεία του
Μα δεν ξερουμε πως ξεκινα το περιστατικο .hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2020, 16:26 Εντελώς εντός θέματος είσαι. Τρεις παρατηρήσεις και στάθηκες στο πόσοι χρειάζονται για μια σύλληψη. Για τον λόγο της σύλληψης, την ενέργεια που σπαταλά η αστυνομία άσκοπα και το οξύμωρο της υπόθεσης ούτε λόγος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 3 Απαντήσεις