!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.
Γαλη, πληροφορούμαι πως αυτή τη στιγμή αδίστακτος οδηγός τραυμάτισε σοβαρά μυρμήγκι στην Καβάλα.
Υπάρχει μάρτυρας που ισχυρίζεται ότι ο οδηγός είχε επίγνωση του ατυχήματος και αντι να σταματήσει να δώσει τις πρώτες βοήθειες , άφησε το μυρμήγκι αβοήθητο και διέφυγε.
Ήδη φιλοζωοι της περιοχής σπευδουν στο σημείο.
Βρες στο φεισμπουκ ποιος ήταν ο αλήτης να τον διαπομπευσουμε.
Υπάρχει μάρτυρας που ισχυρίζεται ότι ο οδηγός είχε επίγνωση του ατυχήματος και αντι να σταματήσει να δώσει τις πρώτες βοήθειες , άφησε το μυρμήγκι αβοήθητο και διέφυγε.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πιο διαστρεβλωτικά δεν γίνεται θέλεις να πεις...και θα συμφωνήσω.Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:31
Με δυο λόγια, γιατί να θρηνεις για τον τραυματισμό του σκύλου και όχι για την αναπηρία ενός ανθρώπου;
Μου απαντάς ότι το σωστό είναι να θρηνεις, ή να διαμαρτύρεται - μην βρεις άλλοθι στη λέξη, και για τις δύο περιπτώσεις.
Και γιατί να θρηνησεις με το τροχαίο του Ιγκόρ στη Ρωσία και όχι με το τροχαίο του Τζον στη Μελβούρνη ή του Μουσταφά στη Μυτιλήνη;
Λογικά πρέπει να απαντήσεις πως το σωστό είναι να θρηνησεις για όλους τους ανθρώπους.
Άτοπο.
Άρα, το σωστό είναι να μην θρηνεις ούτε για ζώα ούτε για ανθρώπους, εκτός αν είναι γνωστοί σου και ο θάνατος τους σε επιρεαζει .
Πιο ταληρακια δε γίνεται ρε φίλε.
Όταν διαβάσω την είδηση πως σήμερα πέθαναν δέκα παιδάκια από ασιτία, είναι απολύτως φυσιολογικό (για έναν άνθρωπο), να αισθανθεί λύπη.
Και εγώ λυπάμαι. Αν εσύ δεν λυπάσαι, δεκτόν, αλλά εσύ δεν είσαι ο κανόνας.
Όταν διαβάσω πως ένας ψυχάκιας βασάνισε ένα ζώο (οποιοδήποτε ζώο), θα αισθανθώ λύπη.
Εγώ. Εσύ μπορεί και να μην αισθανθείς τίποτε, ή μπορεί και να χαρείς. Δεν με απασχολεί, ούτε και θέλω να σε κρίνω.
Πλην όμως, δεν μπορείς εσύ να γνωμοδοτήσεις ή να επιβάλλεις ποια είναι η σωστή θέση.
Οπότε, κάνε την χάρη στον εαυτό σου και κόψε τις ανοητολογίες με τις οποίες προσπαθείς να εξισώσεις τον εαυτό σου με τους άλλους.
Ουτε εσύ είσαι το πρότυπο του ανθρώπου, ούτε οι απόψεις σου είναι θέσφατο.
Ας απαιτούν όσο θέλουν.Λοξίας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:49 Μιας και υπάρχουν παλαβοί και μοδάτοι ζωόφιλοι, τους εξισώνεις με τους νορμάλ, και απαιτείς να το βουλώσουν και αυτοί.
Στο τέλος, αυτοί που το βουλώνουν, το ρίχνουν στην κλάψα ή απλώς εξαφανίζονται, είναι αυτοί.
Το φερόμενο ως ανώτερο είδος, που την αυγή έχτιζε παρθενώνες και το λιόγερμα ευνούχιζε σκύλους.
Ικτίνος και Γαληνός σε προσφορά συμπυκνωμένης ταμπλέτας λέμε.
Αν ΑΥΤΟ δεν είναι πολιτισμός, τι είναι ρε απολίτιστε βελανιδοφάγε; Εεεε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά ο μεσαίωνας μας έχει τελειώσε εδώ και μερικούς αιώνες.
Γνωστόν πως η φιλοσοφία σας βασίζεται στο "ό,τι λέει η Γραφή", αλλά είστε, πως να το πω...κάπως πασέ ρε παιδί μου.
Οι Αμις στις ΗΠΑ, είναι πολύ κοντά στις απόψεις σας...
Ναι είμαι βέβαιος Λοξια πως αν διαβάσεις πως σήμερα 10 παιδάκια πέθαναν από την πείνα θα στεναχωρηθείς πάρα πολύ.
Θα σκάσεις από τη στεναχώρια σου.
Φάνηκε και από τη στάση σου ως προς τα παιδιά του Κρητικού.
Πάλι καλά δλδ που δεν διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις και συμπαιρενουμε ότι δεν υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα.
Γιατί αν υποψιαστώ ότι υπάρχουν τέτοια παιδάκια, θα πεθανω
Θα σκάσεις από τη στεναχώρια σου.
Φάνηκε και από τη στάση σου ως προς τα παιδιά του Κρητικού.
Πάλι καλά δλδ που δεν διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις και συμπαιρενουμε ότι δεν υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα.
Γιατί αν υποψιαστώ ότι υπάρχουν τέτοια παιδάκια, θα πεθανω
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Δεν έχω φέισμπουκ, βλαξ.Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:59 Γαλη, πληροφορούμαι πως αυτή τη στιγμή αδίστακτος οδηγός τραυμάτισε σοβαρά μυρμήγκι στην Καβάλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να φτιάξεις Γαλη.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:04Δεν έχω φέισμπουκ, βλαξ.Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:59 Γαλη, πληροφορούμαι πως αυτή τη στιγμή αδίστακτος οδηγός τραυμάτισε σοβαρά μυρμήγκι στην Καβάλα.
Εδώ ποδοπατούνται καθημερινά εκατομμύρια μυρμήγκια και εσύ είσαι αραχτη; Να κινητοποιηθείς.
Αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σου.
Το αίμα των αθώων μυρμηγκιών θα στοιχειώνει τον ύπνο σου τα βραδια
Αχαχαχα...5/10 τρολάρισμα.Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:55Προφανώς δεν κατάλαβες ότι σε έχει κατατάξει ήδη στους παλαβους, από τη στιγμή που δε σε νοιάζει τι θα απογινουν οι ψείρες και οι κατσαρίδες παρά μόνο οι γάτες και τα σκυλιά.Λοξίας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:49 Μιας και υπάρχουν παλαβοί και μοδάτοι ζωόφιλοι, τους εξισώνεις με τους νορμάλ, και απαιτείς να το βουλώσουν και αυτοί.
Μόνο που οι ψείρες και οι κατσαρίδες είναι τόσο παλιό (και τόσο ηλίθιο) επιχείρημα, που με βάζει σε σκέψεις η ηλικία σου...
Είσαι πιο μεγάλος από μενα, ή πολύ μικρός και ακόμα πηγαίνεις κατηχητικό (εκεί διδάσκουν τέτοιες παπαριές).
Δεν έχω ηλικία φίλε, είμαι άχρονος όπως οι ιδέες.Λοξίας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:08Αχαχαχα...5/10 τρολάρισμα.Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:55Προφανώς δεν κατάλαβες ότι σε έχει κατατάξει ήδη στους παλαβους, από τη στιγμή που δε σε νοιάζει τι θα απογινουν οι ψείρες και οι κατσαρίδες παρά μόνο οι γάτες και τα σκυλιά.Λοξίας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:49 Μιας και υπάρχουν παλαβοί και μοδάτοι ζωόφιλοι, τους εξισώνεις με τους νορμάλ, και απαιτείς να το βουλώσουν και αυτοί.
Μόνο που οι ψείρες και οι κατσαρίδες είναι τόσο παλιό (και τόσο ηλίθιο) επιχείρημα, που με βάζει σε σκέψεις η ηλικία σου...
Είσαι πιο μεγάλος από μενα, ή πολύ μικρός και ακόμα πηγαίνεις κατηχητικό (εκεί διδάσκουν τέτοιες παπαριές).![]()
Θα ήθελα όμως να ήξερα το αντεπιχείρημα,, υποψιάζομαι θα είναι εξίσου παλιό αλλά δεν το έχω ακουσει
Αχαχαχα...
άχρονος όπως οι ιδέες ε; αυτό αξίζει 7/10
Εντάξε, αρκετά παίξαμε.
Καλή συνέχεια στο άχρονό σου και, που ξέρεις, εκει κοντά τριγυρίζει και ο Θεός...
άχρονος όπως οι ιδέες ε; αυτό αξίζει 7/10
Εντάξε, αρκετά παίξαμε.
Καλή συνέχεια στο άχρονό σου και, που ξέρεις, εκει κοντά τριγυρίζει και ο Θεός...
Εδώ που τα λέμε καλό μου, αν δεις από μια απόσταση τις κινήσεις των φεικμπουκιστών και τις κινήσεις των μυρμηγικών, η μόνη διαφορά που θα διαπιστώσεις είναι ότι τα μυρμήγκια συγκεντρώνουν τροφή ενώ οι μυρμιδόνεςPrepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:06Να φτιάξεις Γαλη.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:04Δεν έχω φέισμπουκ, βλαξ.Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:59 Γαλη, πληροφορούμαι πως αυτή τη στιγμή αδίστακτος οδηγός τραυμάτισε σοβαρά μυρμήγκι στην Καβάλα.
Εδώ ποδοπατούνται καθημερινά εκατομμύρια μυρμήγκια και εσύ είσαι αραχτη; Να κινητοποιηθείς.
Αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σου.
Το αίμα των αθώων μυρμηγκιών θα στοιχειώνει τον ύπνο σου τα βραδια
Ποιο θεωρείς πιο έξυπνο είδος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά ρε άπιστε, θέλω να δω τι θα λες όταν τεκμηριωθεί η δεύτερη παρουσία.Λοξίας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:16 Αχαχαχα...
άχρονος όπως οι ιδέες ε; αυτό αξίζει 7/10![]()
Εντάξε, αρκετά παίξαμε.
Καλή συνέχεια στο άχρονό σου και, που ξέρεις, εκει κοντά τριγυρίζει και ο Θεός...![]()
Εγώ ήδη έχω αρχίσει και νοιώθω δέος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεύτερη φορά που δεν απαντάς.Λοξίας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:16 Αχαχαχα...
άχρονος όπως οι ιδέες ε; αυτό αξίζει 7/10![]()
Εντάξε, αρκετά παίξαμε.
Καλή συνέχεια στο άχρονό σου και, που ξέρεις, εκει κοντά τριγυρίζει και ο Θεός...![]()
Δεν πειράζει , υγεία.
Ξεκατινιαζομαστε και σε κάποιο άλλο νήμα, αν γουσταρεις
δεν επανελαβα τιποτα, πρωτη φορα μιλω.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:44
Έχεις δει πολλές φορές να βασανίζουν ή έναν κόκκορα πριν τον αποκεφαλίσουν; Σαφώς και είναι κάτι βάρβαρο η σφαγή των ζώων και ειδικώς όταν δεν χρησιμοποιούνται τεχνικές αναισθησίας. Και είναι κάτι που γίνεται μηχανικά και όχι για διασκέδαση.
Αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό από τον ευνουχισμό ενός σκύλου για τιμωρία.
Πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθείτε αυτήν τη διαφορά και επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά τα ίδια;
και μιλω για το "σφαγειο στην αυλη" που ειναι κατι συνηθες. σφαγειο για ζωα προς καταναλωση, και οχι βασανισμος για διασκεδαση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V