Μια εξαδελφη της που ετυχε να γνωρισω κατι αιωνες πριν-ηταν θεογκομενα κ καρακαυλιαρα πεοθαυμαζουσα - μετα βαρελιασε σαν την Λιανα
λιγα με την Λιανα παντως μην τα παρω - ειναι αριστη στην σκοποβολη + οπλοφιλη + βοηθα στην ιδρυση - στηριξη σκοπευτικων συλλογων
Γιατί ρε, είπα τίποτε άσκημο;
Εγώ τα γουστάρω τα λεσβιάκια να πούμε.
Προχτέ έρχεται μια γκόμενα στη δλειά, τέσπα για να μην μπαίνω σε πολλές λεπτομέρειες, περίμενε και την παρέα της, όλοι περιμέναμε να δούμε τον γκόμενο της και ήρθε τελικά μετά από λίγο, πολύ ωραίο μουνάκι, άρχισαν σε κάποια φάση το χαμούρεμα, μας καυλώσανε βραδιάτικα, μείνανε και αφού φύγανε όλοι οι υπόλοιποι και εγώ ο μαλάκας δεν έβγαλα ούτε μία μπύρα να τις κεράσω.
Κάτι δε πάει καλά με εμένα, δε ξέρω πως να τις πλησιάσω αυτές.
ουτε να προσπαθησεις η να μαθεις
θυμαμαι μια χαρακτηριστικη περιπτωση - υποτιθεται καναμε φιλικη παρεα - αλλα γινοταν της Εκεινης απο την ''σερνικια ''
στη θαλασσα πχ σημαδευε την κεφαλα μου με την μπαλλα του γουωτερ πολο και την χτυπουσε με ολη της την δυναμη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΠΑΣΟΚ, μαρή; Εντάξει, λόγω ποίησης. Αλλά την Φαραντούρη δεν νομίζω να την άντεχα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν τσιρίζω ποτέ. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν τι λέω, συνδυασμός χαμηλής έντασης και χαμηλής νότας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Είμαι 120.000 φορές πιο μορφωμένος, ευφυής και πολιτισμένος από κωλοβλαχάρες εθνικίστριες σαν κάποιους που είναι περαστικοί από το φόρουμ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είμαι 120.000 φορές πιο μορφωμένος, ευφυής και πολιτισμένος από κωλοβλαχάρες εθνικίστριες σαν κάποιους που είναι περαστικοί από το φόρουμ;
Αν το νημα αφορουσε καλλιτεχνες (και εσυ δεν εισαι καλλιτεχνης) θα σε ταυτιζα με τον Χατζηστεφανου.
Γενικα πολυ κακια βγαζετε εσεις οι αδερφες, φανερες και μη.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Αν το νημα αφορουσε καλλιτεχνες (και εσυ δεν εισαι καλλιτεχνης) θα σε ταυτιζα με τον Χατζηστεφανου.
Γενικα πολυ κακια βγαζετε εσεις οι αδερφες, φανερες και μη.
Εγώ η αδερφή κρυφή/φανερή/ο,τιαλλοφανταστείς έχω την εξαιρετικά όμορφη φάτσα μου στο προφίλ μου. Εσύ κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου. Και καλά κάνεις, βέβαια. Στην θέση σου κι εγώ θα ντρεπόμουν να ξέρουν ποιος είμαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,