!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Την είδατε ποτέ αχτένιστη»?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: «Την είδατε ποτέ αχτένιστη»?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:43
Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:12 Μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της δε μπορείς να την παρεξηγείς, όσο τραβηγμένη και αν φαίνεται σε κάποιους αυτη η συμπεριφορά ή οτι παίζουν άλλα κίνητρα απο πίσω.
Δε μπορείς να την παρεξηγήσεις.
Επρεπε να εισαι απο μια πλευρα να δεις μανα που η 32χρονη κορη της πεθαινε απο καρκινο (οι γιατροι στο νοσοκομειο δεν της εδιναν πανω απο 48ωρο) να πηγαινει στο κομμωτηριο για βαφη-κουρεμα-χτενισμα για να ειναι περιποιημενη στην κηδεια!!!
Μλκ,μου το ειπε ο αλλος γαμπρος της και κολλητος μου και με κρατουσε η γυναικα μου για να μην τον πλακωσω στο ξυλο που δεν αντεδρασε!
Μετα απο τα νευρα μου με πηραν τα κλαμματα γιατι δεν μπορουσα να ξεσπασω αλλιως. :a040:
Να σε διευκολύνω.

Όταν θες να ξυλοφορτώσεις και δε μπορείς, πάρε ένα παλτό, κρέμασέ το σε ένα δέντρο και βάρα το.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

ετσι,λεει ο αλλος

φοβερα πραγματα!δεν γινονται αυτα
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

παντως ειναι νομος,οταν ανοιγεις το στομα και λες πολλα, δεν υπαρχειπεριπτωση να ειναι ολα αξιιολογα.ολοι το εχουμε παθει

αλλα πειτε τωρα εχει κατι εκπομπες,2,3 ωρες(!) εδω και οι ειδησεις κρατανε ποσο
πως μπορεις να γεμισεις τοσες ωρες γονιμα; ΑΔΥΝΑΤΟΝ

οι ειδησεις φυσιολογικα το πολυ 10 λεπτα θα επρεπε να κρατανε ...αλλα καπιταλισμος
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

αμα εισαι και λιγο Κατινα θα την πεταξεις την μπαρουφα
παει να της κανει και καλα "κοπλιμεντο" και τελικα τα σκατωνει
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:47
Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:12 Μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της δε μπορείς να την παρεξηγείς, όσο τραβηγμένη και αν φαίνεται σε κάποιους αυτη η συμπεριφορά ή οτι παίζουν άλλα κίνητρα απο πίσω.
Επρεπε να εισαι απο μια πλευρα να δεις μανα που η 32χρονη κορη της πεθαινε απο καρκινο (οι γιατροι στο νοσοκομειο δεν της εδιναν πανω απο 48ωρο) να πηγαινει στο κομμωτηριο για βαφη-κουρεμα-χτενισμα για να ειναι περιποιημενη στην κηδεια!!!
Μλκ,μου το ειπε ο αλλος γαμπρος της και κολλητος μου και με κρατουσε η γυναικα μου για να μην τον πλακωσω στο ξυλο που δεν αντεδρασε!
Μετα απο τα νευρα μου με πηραν τα κλαμματα γιατι δεν μπορουσα να ξεσπασω αλλιως. :a040:
Να σε διευκολύνω.

Όταν θες να ξυλοφορτώσεις και δε μπορείς, πάρε ένα παλτό, κρέμασέ το σε ένα δέντρο και βάρα το.
Eχω δει ατομα και ατομα στη ζωη μου.
Τετοιο ομως οπως η πεθερα του κολλητου ποτε μου.
Κι αυτα που ξερω ειναι λιγα μπροστα σε αυτα που εχει κανει.
Η προσωποποιηση της κακιας.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2020, 15:43
Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:47

Να σε διευκολύνω.

Eχω δει ατομα και ατομα στη ζωη μου.
Τετοιο ομως οπως η πεθερα του κολλητου ποτε μου.
Κι αυτα που ξερω ειναι λιγα μπροστα σε αυτα που εχει κανει.
Η προσωποποιηση της κακιας.
Υποθέτω πως η συγκεκριμένη είναι κοινωνιοπαθής οπότε να είσαι σίγουρος πως δεν είναι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλες, κι άλλοι. Πολλοί. Και σίγουρα είναι προβληματικοί. Το να συμπεριφέρεσαι κι εσύ σαν προβληματικός όμως δεν φτιάχνει τίποτα, απλά αποδεικνύει πως ακόμη κι αν βγήκες απ' τη σπηλιά δεν βγήκε η σπηλιά από σένα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:34 Εγώ απορώ για 3 πράγματα:
1. Γιατί τους παίζουν
2. Γιατί τους βλέπουν
3. Γιατί τους αναπαράγουν
1.καποιοι ειναι κομματικα μαντροσκυλα που κανουν προβα πριν κατεβουν στην πολιτικη και καποιοι ειναι απλοι εντολοδοχοι του καναλαρχη
2.γιατι οι boomers ειναι ακομα πολλοι(στους κατω των 30-35 ειναι ζητημα αν βλεπει ειδησεις στην τηλεοραση 1 στους 20)
3. αναπαραγονται οταν αυτα που λενε η κανουν ειναι πραγματικα για κλωτσιες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alekhine την 08 Οκτ 2020, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ξεράσματα

σήμερα η πρώτη κουβέντα που άκουσα στη δουλειά, ήταν
για το "θέατρο" της μάνας στα κανάλια

αναχωρητισμός μπας και γλιτώσουμε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

Αυτο. Οταν εγινε τοτε το φονικο, ο πατερας μου ο οποιος γνωριζει τον πατερα του Φυσσα, απορουσε με την ψυχραιμια αυτων των ανθρωπων. Αυτος θα ειχε γινει βιτζιλαντης μεχρι να πεις Τσαρλς Μπρονσον. Ξερεις τι παει να πει να σου εχουν φαει το παιδι 2 τετραγωνα απο το σπιτι του, και να βολταρουν και να κοροιδευουν τοσα χρονια. Δεν αντεχεται αυτο ρε φιλε. Πραγματικα μπραβο στην ψυχραιμια τους. Και τα αλλα τα ακουω βερεσε.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

To έχω ξαναγράψει εδώ`μέσα ότι έχω περάσει από φυλακές και έχω γνωρίσει τον "καλύτερο" κόσμο.
Το ξαναλέω λοιπόν:
Οι φονιάδες πούλαγαν μούρη κι έλεγαν "το μπούστη 18 μαχαιριές του έριξα και σπαρτάραγε,και δεν έπρεπε να τον τελειώσω έπρεπε να τον αφήσω να ξεματώσει"
"Δυό μπιστολιές έφαγε το αρχίδι κι ακόμη κουνιότανε,του έριξα άλλες δυό".
Και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα.
Στο δικαστήριο όμως όταν εμφανιζόταν η μάνα του θύματος,έσκυβαν τα κεφάλια και δεν σπαθολούριαζαν.
Οι παλιότεροι παράνομοι μπορεί και να της φύλαγαν το χέρι και να της έλεγαν "συγνώμη μάνα",σαν να`ταν η δική τους μάνα..
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Ζωντοβολα υπαρχουν, αλλα υπαρχουν και συμπεριφορες που δεν ερμηνευονται με βαση τα κοινα ηθη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Υπάρχει κάποια εγκύκλιος που εξαιρεί τους δημοσιογράφους από την υποχρεωτική μάσκα σε χώρους εργασίας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Lord Snow έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:00
Αυτο. Οταν εγινε τοτε το φονικο, ο πατερας μου ο οποιος γνωριζει τον πατερα του Φυσσα, απορουσε με την ψυχραιμια αυτων των ανθρωπων. Αυτος θα ειχε γινει βιτζιλαντης μεχρι να πεις Τσαρλς Μπρονσον. Ξερεις τι παει να πει να σου εχουν φαει το παιδι 2 τετραγωνα απο το σπιτι του, και να βολταρουν και να κοροιδευουν τοσα χρονια. Δεν αντεχεται αυτο ρε φιλε. Πραγματικα μπραβο στην ψυχραιμια τους. Και τα αλλα τα ακουω βερεσε.
Με όλη την καλή διάθεση, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι κι αν ξέρεις κι αν θέλεις μου απαντάς.

Από την κηνισιολογια της μητέρας τόσα χρόνια και από τις εκρήξεις της , εχω την εντύπωση πως νοιωθει η ίδια ενοχές για το θάνατο του παιδιού .

Έχεις κάποιο τέτοιο στοιχείο υπόψη σου;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:15
Lord Snow έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:00
Με όλη την καλή διάθεση, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι κι αν ξέρεις κι αν θέλεις μου απαντάς.

Από την κηνισιολογια της μητέρας τόσα χρόνια και από τις εκρήξεις της , εχω την εντύπωση πως νοιωθει η ίδια ενοχές για το θάνατο του παιδιού .

Έχεις κάποιο τέτοιο στοιχείο υπόψη σου;
Οχι δεν εχω κατι τετοιο υποψιν και δεν καταλαβαινω απο που εβγαλες ενα τετοιο συμπερασμα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

συριζαυγιτες :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”