Aδαμας.
http://webwar.createaforum.com/932945-9 ... d2bd693d53
OAKKE 88
"Γραφω power electronics επειδή είμαι σύμφωνος πολιτικά με τις ιδέες που χαρακτηρίζουν τα περισσότερα συγκροτήματα.Οι βασικές μου επιρροές είναι οι Genocide Organ (που είναι απο τους πιο συνεπής εθνικοσοσιαλιστες που έχω συναντήσει ποτέ μου, καθώς είχα την τιμή να τους γνωρίσω απο κοντά σε μια συναυλία και να συζητήσουμε αρκετά για θέματα πολιτικής), ο Genocide Lolita (που είναι στρατευμένος εθνοαναρχικος DIY καταστροφέας του θεάματος και μηδενιστης-ρατσιστής), οι Grey Wolves (Βρετανοί υποστηρικτές του φυλετικού αντάρτικου), ο μέγιστος Boyd Rice (πρωην μέλος αμερικάνικης Ε/Σ συλλογικότητας που εξέλιξε τις ιδέες του μίσους οδηγούμενος στην ρίζα του φασισμού-Ε/Σ δηλαδή την αγνή επαναστατική μισανθρωπία,μισογυνισμό και κοινωνικό δαρβινισμό), ο διασημος και αγαπητός νεοναζί nordvagr οι απόλυτοι μισογύνιδες και υπερασπιστές του βιασμού whitehouse, οι επαναστάτες οικοφασίστες green army fraction, ο n/s hammerskin hooligan streicher,ο αρχιξενόφοβος Xenophobic Ejaculation,η new right βελγικη κολεκτιβα club moral (με το θρυλικο περιοδικο force mental και την συλλογη white power), οι Organized Resistance και οι iron justice πέρα απο power electronics μου αρέσει και το μιλιταριστικό industrial/ambient (όχι των πρακτόρων του σιωνισμού laibach) αλλά των νεοναζί luftwaffe,των φυλετιστών turbund sturmwerk, των μιλίταριστών apoptose, των πολεμοχαρών triarii, των στρατόκαυλων kreuzweg ost και οι παραδoσιακοί λευκοί τραγουδοποιοί του neofolk στρασερικοί ομοφυλόφιλοί death in june,οι ψυχεδελικοί ρατσιστές der blutharsch,ο ιδεολόγος του αναρχοεθνικισμού troy southgate ως h.e.r.r.,οι μοδάτοι φασίστες von throstahl, οι υπερασπιστές των δίκαιων του αίματος blood axis, και οι αρειοσατανιστές γοτθοι radio werewolf."