!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εσύ πώς έρχεσαι χωρίς μάσκα και θες να μου επιβάλεις πρόστιμο. Δεν το δέχομαι ..έχω και άρρυθμίες... Φεύγω...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εσύ πώς έρχεσαι χωρίς μάσκα και θες να μου επιβάλεις πρόστιμο. Δεν το δέχομαι ..έχω και άρρυθμίες... Φεύγω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Μαγκάκος ή ενεργός πολίτης; :smt017

Κέρκυρα: Βρέθηκε με χειροπέδες στην άσφαλτο γιατί δε φορούσε μάσκα – Τι λέει ο ίδιος!

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... o/3116943/

“Με πετάει κάτω, άρχισε να με τραβάει… Ρε τι κάνεις; του λέω. Τι κάνεις; Ορίστε του λέω, βάλε μου χειροπέδες, ότι θέλεις, μη με χτυπάς. Μη με πατάς. Με πάταγε με το γόνατο στο λαιμό”. Είναι τα πρώτα λόγια, του άνδρα από το σοκαριστικό βίντεο, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από 4 αστυνομικούς στην άσφαλτο. Συγκλονίζουν τα όσα είπε στο LiveNews.

“Τους ενημέρωνα γιατί με πάταγε στο λαιμό και μου ‘κοβε την ανάσα. Λέω εγώ έχω… κάνω άρρυθμίες. Έχω πρόβλημα, και κάνω αρρυθμίες. Μη με πατάς και μου κόβεις την ανάσα του λέω. Έχω πρόβλημα με τη καρδιά μου και κάνω αρρυθμίες. Μη με πατάςτου ‘λεγα! Γιατί μου έκοβε την ανάσα εκείνη την ώρα και δεν μπορούσα να ανασάνω”.

Το περιστατικό έγινε στο Σολάρι της Κέρκυρας, στις 7, χθες το απόγευμα. Ο 40χρονος άνδρας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έκανε μια γρήγορη στάση με το αυτοκίνητό του και μπήκε σε ένα κατάστημα, χωρίς να φορά μάσκα, αφηρημένος, όπως ισχυρίζεται. Τον εντόπισε ωστόσο μία αστυνομικός της τουριστικής και τον ενημέρωσε για το προβλεπόμενο πρόστιμο. Ακούστε πώς περιγράφει ο ίδιος τη συνέχεια.

“Της δίνω τη ταυτότητά μου πολύ όμορφα, βγαίνω έξω, της λέω “ρε κοπελιά, χίλια συγνώμη, εντάξει, βλακεία μου λέω, απ’ τη βιασύνη μου, αυτά… μη με γράψεις της λέω. Κατεβαίνει ο ένας, ο οδηγός από το περιπολικό, χωρίς μάσκα, χωρίς τίποτα κι έρχεται στο ένα μέτρο και μου λέει να σου πω, τελείωνε τη διαδικασία να φύγουμε. Του λέω, εσύ πώς έρχεσαι χωρίς μάσκα και μου λες θα μου επιβάλεις πρόστιμο, από τη στιγμή που δεν φοράς εσύ ο ίδιος; του λέω. Δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα”.

Η κατάσταση ήταν ήδη φορτισμένη. Η κίνηση του 40χρονου να κατευθυνθεί στο αυτοκίνητό του, οδήγησε στην σύλληψή του.

“Θέλω αυτή τη στιγμή να μπούμε μέσα στο περιπολικό και να πάμε στο αστυνομικό τμήμα. Μου λέει δεν θα πάμε πουθενά. Λέω θα πάμε. Μου λέει δεν πάμε. Ωραία λέω. Την ταυτότητά μου την έχετε εσείς στα χέρια σας; Μου λέει ναι. «Ωραία, εγώ φεύγω με το αμάξι μου και πάω στο αστυνομικό τμήμα και ελάτε κι εσείς εκεί. Φεύγω περπατώντας να πάω στο αμάξι μου, τρέχει γρήγορα, με πιάνει απ’ το αμάξι, με πετάει κάτω”.

“Πέφτουν όλοι από πάνω μου, ο ένας να μου τραβάει το πόδι, θα στο σπάσω μου ‘λεγε ηρέμησε, ρε κάνε τε μου ότι θέλετε, δεν αντιστέκομαι”.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν και εκείνοι το περιστατικό στο LIVE NEWS.

“Εάν δείτε τα πόδια του θα λυπηθείτε. Τον είχανε βάλει κάτω στην άσφαλτο, φορούσε ένα σορτσάκι ο άνθρωπος, τον είχανε βάλει κάτω στην άσφαλτο και να του βάλουνε χειροπέδες. Πού βρισκόμαστε;”

Ότι έφυγε τρέχοντας ο 40χρονος για να αποφύγει τη σύλληψη και αντιστάθηκε όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, αναφέρετε στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό.

Ο 40χρονος, ο οποίος πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής, τελικά αφέθηκε ελεύθερος, ενώ από την πλευρά του υπέβαλε έγκληση σε βάρος του αστυνομικού για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.

“Το βίντεο τα λέει όλα”, είπε ο ίδιος μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Εγώ απλά σταμάτησα να πάω στο πρακτορείο. Σταμάτησαν στην πόρτα, δεν μπήκα μέσα γιατί δεν φορούσα μάσκα και ζήτησα ένα στυλό. Εκείνη την στιγμή, σταματάει το περιπολικό, κατεβαίνει μια κυρία και μου λέει ελάτε λίγο μαζί μου, λέω παρακαλώ”.

Μου ζητάει την ταυτότητά μου, τη ρωτάω για ποιο λόγο μου λέει δεν φοράτε μάσκα, της λέω εντάξει εδώ στην πόρτα είμαι, όμως συνεργάστηκα και τους έδωσα την ταυτότητά μου, κι από εκεί και πέρα έγινε αυτό που βλέπετε”.

“Είναι ντροπή, προσβάλει την αστυνομία της Κέρκυρας, μένω στην Αθήνα, δεν το έχω ξανασυναντήσει… Με είχαν στο τμήμα από χθες το απόγευμα, μέχρι σήμερα το μεσημέρι”.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Εσύ πώς έρχεσαι χωρίς μάσκα και θες να μου επιβάλεις πρόστιμο. Δεν το δέχομαι ..έχω και άρρυθμίες... Φεύγω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Από το βίντεο δεν φαίνεται κανένα γόνατο στο λαιμό.

Let them make the first mistake. We make the last move.

runner

Re: Εσύ πώς έρχεσαι χωρίς μάσκα και θες να μου επιβάλεις πρόστιμο. Δεν το δέχομαι ..έχω και άρρυθμίες... Φεύγω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Τα έχουμε ξαναγράψει.
Εντάξει, οι αρνητές της μάσκας είναι βλήματα, καλά κάνει η αστυνομία και προχωράει σε ελέγχους, αλλά να συλλαμβάνουν τον άλλον λες και είναι ο λήσταρχος Γιαγκούλας πάει πολύ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Η αστυνομία δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει; Τέσσερις αστυνομικοί για να συλλάβουν τον μεγάλο εγκληματία. Εκ των οποίων, να σημειωθεί ότι μόνο ένας φοράει μάσκα. Αυτό είναι πέρα από τα όρια του θράσους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Κι αυτός δεν ξέρει τί να κάνει για να γλυτώσει? Αρκεί να το παίξει λαθρομετανάστης. Οχι μόνο δε θα του ρίξουν πρόστιμο, θα του δώσουν κι επίδομα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Όργανα της τάξης χωρίς μάσκες; Ε, ας προσέχουν την επόμενη ημέρα μην τυχόν και είναι μια μαύρη μέρα για την δημόσια υγεία.
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

Εχει γεμισει η αστυνομια στουρνους φρουρους απο ΕΠΑΛ, στο μελλον θα εχουμε καθημερινα τετοια γελοια περιστατικα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

georgebi έγραψε: 06 Οκτ 2020, 19:43 Μαγκάκος ή ενεργός πολίτης; :smt017
Μαγκάκος.

Το ότι οι αστυνομικοί δεν φέρονται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους μαγκάκους, είναι γεγονός.

Αλλά κανείς δεν βρίσκεται πεσμένος κάτω, με τρεις αστυνομικούς από πάνω, έτσι στο άσχετο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:13 Κι αυτός δεν ξέρει τί να κάνει για να γλυτώσει? Αρκεί να το παίξει λαθρομετανάστης. Οχι μόνο δε θα του ρίξουν πρόστιμο, θα του δώσουν κι επίδομα.
Θα πρεπει ομως να εχει και λιγο σκατι χρωμα για να πεισει.
Θα μπορουσε να το παιξει αδερφη ωστε αν του ελεγαν τποτα οι αστυνομικοι να τους εκανε μηνυση μετα για ομοφοβια, τρανσφοβια, λουγκροφοβια και ολα τα συναφη.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Αστυνομικοι με βερμουδα στην Ελλαδα;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

περαστικος έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:21
Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:13 Κι αυτός δεν ξέρει τί να κάνει για να γλυτώσει? Αρκεί να το παίξει λαθρομετανάστης. Οχι μόνο δε θα του ρίξουν πρόστιμο, θα του δώσουν κι επίδομα.
Θα πρεπει ομως να εχει και λιγο σκατι χρωμα για να πεισει.
Θα μπορουσε να το παιξει αδερφη ωστε αν του ελεγαν τποτα οι αστυνομικοι να τους εκανε μηνυση μετα για ομοφοβια, τρανσφοβια, λουγκροφοβια και ολα τα συναφη.
:smt005:
Από άυριο όλοι με γόβες στο σακίδιο. Με το που θα μας πλησιάζει μπάτσμαν, θα τις βγάζουμε και θα τις φοράμε, και θα σπάμε καρπουδάκι. Ε, ρε τί κάνουμε για να γλυτώσουμε το πρόστιμο. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Δεν ειναι ολοι ζαιοι ξερεις.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:23
Δεν ειναι ολοι ζαιοι ξερεις.
Ναι...
...αλλα ο αγωνας απαιτει θυσιες!
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”