Ενδιαφέρον έχει η ιστορία ένταξης του στη ΧΑUppercut έγραψε: 08 Οκτ 2020, 00:47Έλα ρε κι ο Γερμενής είναι δυνατός. Ωραίος μπλακμεταλλάς χουλιγκάνος, πραγματικός παλαιάς κοπής νεοναζί όχι σαν τους πάκηδες που μάζεψε αργότερα ο Κάτμαν. Δεν πλησιάζει τον γίγαντα φυσικά...vantono έγραψε: 08 Οκτ 2020, 00:43 Νηματάρα!![]()
![]()
Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσω με οσους προαναφερθέντες εκσφενδόνισαν διθυράμβους για τον Λαγό. Μετά τον Λαγ, κυριολεκτικά το χάος, σε αυτη την οργάνωση-παρωδία. Ο μοναδικός που μπορεί ισως να συγκριθεί μαζί του ειναι μονάχα ο αυθεντικός Άρειος και Ιλλύριος πρίγκηψ Πέρι Ντρούτσα, που δυστυχώς προδόθηκε μπηφορ ιτ γουοζ κουλ, απο αυτη την οργάνωση, και αποχώρησε πριν την ώρα του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χρυσαυγίτικα match-ups στη φυλακή
Re: Χρυσαυγίτικα match-ups στη φυλακή
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
E, πες, θες παρακάλια;Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 09:49Ενδιαφέρον έχει η ιστορία ένταξης του στη ΧΑUppercut έγραψε: 08 Οκτ 2020, 00:47Έλα ρε κι ο Γερμενής είναι δυνατός. Ωραίος μπλακμεταλλάς χουλιγκάνος, πραγματικός παλαιάς κοπής νεοναζί όχι σαν τους πάκηδες που μάζεψε αργότερα ο Κάτμαν. Δεν πλησιάζει τον γίγαντα φυσικά...vantono έγραψε: 08 Οκτ 2020, 00:43 Νηματάρα!![]()
![]()
Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσω με οσους προαναφερθέντες εκσφενδόνισαν διθυράμβους για τον Λαγό. Μετά τον Λαγ, κυριολεκτικά το χάος, σε αυτη την οργάνωση-παρωδία. Ο μοναδικός που μπορεί ισως να συγκριθεί μαζί του ειναι μονάχα ο αυθεντικός Άρειος και Ιλλύριος πρίγκηψ Πέρι Ντρούτσα, που δυστυχώς προδόθηκε μπηφορ ιτ γουοζ κουλ, απο αυτη την οργάνωση, και αποχώρησε πριν την ώρα του.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πολλή χαρά ρε σεις παίδες.
500.000 σπόρους έσπειρε η εγκληματική συμμορία.
25 θα παν στη φυλακή.
Κάντε τη διαίρεση.
25 θα παν στη φυλακή.
Κάντε τη διαίρεση.
Ναι αλλα φυσηξε και πηγαν στη νδ και στον βελλο οι σποροι.stavmanr έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:08 Πολλή χαρά ρε σεις παίδες.
25 θα παν στη φυλακή.
Κάντε τη διαίρεση.
Οι περισσότεροι απο τους 500.000 που ψήφισαν Χρυσή ήταν δεξιοί πρώην ψηφοφόροι ΝΔ και ΛΑΟΣ.Οι περισσότεροι απο αυτούς κατάλαβαν τον ναζιστικό της χαρακτήρα την εγκατέλειψαν. Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι ευτυχώς που παρέμειναν και που πάσχουν απο άρνηση πραγματικότητα(βλέπε Kauldron,Adon99 και άλλους) και φυσικά οι προερχόμενοι απο τον σκληρό πυρήνα της Χρυσής Αυγής (βλέπε Golden Age)stavmanr έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:08 Πολλή χαρά ρε σεις παίδες.
25 θα παν στη φυλακή.
Κάντε τη διαίρεση.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:05E, πες, θες παρακάλια;Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 09:49Ενδιαφέρον έχει η ιστορία ένταξης του στη ΧΑUppercut έγραψε: 08 Οκτ 2020, 00:47
Έλα ρε κι ο Γερμενής είναι δυνατός. Ωραίος μπλακμεταλλάς χουλιγκάνος, πραγματικός παλαιάς κοπής νεοναζί όχι σαν τους πάκηδες που μάζεψε αργότερα ο Κάτμαν. Δεν πλησιάζει τον γίγαντα φυσικά...![]()
Βέβαια η ιστορία είναι μεν απο πολύ παλιό στέλεχος χα(εποχής κουσουμβρή, Περίανδρου) αλλά δε την έχω επιβεβαιώσει απο αλλού μιας και πλέον δεν έχω επαφες.
Κάποια στιγμή ένα βράδυ χειμερινό χτυπάει η πόρτα μαζί με άλλο στέλεχος στα τότε γραφεία της σολωμού. Μακρυμάλλης νέος μεταλάς, 40 κιλά με τα κόκκαλα, προτελευταίου λέβελ πρεζονάριος ζητά βοήθεια λέγοντας οτι είναι δικός τους παγαν Εθνικιστής, τότε ο μελαμψός αρχηγός τον παίρνει απο το χεράκι, τον καθαρίζει απο την παραμύθα και ο Καιδας του χρωστά αιώνια χάρη.
- Obi Wan Iakobi
Την ιστορια με τους nazi punks την ξερεις? καποια στιγμη εσκασε μια παρεα μοικανων στα γραφεια για να γραφτει και στην αρχη οι ΧΑ νομιζαν οτι τρωνε πεσιμο.Τελικα τους λεει ο ΝΓΜ ξυριστε τις μοικανες και ελατε και αυτοι εφυγαν βριζονταςΕρμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:14
να για κάτι τέτοια το άφησα ανοιχτό.
Βέβαια η ιστορία είναι μεν απο πολύ παλιό στέλεχος χα(εποχής κουσουμβρή, Περίανδρου) αλλά δε την έχω επιβεβαιώσει απο αλλού μιας και πλέον δεν έχω επαφες.
Κάποια στιγμή ένα βράδυ χειμερινό χτυπάει η πόρτα μαζί με άλλο στέλεχος στα τότε γραφεία της σολωμού. Μακρυμάλλης νέος μεταλάς, 40 κιλά με τα κόκκαλα, προτελευταίου λέβελ πρεζονάριος ζητά βοήθεια λέγοντας οτι είναι δικός τους παγαν Εθνικιστής, τότε ο μελαμψός αρχηγός τον παίρνει απο το χεράκι, τον καθαρίζει απο την παραμύθα και ο Καιδας του χρωστά αιώνια χάρη.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Έχω ακούσει πολλές ιστορίες απο τότε και το θέμα είναι οτι οι πιο εξωπραγματικές ισχύουν στα αλήθεια.
Στον συγχωρεμένο τον Θεμο ειχε πει οτι έφαγε πόρτα γιατί ήταν μακρυμάλλης. Τελικα πηγε δεύτερη φορά ακουρευτος, του έδωσαν ένα βιβλίο να διαβάσει και αν του αρέσει να ξανά περάσει από τα γραφεία.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:14να για κάτι τέτοια το άφησα ανοιχτό.
-
Uppercut
Ναι κι ανέφερε άλλα γραφεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 08 Οκτ 2020, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίδες έχω πάθει Μπερενστην
Θυμάται κανείς όταν ο Αγγέλακας είχε κυκλοφορήσει το 'Σιγα μην κλάψω'.
Ήταν συνεργασία με τον Κιλλα-π;
Θυμάται κανείς όταν ο Αγγέλακας είχε κυκλοφορήσει το 'Σιγα μην κλάψω'.
Ήταν συνεργασία με τον Κιλλα-π;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Obi Wan Iakobi έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:34Την ιστορια με τους nazi punks την ξερεις? καποια στιγμη εσκασε μια παρεα μοικανων στα γραφεια για να γραφτει και στην αρχη οι ΧΑ νομιζαν οτι τρωνε πεσιμο.Τελικα τους λεει ο ΝΓΜ ξυριστε τις μοικανες και ελατε και αυτοι εφυγαν βριζονταςΕρμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:14
Κάποια στιγμή ένα βράδυ χειμερινό χτυπάει η πόρτα μαζί με άλλο στέλεχος στα τότε γραφεία της σολωμού. Μακρυμάλλης νέος μεταλάς, 40 κιλά με τα κόκκαλα, προτελευταίου λέβελ πρεζονάριος ζητά βοήθεια λέγοντας οτι είναι δικός τους παγαν Εθνικιστής, τότε ο μελαμψός αρχηγός τον παίρνει απο το χεράκι, τον καθαρίζει απο την παραμύθα και ο Καιδας του χρωστά αιώνια χάρη.![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτοί οι σπόροι μια χαρά απορροφήθηκαν από τα δημοκρατικά κόμματαstavmanr έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:08 Πολλή χαρά ρε σεις παίδες.
25 θα παν στη φυλακή.
Κάντε τη διαίρεση.
γιατί όσο ο σπόρος φέρει και τη ψήφο μαζί του, είναι ψήφος και όχι σπόρος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
αληθινή είναι.τον έκανε μπάνιο,τον σκούπησε τρυφερά και μετά τον τάισε ζεστή σούπα στο τζάκι κάτω από το πορτραίτο του αδόλφου.εκεί γύρισε το μυαλό του καιάδα και είπε οκ τέρμα η πρέζαΕρμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:14
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 11 Απαντήσεις