Είπα ότι δεν είναι ανθρωποκτονία; Είπα ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι ήταν θέμα μίσους προς τους γύφτους. δεν κατάλαβες τι έγραψα για μένα; Το ίδιο θα έκανα.stavmanr έγραψε: 07 Οκτ 2020, 23:01Ότι έριξε στο ψαχνό. Τί άλλο θέλεις για να μιλήσουμε για ανθρωποκτονία δηλαδή; Να τον γδάρει και να πετάξει το κουφάρι στα σκυλιά;Χαοτικός έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:53Όχι. πυροβόλησε εκεί που είδε κίνηση. Κατά πάνω του πολύ συγκεκριμένα. Τι λέει αυτό; Ότι ήταν ρατσιστής;stavmanr έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:38
Δηλαδή, ρε συ Χαοτικέ, εσύ πίστεψες ότι έριξε για εκφοβισμό στη σελήνη και τα σκάγια εξοστρακίστηκαν από διερχόμενη κουκουβάγια;
Για το Θεό δηλαδή!
Ποιο είναι αυτό το αρχίδι που θα μου ταράξει τη ζωή ρε γιατί έτσι γουστάρει; Όταν μάλιστα ξέρω ότι δεν θα είχε κανέναν ενδοιασμό για τη ζωή μου προκειμέ νου να τη γλιτώσει;
Βρε τρελέ, αν μπει συμμορία στο σπίτι σου όχι μόνο δεν σε σώζει το όπλο αλλά μάλλον θα σου το φορέσουν υπόθετο...Φίλε εγ ζω με τα παιδιά σε έρημη γειτονιά. έχω ακούσει αρκετές ιστορίες κατά καιρούς για γύφτους, Αλβανούς Έλληνες. Συμμορίες που μπουκάρανε σε σπίτια. Πέθανε ένας γέρος από καρδιά που έμενε μόνος του. Άλλους τους χτυπήσανε. Δεν κοιμάμαι ποτέ πριν τις 5:00 (σχεδόν). Αν δω άτομο στην αυλή μου, την τσάπα την έχω παρα δίπλα. Δεν θα κάτσω να το συζητήσω. Αλλά ακόμα κι αν τον βλέπω να φεύγει θα τον κυνηγήσω να του την κάτσω. ότι κι αν είναι. θα φοβάμαι να μην το ξανακάνει. δεν θα φοβάμαι. Απλά θα θέλω να το γαμήσω το μουνόπανο όποιος κι αν είναι και ό,τι κι αν είναι.
Γενικά, μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις ανθρωποκτονίες χρησιμοποιώντας δραματικές περιγραφές. Με τον τρόπο αυτό θα δικαιώσεις και τους γονείς του θύματος που θα θεωρούν ότι τους επιτίθενται με ρατσιστικά κίνητρα και θα σκοτώνουν λέγοντας ότι βρίσκονται σε άμυνα, επειδή κάθε τρελός της γειτονιάς αρπάζει όπλα και τσάπες και τους ορμά.
[/quote]
Ε ναι. Με τις μαλακίες που λένε διάφοροι έχουν πάρει τόσο θάρρος και έχουν τέτοιο θράσος που αξιώνουν ότι πρέπει να κλέβουν ελεύθερα χωρίς να τους ενοχλούν. άμα θέλουν ας πάρουν όπλο να εκδικηθούν τα μουνόπανα να δούμε τι θα γίνει. Που θα καταδικάσω έναν άνθρωπο που τους ταράζουν τη ζωή έτσι για να είμαι κορέκτ. Αρχιδιές είναι αυτά. Υποστήριξη στην ασυδοσία και τον φασισμό των κωλόγυφτων είναι. Απλά πράγματα.
Ο άλλος ο κακομοίρης έκανε και φυλακή και ήταν πάνω από 70. Είχε μαχαιρώσει αυτόν που μπούκαρε σπίτι του στο μπούτι. Πέθανε από επιπλοκές στο νοσοκομείο δυο μέρες αργότερα. Το θεωρήσανε ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Εσύ προτείνεις να καθόμαστε να μας γαμήσουνε. Ωραία ρε συ!