!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Den tha vgw pote.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Οι συνήγοροι δεν την παλεύουν κάστανο πλέον, εχουν ρετάρει κι αυτοί οι καημένοι.Σύμφωνα με τον συνήγορό του «ο Γιάννης Λαγός μέχρι σήμερα προάγει τα συμφέροντα της Ελλάδος, με πολιτικά μέσα μέσω της ευρωβουλής».
Επιπλέον, αναφέρθηκε στα φιλοζωικά αισθήματα του Γιάννη Λαγού και την πίστη του στην ορθόδοξη θρησκεία για να πείσει το δικαστήριο να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά, αναφέρει το newsit.gr,
https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/a ... p2m2XW0qJc
- MasterofDope
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Ανεξαρτήτως έντονων διαφωνιών, του βγάζω το καπέλλο.Leporello έγραψε: 07 Οκτ 2020, 17:50O Golden Age πάντα ήταν κόσμιος και διαβασμένος. Κρίμα που είναι ναζί.Cavaliere έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:51Από όλους όσους υποστήριζαν ΧΑ μόνο εσένα συμπαθώ. Και ειλικρινά, δεν θα ήθελα να φύγεις. Όλοι οι άλλοι, θεωρώ, αν ακόμα έχουν ίχνη τσίπας, να εξαφανιστούν και να μην ξαναγράψουν. Ιδίως όσοι απειλούσανε.Golden Age έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:47 Το κομμουνστικό καθεστώς της Μεταπολίτευσης., ειναι ακόμη εδώ. Η πολιτική ανωμαλία ζει και βασιλεύει. Θα 'ρθει ο καιρός που η πατρίδα θα ξεμπερδέψει με αυτούς τους αρρωστημένους νοσηρούς ψυχάκηδες που την εξουσιάζουν.
Ordem e Progresso.
- MasterofDope
Have you seen the writing on the wall?
- Golden Age
Εν τω μεταξύ,το κατηγορητήριομε το οποίο καταδικάστηκαν ήταν τόσο γελοίο και αυτό φαι΄νεται και απο το γεγονός ότι οι κρατούντες φοβόντουσαν αθώωση μέχρι και την τελευταία στιγμή, παρά τις αφόρητες πιέσεις προς τη δικαιοσύνη. Εξού και παραμονή της δικαστικής αποφάσεως το προεδρίο της βουλής έλαβε απόφαση να μη δωθεί η χρωστούμενη κρατική χρηματοδότησ στη ΧΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ, παρα μόνο εαν τελεσιδικίσει δικαστικά η υπόθεση!
Άλλη μια απόδειξη του δικαστικού φιάσκο!
Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις... Τί φοβόντουσαν αφού ήταν τόσο..."πεπεισμένοι" για τη δήθεν "ενοχή" της ΧΑ;
Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις... Τί φοβόντουσαν αφού ήταν τόσο..."πεπεισμένοι" για τη δήθεν "ενοχή" της ΧΑ;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Που το βλέπεις το περίεργο; Κρατική επιδότηση σε ψυχασθενείς που μπουκάρουν σε σπίτια και σκοτώνουν κόσμο; Αυτό θα ήταν αισχρό. Όπως αισχρό ήταν που ο υπερπατριώτης θέλησε να βολέψει την χοντροκώλα και ηλίθια γυναίκα του στη βουλή. Μέσα στη φυλάκα ούλοι.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 04:31 Εν τω μεταξύ,το κατηγορητήριομε το οποίο καταδικάστηκαν ήταν τόσο γελοίο και αυτό φαι΄νεται και απο το γεγονός ότι οι κρατούντες φοβόντουσαν αθώωση μέχρι και την τελευταία στιγμή, παρά τις αφόρητες πιέσεις προς τη δικαιοσύνη. Εξού και παραμονή της δικαστικής αποφάσεως το προεδρίο της βουλής έλαβε απόφαση να μη δωθεί η χρωστούμενη κρατική χρηματοδότησ στη ΧΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ, παρα μόνο εαν τελεσιδικίσει δικαστικά η υπόθεση!![]()
Κι εσύ ρε γκόλντεν φαίνεσαι καλό παιδί. Τι δουλειά έχεις με μπαμπουίνους; Αστο ρε αγόρι μου.
- Golden Age
Δεν συζητάμε τις εμμονές σου κατα της ΧΑ και τις παλαβομάρες που πιστεύεις για αυτήν, σε αυτή την τοποθέτηση...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:21Που το βλέπεις το περίεργο; Κρατική επιδότηση σε ψυχασθενείς που μπουκάρουν σε σπίτια και σκοτώνουν κόσμο; Αυτό θα ήταν αισχρό. Όπως αισχρό ήταν που ο υπερπατριώτης θέλησε να βολέψει την χοντροκώλα και ηλίθια γυναίκα του στη βουλή. Μέσα στη φυλάκα ούλοι.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 04:31 Εν τω μεταξύ,το κατηγορητήριομε το οποίο καταδικάστηκαν ήταν τόσο γελοίο και αυτό φαι΄νεται και απο το γεγονός ότι οι κρατούντες φοβόντουσαν αθώωση μέχρι και την τελευταία στιγμή, παρά τις αφόρητες πιέσεις προς τη δικαιοσύνη. Εξού και παραμονή της δικαστικής αποφάσεως το προεδρίο της βουλής έλαβε απόφαση να μη δωθεί η χρωστούμενη κρατική χρηματοδότησ στη ΧΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ, παρα μόνο εαν τελεσιδικίσει δικαστικά η υπόθεση!![]()
Κι εσύ ρε γκόλντεν φαίνεσαι καλό παιδί. Τι δουλειά έχεις με μπαμπουίνους; Αστο ρε αγόρι μου.
Αυτό που συζητάμε είναι, τί φοβήθηκαν μια μέρα πριν τη δικαστική ετυμηγορία (αφού υποτίθεται ήταν "πεποισμένοι για την "ενοχή της ΧΑ") και...αναθεώρησαν τον κανονισμό, ώστε να μη δωθεί κρατική επιχορήγηση ακόμη και σε περίπτωση αθωώσεως!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποιές εμμονές μου φίλε μου; Ακόμα κι αυτοί που ψήφισαν χα γνωρίζουν πια για τι τιποτένια δολοφονικά κατακάθια πρόκειται. Ουραγκοτάγκοι πανηλίθιοι εγκληματίες που αποδεδειγμένα εισέβαλλαν σε σπίτι με Αιγύπτιους μετανάστες για να τους σκοτώσουν και να τους στείλουν στην εντατική. Αυτή η πρακτική και μόνο φανερώνει ποντίκια και ανθρωπάκια.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:34Δεν συζητάμε τις εμμονές σου κατα της ΧΑ και τις παλαβομάρες που πιστεύεις για αυτήν, σε αυτή την τοποθέτηση...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:21Που το βλέπεις το περίεργο; Κρατική επιδότηση σε ψυχασθενείς που μπουκάρουν σε σπίτια και σκοτώνουν κόσμο; Αυτό θα ήταν αισχρό. Όπως αισχρό ήταν που ο υπερπατριώτης θέλησε να βολέψει την χοντροκώλα και ηλίθια γυναίκα του στη βουλή. Μέσα στη φυλάκα ούλοι.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 04:31 Εν τω μεταξύ,το κατηγορητήριομε το οποίο καταδικάστηκαν ήταν τόσο γελοίο και αυτό φαι΄νεται και απο το γεγονός ότι οι κρατούντες φοβόντουσαν αθώωση μέχρι και την τελευταία στιγμή, παρά τις αφόρητες πιέσεις προς τη δικαιοσύνη. Εξού και παραμονή της δικαστικής αποφάσεως το προεδρίο της βουλής έλαβε απόφαση να μη δωθεί η χρωστούμενη κρατική χρηματοδότησ στη ΧΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ, παρα μόνο εαν τελεσιδικίσει δικαστικά η υπόθεση!![]()
Αυτό που συζητάμε είναι, τί φοβήθηκαν μια μέρα πριν τη δικαστική ετυμηγορία (αφού υποτίθεται ήταν "πεποισμένοι για την "ενοχή της ΧΑ") και...αναθεώρησαν τον κανονισμό, ώστε να μη δωθεί κρατική επιχορήγηση ακόμη και σε περίπτωση αθωώσεως!
Το άλλο που λες είναι μέχρι να τελεσιδικίσει η φάση. Δεν κατάλαβα. Θα πληρώνουμε τους εγκληματίες; Ουρτ τα παλιόσκυλα που θέλουν και τα λεφτά μας. Θα πληρώσουμε τος φυλακές που θα τους χώσουν μέσα. Φτάνει.
Τώρα εσύ αντίθετα από ούγκανα χαθγίτες που που αρθρώνεις και μια λέξη οπότε άκου. Μακριά από εγκληματικά κατακάθια μπράβους καιροσκόπους.
Επίσης. Ποιος ξέρει τι γίνανε οι συντάξεις; Είμαι περίεργος.
- Golden Age
Καθόλου αποδεδειγμένα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:44Ποιές εμμονές μου φίλε μου; Ακόμα κι αυτοί που ψήφισαν χα γνωρίζουν πια για τι τιποτένια δολοφονικά κατακάθια πρόκειται. Ουραγκοτάγκοι πανηλίθιοι εγκληματίες που αποδεδειγμένα εισέβαλλαν σε σπίτι με Αιγύπτιους μετανάστες για να τους σκοτώσουν και να τους στείλουν στην εντατική. Αυτή η πρακτική και μόνο φανερώνει ποντίκια και ανθρωπάκια.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:34Δεν συζητάμε τις εμμονές σου κατα της ΧΑ και τις παλαβομάρες που πιστεύεις για αυτήν, σε αυτή την τοποθέτηση...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:21
Που το βλέπεις το περίεργο; Κρατική επιδότηση σε ψυχασθενείς που μπουκάρουν σε σπίτια και σκοτώνουν κόσμο; Αυτό θα ήταν αισχρό. Όπως αισχρό ήταν που ο υπερπατριώτης θέλησε να βολέψει την χοντροκώλα και ηλίθια γυναίκα του στη βουλή. Μέσα στη φυλάκα ούλοι.
Το άλλο που λες είναι μέχρι να τελεσιδικίσει η φάση. Δεν κατάλαβα. Θα πληρώνουμε τους εγκληματίες; Ουρτ τα παλιόσκυλα που θέλουν και τα λεφτά μας. Θα πληρώσουμε τος φυλακές που θα τους χώσουν μέσα. Φτάνει.
Τώρα εσύ αντίθετα από ούγκανα χαθγίτες που που αρθρώνεις και μια λέξη οπότε άκου. Μακριά από εγκληματικά κατακάθια μπράβους καιροσκόπους.
Το άλλο που λέω είναι καινούργιο φρούτο που προέκυψε μια μέρα πριν τη δικαστική απόφαση. Φοβόντουσαν κάτι και ξεποδαριάστηκαν την τελευταία στιγμή να αμαυρώσουν τη δημοκρατία;
Δεν έχω να ακούσω τίποτε απο έναν ισλαμολάγνο (δεν το λεω αυτό για τις τοποθετήσεις σου σε αυτό το νήμα ή περι ΧΑ, Αιγύπτιους ψαράδες κλπ), έστω..."ακροδεξιό".
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αποδεδειγμένα όλα. Από τους δύστυχους ψαράδες μέχρι τον Φύσσα. Φυσικά είμαι το αντίθετο του ισλαμολάγνου και το γράφω συνεχώς πως το ισλάμ είναι για τον πούτσο κι ο προφήτης ένας παιδέρας μισογύνης. Οπότε έπεσες έξω ακόμα μια φορά. Παραδέξου το. Δεν κρίνεις σωστά χαρακτήρες.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:49Καθόλου αποδεδειγμένα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:44Ποιές εμμονές μου φίλε μου; Ακόμα κι αυτοί που ψήφισαν χα γνωρίζουν πια για τι τιποτένια δολοφονικά κατακάθια πρόκειται. Ουραγκοτάγκοι πανηλίθιοι εγκληματίες που αποδεδειγμένα εισέβαλλαν σε σπίτι με Αιγύπτιους μετανάστες για να τους σκοτώσουν και να τους στείλουν στην εντατική. Αυτή η πρακτική και μόνο φανερώνει ποντίκια και ανθρωπάκια.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:34
Δεν συζητάμε τις εμμονές σου κατα της ΧΑ και τις παλαβομάρες που πιστεύεις για αυτήν, σε αυτή την τοποθέτηση...
Το άλλο που λέω είναι καινούργιο φρούτο που προέκυψε μια μέρα πριν τη δικαστική απόφαση. Φοβόντουσαν κάτι και ξεποδαριάστηκαν την τελευταία στιγμή να αμαυρώσουν τη δημοκρατία;
Δεν έχω να ακούσω τίποτε απο έναν ισλαμολάγνο (δεν το λεω αυτό για τις τοποθετήσεις σου σε αυτό το νήμα ή περι ΧΑ, Αιγύπτιους ψαράδες κλπ), έστω..."ακροδεξιό".
Είσαι ωστόσο μια χαρά παιδί και δεν έχεις δουλειά να υπερασπίζεσαι ηλίθους; Από όπου κι αν τους πιάσεις βρωμάνε. Βγες έξω. Βρες ένα καλό κορίτσι. Γάμα λίγο.
Θα σου περάσει αυτή η χαζομάρα αμα βρεις μια καλή μουνάρα. Που μένεις; Ίσως μπορώ να βοηθήσω.
- Golden Age
Φυσικά και δεν είναι. Εξού και τους έκοψε κρύος ιδρώτας μια μέρα πριν το δικαστικό αποτέλεσμα να βγάλουν απόφαση αναστολής της χρηματοδοτήσες ακόμη και σε περίπτωση αθωώσεως.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:59Αποδεδειγμένα όλα. Από τους δύστυχους ψαράδες μέχρι τον Φύσσα. Φυσικά είμαι το αντίθετο του ισλαμολάγνου και το γράφω συνεχώς πως το ισλάμ είναι για τον πούτσο κι ο προφήτης ένας παιδέρας μισογύνης. Οπότε έπεσες έξω ακόμα μια φορά. Παραδέξου το. Δεν κρίνεις σωστά χαρακτήρες.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:49Καθόλου αποδεδειγμένα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:44
Ποιές εμμονές μου φίλε μου; Ακόμα κι αυτοί που ψήφισαν χα γνωρίζουν πια για τι τιποτένια δολοφονικά κατακάθια πρόκειται. Ουραγκοτάγκοι πανηλίθιοι εγκληματίες που αποδεδειγμένα εισέβαλλαν σε σπίτι με Αιγύπτιους μετανάστες για να τους σκοτώσουν και να τους στείλουν στην εντατική. Αυτή η πρακτική και μόνο φανερώνει ποντίκια και ανθρωπάκια.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ!Obi Wan Iakobi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 09:38Η σκληρή απάντηση Τζήμερου για το αν είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά.MiGiSukhoI έγραψε: 07 Οκτ 2020, 09:33
Μιλάει και ο Γιαχωβάς που η οικογένεια του πλούτισε κατά την Κατοχή.
Ήξερα ότι η λάσπη είναι από τα κύρια "όπλα" των πολιτικών συμμοριών. Να που οι καλοθελητές μην έχοντας άλλον τρόπο να μας αντιμετωπίσουν, την επιστρατεύουν: με ρώτησαν 5-6 άνθρωποι σήμερα αν ανήκω σε μια αίρεση, γνωστή για τον συντηρητισμό και για τις κωμικές δοξασίες της. Διαπίστωσα ότι κάποια παραεκκλησιαστικά sites, διαβάζοντας τις θέσεις μας για πλήρη ανεξαρτησία κράτους & εκκλησιών και για κατάργηση του χουντικού νόμου περί προσηλυτισμού σκέφτηκαν ότι αυτό είναι ένα καλό κόλπο για να με "χτυπήσουν". Δεν σκέφτηκαν (;) όμως, οι γελοίοι, ότι η συγκεκριμένη αίρεση είναι πασίγνωστο ότι: α) απαγορεύει στους πιστούς της να συμμετέχουν στην πολιτική (προφανώς δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο ταυτοχρόνως) β) αρνείται την στρατιωτική θητεία (είμαι ο μόνος από τους πολιτικούς "αρχηγούς" που υπηρέτησε κανονικά φαντάρος 21 μήνες σε μάχιμες μονάδες και όχι σε γραφεία του Πεντάγωνου) και γ) απαγορεύει την μετάγγιση αίματος (ενώ εμείς οργανώνουμε τράπεζα αίματος για τα μέλη της Δημιουργίας). Φαίνεται ότι η "αγάπη για τον πλησίον" μετατρέπεται σε "συκοφαντία για τον πλησίον" όταν αυτός πλησιάσει πολύ στη Βουλή.
Στο βαρέλι με άλμη σιχαμερό μυζηθρότυρο που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου τον Αθανάσιο-Γλαύκο «Η φωνή της Λογικής» Τζήμερο.
ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ σας πηγαίνει και έχετε λυσσάξει αιδοιόκυνες.
Obi Wan Iakobi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:09Θα ερθει η ωρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Οκτ 2020, 11:51
Ρε μεγάλε. Δικάζεται η Ελλάδα και οι Πατριώτες. Αυτοί θα έπρεπε να είναι έξω από το δικαστήριο και στους δρόμους.
Πού διάολο είναι; στις τρύπες τους με σβηστό το φως;![]()
Πέτρος Γαϊτάνος: Μ' αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής!

Ας μην ξεχνάμε πως ο Mustaine είχε θέσει veto σε εμφάνιση των Rotting Christ σε festival όπου headliners (;) ήταν οι Megadeth.
Κάτι ήξερε ο new-born Christian Dave και δεν θα εκπλαγώ αν στον επόμενο δίσκο καλέσει τον Πετράν να ερμηνεύσει Βυζαντινούς ύμνους.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
τα βλεμματα του κοσμου ηταν εκει εδω και 5 χρονια, και η αποφαση ειχε ουσιαστικα βγει πριν απο την πορεια. ο μπουμπης λεει οτι η πορεια επηρεασε την αποφαση. αν αυτο ισχυε εστω και στο ελαχιστο, εχουμε κακοδικια.vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 14:49
Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω για μία άλλη πολύκροτη δίκη-καρικατούρα. Αλλά δε μπορώ. Έχει δίκιο ο Μπούμπης εδώ, υπό την έννοια όμως ότι η δίκη τράβηξε τα βλέματα όλου του κόσμου, μη επιτρέποντας παρεκλίσεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Φίλε μου. Σε συμπαθώ χωρίς πλάκα. Είσαι, σε αντίθεση με τους αριστερούς, τιτάνας ψυχραιμίας. Ένα πράγμα μόνο θα σου πω σαν πατέρας. Μείνε μακριά από αυτά τα κατακάθια.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 06:07Φυσικά και δεν είναι. Εξού και τους έκοψε κρύος ιδρώτας μια μέρα πριν το δικαστικό αποτέλεσμα να βγάλουν απόφαση αναστολής της χρηματοδοτήσες ακόμη και σε περίπτωση αθωώσεως.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:59Αποδεδειγμένα όλα. Από τους δύστυχους ψαράδες μέχρι τον Φύσσα. Φυσικά είμαι το αντίθετο του ισλαμολάγνου και το γράφω συνεχώς πως το ισλάμ είναι για τον πούτσο κι ο προφήτης ένας παιδέρας μισογύνης. Οπότε έπεσες έξω ακόμα μια φορά. Παραδέξου το. Δεν κρίνεις σωστά χαρακτήρες.Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 05:49
Καθόλου αποδεδειγμένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις