Αμα δεν σε θορυβησε η ίδια η κλανια, τότε είναι χειρότερα. Οι γέροι δεν τις ακούνε καν.Tornado έγραψε: 07 Οκτ 2020, 23:08Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Οκτ 2020, 19:00Προσπάθησε να κλάσεις και να δεις άμα μυρίζουν διαφορετικά από τις άλλες φορές οι κλανιές σου. Άμα δεν σου μυρίζουν καθόλου, έχεις σίγουρα ανοσμια.
έχω απώλεια όσφρησης,αυτό με θορύβησε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως θα καταλαβω αν εχω κορονοιο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πως θα καταλαβω αν εχω κορονοιο?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
the Bachelor
δε μου σηκωνεται
Αν έχουν ζητήσει τεστ θα το έχουν ζητήσει από όλους, οπότε ο χρόνος αναμονής για όλους θα είναι ο ίδιος.paul25 έγραψε: 07 Οκτ 2020, 19:59Δεν εχουν ολες οι δουλειες περιμενε και για το δευτερο τεστ που μπορει να γινει μεταξυ 7-10 μερες δεν παυει τον φοβο σου και τις πιθανες επιπτωσεις, με την προυποθεση οτι το δευτερο θα βγαλει οριστικη απαντηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 19:52Από τη στιγμή που δεν είσαι θετικός αποκλείεται να σε απορρίψουν από την δουλειά γι' αυτόν το λόγο. Αν σε θέλουν, το πολύ να περιμένουν μια εβδομάδα. Για τις μεγάλες συγκεντρώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, ειδικώς αυτήν την περίοδο που θέλεις αρνητικό αποτέλεσμα, θα έλεγα να το αποφύγεις ούτως ή άλλως, γιατί μπορεί να τον τσιμπήσεις εκεί.paul25 έγραψε: 07 Οκτ 2020, 19:43
Μα δεν ειναι αυτο, ακομη και η μη σιγουρια του αν ειναι ο αλλος ασυμπτωματικος δημιουργει ενα ειδος χειραγωγησης μεσω φοβου τελικα ειμαι η δεν ειμαι; να παω σε μεγαλες συγκεντρωσεις, κοινωνικες εκδηλωσεις κλπ η οχι; θα την παρω την δουλεια η θα με απορριψουν; Καταλαβες; Ειναι υπουλη απαντηση.
Και θα επαναλάβω ότι δεν είναι όλα τα τεστ ίδια. Αν έγινε ένα "απλό" τεστ πολύ καλά κάνουν και δεν σε διαβεβαιώνουν για κάτι που δεν μπορεί να διευρευνηθεί. Οπότε, αρκεί να ζητήσεις από τους ίδιους περισσότερες πληροφορίες. Μπορεί να χρειάζεται και δεύτερο μετά από ένα χ διάστημα για να δοθεί "πιστοποίηση" ότι δεν είσαι φορέας.
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω πως συνδυάζεται ο φόβος σου για τις πιθανές επιπτώσεις από τη στιγμή που σ' απασχολούν το ίδιο οι μεγάλες συγκεντρώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Στην τελική, καλά κάνει η εταιρία. Γιατί αν δείξει χαλαρότητα σε αυτό το θέμα, ένα κρούσμα αρκεί για να επιβληθεί παύση εργασιών για όλους και όχι μόνον σε έναν.
Ε, όποιοι έχουν ως προτεραιότητα τα μικρά ή μεγάλα κοινωνικά ασμπέτε, θα κοιμηθούν εκεί που έστρωσαν. Οι άλλοι δεν τους φταίνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακριβώς. Και αυτά πρέπει να γίνουν από ειδικό όπως διάβαζα και όπως φαίνεται αν διαβάσεις τις οδηγίες που έχουν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις για το περιβάλλον, τον τρόπο, τον χρόνο. Απλώς βγάζουν αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα. Rapid είναι όχι DIY.Otto Weininger έγραψε: 07 Οκτ 2020, 23:18Λολdon't speak έγραψε: 07 Οκτ 2020, 18:30 Υπάρχει Τεστ Γρήγορης Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgM/IgG Κορωνοϊού Covid-19, που το έχουν σε φαρμακεία, αλλά αν είναι αξιόπιστο δεν ξέρω.
τα οποία τα πουλάνε μόνο μέσω eshop γιατί κανένας δεν είναι τόσο μαλακας να τα έχει στο φαρμακείο.
Βρε ο ιδιος χρονος μπορει να ειναι, αλλα ξερεις αν εχουν απαντησει το ιδιο στους αλλους; και αν εχουν απαντησει το ιδιο θα περιμενουν να γινει σε ολους και δευτερο τεστ; Δηλαδη αναμονη μισου μηνα; Ποιος σχεδιαζει μεροκαματιαρηδες τηλεοπτικες δουλειες σε βαθος μισου μηνα και πανω;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 09:26
Αν έχουν ζητήσει τεστ θα το έχουν ζητήσει από όλους, οπότε ο χρόνος αναμονής για όλους θα είναι ο ίδιος.
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω πως συνδυάζεται ο φόβος σου για τις πιθανές επιπτώσεις από τη στιγμή που σ' απασχολούν το ίδιο οι μεγάλες συγκεντρώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Στην τελική, καλά κάνει η εταιρία. Γιατί αν δείξει χαλαρότητα σε αυτό το θέμα, ένα κρούσμα αρκεί για να επιβληθεί παύση εργασιών για όλους και όχι μόνον σε έναν.
Ε, όποιοι έχουν ως προτεραιότητα τα μικρά ή μεγάλα κοινωνικά ασμπέτε, θα κοιμηθούν εκεί που έστρωσαν. Οι άλλοι δεν τους φταίνε.
Αυτο με τις κοινωνικες εκδηλωσεις το ανεφερα ως προσωπικο κοστος λογω του φοβου. Αν πιστευεις οτι εισαι ασυμπτωματικος (ενω μπορει να μην εισαι) θα αυτοπεριοριστεις απο κοινωνικες επαφες ακομα και απο τους γεροντες γονεις σου. Οπως και να το δεις ακομα και αν δεν το εκτιμας ως τετοιο, ειναι προσωπικο κοστος.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
the Bachelor
στο νοσοκομειο μπορώ να κάνω δωρεάν τεστ?
ο φαρμακοποιος μου είπε ότι το τεστ που δινει δείχνει αν έχεις νοσήσει στο παρελθόν και όχι αν νοσείς τώρα
με έστειλε σε μικροβιολόγο
ο μικροβιολόγος θέλει 50 ευρω
ο φαρμακοποιος μου είπε ότι το τεστ που δινει δείχνει αν έχεις νοσήσει στο παρελθόν και όχι αν νοσείς τώρα
με έστειλε σε μικροβιολόγο
ο μικροβιολόγος θέλει 50 ευρω
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έχει να γίνει μακελειό όταν ξεκινήσουν όλες οι κλασσικές ιώσεις και η γρίπη.
Δεν θα τολμάει κάποιος να βήξει.
Δεν θα τολμάει κάποιος να βήξει.
Γεια σου γίγαντα Ορέστη.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
the Bachelor
πήγα στο νοσοκομείο να κάνω το τεστ δωρεαν και με εδιωξαν
μου ειπαν να παω σε ιδιωτικο και να σκασω 80αρα
- MiGiSukhoI
Σε λίγο θα το κάνω...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Δημοκρατικός
Έλα ρε τύπε, το βάζεις σε αμυγδαλές και λαιμό και μετά έτσι όπως είναι το βάζεις στη μύτη;;
Γιατί όχι 2η μπατονέτα;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Δωρεάν τεστ γίνονται μόνο στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, όταν αυτά πηγαίνουν σε συγκεκριμένη περιοχή για συγκεκριμένο λόγο.
Τεστ αντιγόνου θα τρέξω. Με 80% ευαισθησία. Αυτός το πάει για μοριακό.
Τωρα, ή νθα πάρεις στοματοφαρρυγικο δείγμα (πίσω από αμυγδαλές, στον φαρυγγα, τέρμα πίσω στο τοιχωμα, χωρίς να ακουμπήσεις γλώσσα, δόντια και βγαίνοντας δεξιά.κι αριστερά από αμυγδαλές)
Ή στο.ρουθουνι,. Μύτη, παράλληλα με το στόμα, και πίσω βαθειά μεχρι να ακουμπήσεις τοιχωνα ρινοφαρυγγα. Κ το στρίβεις και το αφήνεις να ρουφήξει υγρά. Το μυστικό, παράλληλα με τον ουρανισκο/ στόμα, όχι προε τα πάνω, για ρινοφαρυγγικο.
Το βάζεις και εχεις αποτέλεσμα σε 15 λεπτά.
Σε λίγο θα βγουν τα οικιακά τεστ. Έτσι θα το κάνουμε..
Αλλιώς εν αναμονή των τεστ με σαλιο.
Τωρα, ή νθα πάρεις στοματοφαρρυγικο δείγμα (πίσω από αμυγδαλές, στον φαρυγγα, τέρμα πίσω στο τοιχωμα, χωρίς να ακουμπήσεις γλώσσα, δόντια και βγαίνοντας δεξιά.κι αριστερά από αμυγδαλές)
Ή στο.ρουθουνι,. Μύτη, παράλληλα με το στόμα, και πίσω βαθειά μεχρι να ακουμπήσεις τοιχωνα ρινοφαρυγγα. Κ το στρίβεις και το αφήνεις να ρουφήξει υγρά. Το μυστικό, παράλληλα με τον ουρανισκο/ στόμα, όχι προε τα πάνω, για ρινοφαρυγγικο.
Το βάζεις και εχεις αποτέλεσμα σε 15 λεπτά.
Σε λίγο θα βγουν τα οικιακά τεστ. Έτσι θα το κάνουμε..
Αλλιώς εν αναμονή των τεστ με σαλιο.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Κοίτα με στα ματια και πες μου αν σου θυμίζει κατι αυτη η έκφραση:the Bachelor έγραψε: 17 Οκτ 2020, 18:22 πήγα στο νοσοκομείο να κάνω το τεστ δωρεαν και με εδιωξαν
"την μπάλα στην εξέδρα, φίλε"
Πες, αλήθεια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-