αρα η δουλεια που εκανε ο βοηθος σε τακτικο επιπεδο ηταν αυτη που εκανε την διαφορα επιβεβαιωνοντας τους ισχυρισμους του αρθρουRocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:06 Εθνι το τσ λ και πρωταθλημα ποιος το πηρε;ο βοηθος πουχε φυγει
καλα σιγα τους παιχτες πουχε στην ΚωνποληΜπίστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:01Ήταν τόσο άχρηστος ο Ράφα μετά που μάλλον έχει δίκιο το αρθράκιRocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:09 θυμιζει Ραβουση με Μπαεβιτς
το αρθρο που εβαλε ο εθνι με ημερομηνια 30.4.08 κλεινει με αυτο
καλουλης ητανε ειχε τις αποτυχιες του αλλα κατι πηρε και μετα που εφυγε και σε Νιουκασλ σχετικα πετυχημενος ητανε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Premier League 2020-21
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Premier League 2020-21
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:03
και ο κλοπ ενα διαφημιστικο προιον με περιτυλιγμα λευκανσης που πουλαει η εν λογω βιομηχανια![]()
Βρε έθνι μου αν μου αποδείξεις πως το 4-0 με την Μπάρτσα ήταν στημένο (όπως πιστεύω ήταν με την Μίλαν στην Πόλη) και πως η αγωνιστική τρομοκρατία που σκόρπισαν τα δύο τελευταία χρόνια στο Νησί ήταν μόνο επειδή ήξεραν πως οι βούτες τους θα γίνουν πέναλτυ να σε πιστέψω.
Νομίζω πώς είσαι σνομπ σαν λόρδος και καθόλου λαικός
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Rocco Siffredi
ποια δουλεια την ιδια χρονια πρωταθλημα δεν εκανε τπτEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:08αρα η δουλεια που εκανε ο βοηθος σε τακτικο επιπεδο ηταν αυτη που εκανε την διαφορα επιβεβαιωνοντας τους ισχυρισμους του αρθρουRocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:06 Εθνι το τσ λ και πρωταθλημα ποιος το πηρε;ο βοηθος πουχε φυγει
καλα σιγα τους παιχτες πουχε στην Κωνπολη
καλουλης ητανε ειχε τις αποτυχιες του αλλα κατι πηρε και μετα που εφυγε και σε Νιουκασλ σχετικα πετυχημενος ητανε![]()
στο τελικο κοιμηθηκε ο θεος και κανανε το 0-3 3-3 και μετα στα πεναλτυ πηρε κυπελλο
δουλιτσα εβρισκε ο Μπενιτεθ και σε καλα κλαμπ και κατι κουπιτσες πηρε και αμα ηθελε ακομα σε Αγγλια θα ητανε
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ηταν στημενος αφου απο την απεναντι μερια του παγκου υπηρχε ο ισπανος μυταρας που δεν γνωριζει τι εστι αμυντικη λειτουργια οποτε δεν προκαλεσε εντυπωσηΜπίστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:12Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:03
και ο κλοπ ενα διαφημιστικο προιον με περιτυλιγμα λευκανσης που πουλαει η εν λογω βιομηχανια![]()
![]()
Βρε έθνι μου αν μου αποδείξεις πως το 4-0 με την Μπάρτσα ήταν στημένο (όπως πιστεύω ήταν με την Μίλαν στην Πόλη) και πως η αγωνιστική τρομοκρατία που σκόρπισαν τα δύο τελευταία χρόνια στο Νησί ήταν μόνο επειδή ήξεραν πως οι βούτες τους θα γίνουν πέναλτυ να σε πιστέψω.
Νομίζω πώς είσαι σνομπ σαν λόρδος και καθόλου λαικός
η δουλεια του βοσνιου βοηθου τοσο σε επιπεδο επιλογης παικτων οσο και σε τακτικο επιπεδο φαινεται σε ολα τα επιπεδα συγκεκριμμενα στην στροφη σε αποτυχημενες μεταγραφες στην πουλ σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ο κλοπ ειναι ανυπαρκτος ως προς την διαχειριση αγωνων
ο κλοπ ειναι ενα διαφημιστικο προιον (και μονο αυτος) και η βιτρινα της ομαδας προς τα εξω
χιλιαδες προπονητες σε ολα τα αθληματα οταν χανουν τους βοηθους τους αναδεικνυεται η ανεπαρκεια τους
αλλο σνομπισμος και αλλο να εισαι υπερ της καλοπροαιρετου πνευματικου ελιτισμου που εξυπηρετει πραγματικα τον λαο οπως στην περιπτωση μου
συγγνωμη αν δειχνω κατι αλλο
χαρακτηριστικο δειγμα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μου βρωμά ακόμα αυτό το ματς
Μπορεί να παραδίνω σημασία στις φάτσες.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:06 καλουλης ητανε ειχε τις αποτυχιες του αλλα κατι πηρε και μετα που εφυγε και σε Νιουκασλ σχετικα πετυχημενος ητανε
Τον θεωρούσα τραγικό κακομοίρη και κατά λάθος πρωταθλητή Ευρώπης
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Rocco Siffredi
ασταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:23 η δουλεια του βοσνιου βοηθου τοσο σε επιπεδο επιλογης παικτων οσο και σε τακτικο επιπεδο φαινεται σε ολα τα επιπεδα συγκεκριμμενα στην στροφη σε αποτυχημενες μεταγραφες στην πουλ σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ο κλοπ ειναι ανυπαρκτος ως προς την διαχειριση αγωνων
ο κλοπ ειναι ενα διαφημιστικο προιον (και μονο αυτος) και η βιτρινα της ομαδας προς τα εξω
κατερρευσε η Λιβερπουλ με την φυγη του
97 ποντους και 99 στο αλλο 1 πρωταθλημα και 1 τσ λ
μαλλον καλυτερα πουφυγε απελευθερωθηκαν
κατα λαθος ειναι ο Ντι Ματεο που χαθηκε τελειωςΜπίστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:32Μου βρωμά ακόμα αυτό το ματς
Μπορεί να παραδίνω σημασία στις φάτσες.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:06 καλουλης ητανε ειχε τις αποτυχιες του αλλα κατι πηρε και μετα που εφυγε και σε Νιουκασλ σχετικα πετυχημενος ητανε![]()
Μπενιτεθ δουλεψε σε υψηλο επιπεδο και μετα
- Eθνικοκοινωνιστης
περισυ η πρεμιερσιπ ηταν απο τις χειροτερες ολων των εποχων συν οτι το ρεκορ ποντων υπηρχε απο την πρηγουμενη χρονια
συν οτι οποιος βλεπει πως διαχειριζεται τα ματς ο κλοπ μεσα στον αγωνα τον πιανουν τα γελια
γιαυτο και η φαπα απο ατλετικο και οι επομενες που θα ερθουν
συν οτι οποιος βλεπει πως διαχειριζεται τα ματς ο κλοπ μεσα στον αγωνα τον πιανουν τα γελια
γιαυτο και η φαπα απο ατλετικο και οι επομενες που θα ερθουν
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
την εντολη για αλλαγη του συστηματος απο 4-4-2 σε 5-3-2 την εδωσε ο αγιεσταραν και ηταν αυτη που γυρισε το ματςΜπίστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:32Μου βρωμά ακόμα αυτό το ματς
Μπορεί να παραδίνω σημασία στις φάτσες.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:06 καλουλης ητανε ειχε τις αποτυχιες του αλλα κατι πηρε και μετα που εφυγε και σε Νιουκασλ σχετικα πετυχημενος ητανε![]()
δεν ειναι κακο να μην γνωριζουμε και να το αποδιδουμε σε συνωμοσιες
μερικες φορες με κανετε να μαλκοβιτσιζω αλλα ειναι αναγκαιο προκειμενου να τονισω καποια πραγματα και εκλαμβανεται για αντιλαικοτητα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
σχολιο για το τσλ που πηρε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:39 περισυ η πρεμιερσιπ ηταν απο τις χειροτερες ολων των εποχων συν οτι το ρεκορ ποντων υπηρχε απο την πρηγουμενη χρονια
γιαυτο και η φαπα απο ατλετικο και οι επομενες που θα ερθουν![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
το πιο ευκολο ολων των εποχωνRocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:57σχολιο για το τσλ που πηρε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:39 περισυ η πρεμιερσιπ ηταν απο τις χειροτερες ολων των εποχων συν οτι το ρεκορ ποντων υπηρχε απο την πρηγουμενη χρονια
γιαυτο και η φαπα απο ατλετικο και οι επομενες που θα ερθουν![]()
μεχρι και απο την ρεαλ που βρισκονταν σε πτωση το εχασε και ο χαινκες τον κολατσισε
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
γιατι δεν πληρωναν τον βοηθο να γλυτωσουν μισθο κλοπ;
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι ασχετοι οι χαρτογιακαδες
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο Πικφορντ μεταμορφώθηκε σε Κρις Σφέτα και τον έστειλε στο νοσοκομείο...ούτε κάρτα ούτε ζημιά.
Δεν ξέρω πως καταφέρνει η διαιτησία σ'αυτό το πρωτάθλημα και είναι σταθερά κατώτερη απο το επίπεδο της σουπερ λιγδας
Δεν ξέρω πως καταφέρνει η διαιτησία σ'αυτό το πρωτάθλημα και είναι σταθερά κατώτερη απο το επίπεδο της σουπερ λιγδας
Μιλησε η καρδια της πρωταθλητριας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ΛΗΣΤΕΙΑ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 2503 Απαντήσεις