Η άλλη είναι να είσαι φυλακή 5-6 χρόνια; Αλλά αυτό δεν δικαιολογείται, παίρνεις άδειες, μέχρι και ο Κουφοντίνας πηδάει!Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:45Eίναι και αυτή μια.Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:44Δηλαδή τι προϋποθέσεις;Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:38
Εξωφρενικά πολλά. Οπότε άστο. Μπορεί να είμαι κουκλί ζωγραφιστό, αλλά σίγουρα με τα λεφτά που θα ζητήσω βρίσκεις όποιον/α θες. Εκτός από μένα βεβαίως![]()
Η απάντησή μου είχε το σκεπτικό του ποτέ μη λες ποτέ. Η πιθανότητες να πάω με άτομο του ίδιου φύλου είναι απειροελάχιστες αλλά υπαρκτές, πάντα υπό προϋποθέσεις όπως λέει και η απάντηση.
Και αυτό ισχύει για όλους απλά δεν έχουν φαντασία.
Από την μια να είναι ο φύλαρχος της φυλής των ανθρωποφάγων και να σου δείχνει την σκηνή και από την άλλη το καζάνι που βράζει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
the end
- Otto Weininger
Ούτε καν. Μίλησα για ακραίες περιπτώσεις.Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:49Η άλλη είναι να είσαι φυλακή 5-6 χρόνια; Αλλά αυτό δεν δικαιολογείται, παίρνεις άδειες, μέχρι και ο Κουφοντίνας πηδάει!Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:45Eίναι και αυτή μια.Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:44 Δηλαδή τι προϋποθέσεις;
Από την μια να είναι ο φύλαρχος της φυλής των ανθρωποφάγων και να σου δείχνει την σκηνή και από την άλλη το καζάνι που βράζει;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το Τζέησον θέλει να γαμάει γυναίκες;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:43Χαοτικός έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 23:25 Εγώ δεν ξέρω να απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι φύλο είμαι. Πραγματολογικά μόνο, με γυναίκες θέλω να κάνω αποκλειστικά.
Επίσης δεν ξέρω αν θα έκανα σεξ. Σίγουρα θέλω να τις γαμήσω. Αλλά επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούμε με τη λέξη σεξ
δεν απαντώ με βεβαιότητα.![]()
![]()
![]()
Jason-Antigone ? Το βρήκα ;![]()
![]()
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εμείς λέγαμε:Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:48 6
Θυμήθηκα ενα ποιηματάκι που λέγαμε στην τριτη δημοτικού
«έξη , ο κώλος σου να φέξει,
να γίνει περιβόλι,
να χορεύουν οι διαβόλοι
πήγε μια γρια στο Βόλο,
και ήρθε με ενα τενεκέ στον κώλο»
Αυτα ηταν τα βαθγιά νόηματα της εποχής.![]()
Θά πενθώ πάντα μ’ ακούς; γιά σένα,
μόνος, στόν Παράδεισο
Θά γυρίσει αλλού τίς χαρακιές
Τής παλάμης, η Μοίρα, σάν κλειδούχος
Μια στιγμή θά συγκατατεθεί ο Καιρός
Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι
Θά παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας
Καί θά χτυπήσει τόν κόσμο η αθωότητα
Μέ το δριμύ του μαύρου του θανάτου.
Εσύ ψήφισες ΝΑΙ ε;
Σεξ με αφυλο τι θεωρειται?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Με αυτή τη φάτσα για άβαταρ ρωτάς για σεξ; Και μάλιστα με άφυλο;
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ναι αλλά αν γίνει όπως στο ανέκδοτο με το "τάνι-τάνι μέχρι πετάνει";Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:44Δηλαδή τι προϋποθέσεις;Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:38Εξωφρενικά πολλά. Οπότε άστο. Μπορεί να είμαι κουκλί ζωγραφιστό, αλλά σίγουρα με τα λεφτά που θα ζητήσω βρίσκεις όποιον/α θες. Εκτός από μένα βεβαίως![]()
Η απάντησή μου είχε το σκεπτικό του ποτέ μη λες ποτέ. Η πιθανότητες να πάω με άτομο του ίδιου φύλου είναι απειροελάχιστες αλλά υπαρκτές, πάντα υπό προϋποθέσεις όπως λέει και η απάντηση.
Και αυτό ισχύει για όλους απλά δεν έχουν φαντασία.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Στο δημοτικό τα λέγατε αυτα ;Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:57Εμείς λέγαμε:Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:48 6
Θυμήθηκα ενα ποιηματάκι που λέγαμε στην τριτη δημοτικού
«έξη , ο κώλος σου να φέξει,
να γίνει περιβόλι,
να χορεύουν οι διαβόλοι
πήγε μια γρια στο Βόλο,
και ήρθε με ενα τενεκέ στον κώλο»
Αυτα ηταν τα βαθγιά νόηματα της εποχής.![]()
Θά πενθώ πάντα μ’ ακούς; γιά σένα,
μόνος, στόν Παράδεισο
Θά γυρίσει αλλού τίς χαρακιές
Τής παλάμης, η Μοίρα, σάν κλειδούχος
Μια στιγμή θά συγκατατεθεί ο Καιρός
Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι
Θά παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας
Καί θά χτυπήσει τόν κόσμο η αθωότητα
Μέ το δριμύ του μαύρου του θανάτου.
![]()
Εσύ ψήφισες ΝΑΙ ε;![]()
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Στο γυμνάσιο διαβάζαμε Μπουκόφσκι.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Παρτούζες κάνατε ή πέσατε στην περίοδο που ειναι συνηθισμένο να αποστρέφονται το σεξ ; 
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Ναι βέβαια,αλλά στα ντους και όχι μόνο πρέπει να ελλοχεύουν κίνδυνοι. Στο "τελευταία έξοδοςΡίτα χεηθχουορθ ο λογιστής "έτρωγε" ωμό κρέας κάνα δύο χρόνια μέχρι που να ξεκανουν τον επιβήτορα του...ταινία ήταν αλλά και στην πραγματικότητα που ξερεις..Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:49Η άλλη είναι να είσαι φυλακή 5-6 χρόνια; Αλλά αυτό δεν δικαιολογείται, παίρνεις άδειες, μέχρι και ο Κουφοντίνας πηδάει!Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:45Eίναι και αυτή μια.Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:44
Δηλαδή τι προϋποθέσεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρρηνmax41postspermonth την 10 Ιούλ 2018, 02:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Έτσι έλεγα και εγώ μέσα μου όταν έσκασε το φαππενινγκ
άσχετο, η κατανομή των αποτελεσμάτων είναι παρέετο που λέει και ο ιορδάνης πετρόπουλος στα βρεττανικά κανάλια.
έχει κανείς εξήγηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 09 Ιούλ 2018, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι εχει η φατσα?Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 02:16 Με αυτή τη φάτσα για άβαταρ ρωτάς για σεξ; Και μάλιστα με άφυλο;
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Northern Spirit
ψηφισα 6 κυριως για λογους αισθητικης....δεν με εμπνεει το ..μουσι..
Αλλα στην βρετανια εχω πολλους φιλους γκει και τα εχουμε βρει ως το οτι αυτοι δεν με ενοχλουνε για το θεμα και εγω δεν τους ενοχλω..Το τι κανει ο καθενας στην κρεββατοκαμαρα ειναι δικο του θεμα..
Αλλα στην βρετανια εχω πολλους φιλους γκει και τα εχουμε βρει ως το οτι αυτοι δεν με ενοχλουνε για το θεμα και εγω δεν τους ενοχλω..Το τι κανει ο καθενας στην κρεββατοκαμαρα ειναι δικο του θεμα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
stergiosbik
E αμα ειναι ετσι να τον ξουρισουμε τοτες για να μη σε χαλαει.Northern Spirit έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 13:34 ψηφισα 6 κυριως για λογους αισθητικης....δεν με εμπνεει το ..μουσι..![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 3003 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 7 Απαντήσεις