!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
Re: ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
Aυτο για μουσαντενια δεν ειναι σιγουρο Φος - αμα εβγαζαν +5% μπροστα δε θα το πιστευαν ουτε οι ιδιοι οι ζαίοι. Δεν ειναι το θέμα στατιστική μεθοδολογια - διάβασε το άρθρο του hoaxes.gr - ειναι δημοσκοπηση απο πρωην υποψηφιο βουλευτη του Συριζα με εταιρια που στηθηκε πριν εναμιση μηνα και παρουσιαζεται ως μέλος της αντιστοιχης οργανωσης για δημοσκοπησεις χωρις να ειναι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Yochanan έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 17:27 Aυτο για μουσαντενια δεν ειναι σιγουρο Φος - αμα εβγαζαν +5% μπροστα δε θα το πιστευαν ουτε οι ιδιοι οι ζαίοι. Δεν ειναι το θέμα στατιστική μεθοδολογια - διάβασε το άρθρο του hoaxes.gr - ειναι δημοσκοπηση απο πρωην υποψηφιο βουλευτη του Συριζα με εταιρια που στηθηκε πριν εναμιση μηνα και παρουσιαζεται ως μέλος της αντιστοιχης οργανωσης για δημοσκοπησεις χωρις να ειναι.
Δηλαδή ο Βερναρδάκης δεν δικαιούται να ιδρύει εταιρείες δημοσκοπήσεων και να στήνει δημοσκοπήσεις;
Τότε γιατί τον βάλαμε να παρακολυθεί το δαδίκτυο ;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ειναι.Yochanan έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 17:27 Aυτο για μουσαντενια δεν ειναι σιγουρο Φος - αμα εβγαζαν +5% μπροστα δε θα το πιστευαν ουτε οι ιδιοι οι ζαίοι. Δεν ειναι το θέμα στατιστική μεθοδολογια - διάβασε το άρθρο του hoaxes.gr - ειναι δημοσκοπηση απο πρωην υποψηφιο βουλευτη του Συριζα με εταιρια που στηθηκε πριν εναμιση μηνα και παρουσιαζεται ως μέλος της αντιστοιχης οργανωσης για δημοσκοπησεις χωρις να ειναι.
Το YES ειναι το πιο απλο και φθηνο membership plan.
Το τεντωνει λιγο επειδη ειναι ατομικο πλαν κι αυτος μονοπροσωπη αλλα πολυ φοβαμαι πως τα χελενικ χοξες πανε για νεα στιγμη Καϊλη και/ή δεν-αναγνωρισαμε-μακεδονικα-το-1977.
Δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι στην έχουν τέτοια τεχνογνωσία στην τρουθ τημ.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μην πέφτεις από τα σύννεφα, έντιμος πολιτικός έχει να εμφανιστεί στην Ελλάδα 2618 χρόνια.Yochanan έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 14:40http://ellinikahoaxes.gr/2017/09/24/dimoskopisi-vomva/enterprise-psi έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 07:37 Η «μεγάλη δημοσκόπηση» της εφημερίδας documento. Από ποια εταιρία έγινε και με ποιο τρόπο;
Ξεφτίλα intensifies![]()
http://ellinikahoaxes.gr/2018/07/07/voxpop-analysis/
Ρε συ, τι γκεμπαιλισμοι ειναι αυτοι;;; Ειμαστε σοβαροι; Πρωτα δημοσκοπηση απο ανυπαρκτη εταιρια και μετα απο υποψηφιο βουλευτη;;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- nik_killthemall
χααχαχ Δημοσκόπηση από εταιρεία στημένη εντός 24ώρου, που ανήκει σε υποψήφιο βουλευτή του Σύριζα το '15 , αλλα η δημοσκόπηση δεν είναι σανός ... καλό ! σταφ για γερά στομάχια !
ισοδύναμο με τις μπουτούδες που χόρευαν στο σύνταγμα, πράγμα που αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να έχεις χορέψει στο σύνταγμα για να ΕΙΣΑΙ μπουτού που χόρευε στο σύνταγμα.
ισοδύναμο με τις μπουτούδες που χόρευαν στο σύνταγμα, πράγμα που αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να έχεις χορέψει στο σύνταγμα για να ΕΙΣΑΙ μπουτού που χόρευε στο σύνταγμα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Μαυροβασίλης
συμπιέζει η νδ το μεσαίο χώρο

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Μαυροβασίλης
Μαυροβασίλης έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 12:10 αναρχοκαπιταλισμός
Μπίζνες αναρχικών με πρόσφυγες στα Εξάρχεια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
για το μεσαίο χώρο κουβέντα όμως, γμτ σεξισμό σας
*φωνή Χριστόδουλου*
"Λοιπόν παιδιά μου θα σας πω ενα ανέκδοτο, ήτανε που λέτε μια βυζαρού...."
"Λοιπόν παιδιά μου θα σας πω ενα ανέκδοτο, ήτανε που λέτε μια βυζαρού...."
ποια είναι αυτή αριστερά;
Μαυροβασίλης έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 12:10 αναρχοκαπιταλισμός
Μπίζνες αναρχικών με πρόσφυγες στα Εξάρχεια
Νήφε και μέμνησο απιστείν
ναι γιατί δεν το είχες καταλάβει με αυτό που έπαθε το Αλικάκι.
Τέλος πάντων ποια είναι αυτή αριστερά;
Τέλος πάντων ποια είναι αυτή αριστερά;
- Μαυροβασίλης
η κρυφή γοητεία του πουστοκαραμανλισμού