!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Premier League 2020-21
Re: Premier League 2020-21
και η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Κλοπ πήρε Πρέμιερ και αρχιδότατο Τσου Λου χωρίς αυτόν τον... πώς τον λένε;;; Μου διαφεύγει η προσοχοπουτανίτσα...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Eθνικοκοινωνιστης
χαρη στον συγκεκριμενο τα πηρε και αποδεικνυεται απο τις κακες μεταγραφικες κινησεις απο την στιγμη που αποχωρησεTarkovsky έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:32 και η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Κλοπ πήρε Πρέμιερ και αρχιδότατο Τσου Λου χωρίς αυτόν τον... πώς τον λένε;;; Μου διαφεύγει η προσοχοπουτανίτσα...
αυτος δημιουργησε το οικοδομημα και ο αλλος πατησε πανω στα ετοιμα
εξαλλου η περσινη πρεμιερσιπ ηταν της πλακας
https://www.gazzetta.gr/planetfootball/ ... -myalo-toy
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
στην πραγματική ζωή λέγεται Πρέμιερ (Λιγκ), τη δε Πρέμιερσιπ τη σηκώνει η Σέλτικ επί 9 συναπτά
στο FIFA δεν ξέρω, υποπτεύομαι όμως ότι το 4-3-3 offensive του Κλοπ σε τρυπάει νυχθημερόν
στο FIFA δεν ξέρω, υποπτεύομαι όμως ότι το 4-3-3 offensive του Κλοπ σε τρυπάει νυχθημερόν
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
μην αγχώνεσαι. Υποπτεύομαι ότι ούτε ο εθνι ήξερε το όνομά του μέχρι σήμερα το πρωίTarkovsky έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:32 και η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Κλοπ πήρε Πρέμιερ και αρχιδότατο Τσου Λου χωρίς αυτόν τον... πώς τον λένε;;; Μου διαφεύγει η προσοχοπουτανίτσα...
Ποια ομαδα προπονει τωρα αυτος;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
τεχνικός διευθυντής στη δυναμό Μόσχας λέει, αλλά στο ίδιο άρθρο κοκορεύεται ότι "ξέρετε τι προτάσεις είχα εγώ για να προπονήσω...αλλά δε σας λέω ονόματα"
είναι κατανοητό γιατί ο έθνι έγινε φαν
- Rocco Siffredi
θυμιζει Ραβουση με Μπαεβιτς
το αρθρο που εβαλε ο εθνι με ημερομηνια 30.4.08 κλεινει με αυτο
Όπως μου θύμισε ο φίλος Ντίνος, εξαιρετικά διαβασμένος σε θέματα Λίβερπουλ, λίγο καιρό μετά το μυθικό Champions League της Κωνσταντινούπολης ο Ράφα Μπενίτεθ έχασε το δεξί του χέρι Πάκο Αγιεστεράν. Οι Ρεντς του Ράφα δεν κατάφεραν ποτέ να παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ευθυνόταν μόνο η απομάκρυνση του Πάκο. Μετά το τρεμπλ του 2001, ο Ζεράρ Ουγιέ έχασε τον assistant του, Πατρίς Μπεργκέ και η επόμενη σεζόν ήταν πολύ διαφορετική. Μένει να δούμε, αν στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται όσον αφορά κυρίως την ευρωπαϊκή της προοπτική, η Λίβερπουλ θα επηρεαστεί από την απώλεια του «μυαλού» των αποδυτηρίων.
Τον πιστευω οτι ολο και κατι θα ειχε.Ο τιγρης μας ειχε φερει για κατι μηνες τον τυπο που μονταρε τα βιντεακια στο Μουρινιο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:12Τον πιστευω οτι ολο και κατι θα ειχε.Ο τιγρης μας ειχε φερει για κατι μηνες τον τυπο που μονταρε τα βιντεακια στο Μουρινιο.
κράτα μικρό καλάθι με τους βιντεοκόφτες. Ξέρω που είσαι αμπάσκετος, αλλά κι αυτός απο το δωματιάκι με τα βίντεο ξεκίνησε

ρώτα να σου πουν τι κάνει τώρα
- Eθνικοκοινωνιστης
λατρεια γινεσαι βρε

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:12Τον πιστευω οτι ολο και κατι θα ειχε.Ο τιγρης μας ειχε φερει για κατι μηνες τον τυπο που μονταρε τα βιντεακια στο Μουρινιο.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
βαλε rene maric να ξεστραβωθεις
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ήταν τόσο άχρηστος ο Ράφα μετά που μάλλον έχει δίκιο το αρθράκιRocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:09 θυμιζει Ραβουση με Μπαεβιτς
Όπως μου θύμισε ο φίλος Ντίνος, εξαιρετικά διαβασμένος σε θέματα Λίβερπουλ, λίγο καιρό μετά το μυθικό ....... Champions League της Κωνσταντινούπολης ο Ράφα Μπενίτεθ έχασε το δεξί του χέρι Πάκο Αγιεστεράν. Οι Ρεντς του Ράφα δεν κατάφεραν ποτέ να παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ευθυνόταν μόνο η απομάκρυνση του Πάκο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
και ο κλοπ ενα διαφημιστικο προιον με περιτυλιγμα λευκανσης που πουλαει η εν λογω βιομηχανιαΜπίστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:01Ήταν τόσο άχρηστος ο Ράφα μετά που μάλλον έχει δίκιο το αρθράκιRocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:09 θυμιζει Ραβουση με Μπαεβιτς
Όπως μου θύμισε ο φίλος Ντίνος, εξαιρετικά διαβασμένος σε θέματα Λίβερπουλ, λίγο καιρό μετά το μυθικό ....... Champions League της Κωνσταντινούπολης ο Ράφα Μπενίτεθ έχασε το δεξί του χέρι Πάκο Αγιεστεράν. Οι Ρεντς του Ράφα δεν κατάφεραν ποτέ να παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ευθυνόταν μόνο η απομάκρυνση του Πάκο.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
Εθνι το τσ λ και πρωταθλημα ποιος το πηρε;ο βοηθος πουχε φυγει
καλουλης ητανε ειχε τις αποτυχιες του αλλα κατι πηρε και μετα που εφυγε και σε Νιουκασλ σχετικα πετυχημενος ητανε
καλα σιγα τους παιχτες πουχε στην ΚωνποληΜπίστης έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:01Ήταν τόσο άχρηστος ο Ράφα μετά που μάλλον έχει δίκιο το αρθράκιRocco Siffredi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:09 θυμιζει Ραβουση με Μπαεβιτς
καλουλης ητανε ειχε τις αποτυχιες του αλλα κατι πηρε και μετα που εφυγε και σε Νιουκασλ σχετικα πετυχημενος ητανε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 2503 Απαντήσεις