Μιλάω για actual αρνάκιαKauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:21Δεν είναι αρνάκια τα συγκεκριμένα, παράσιτα της ανθρωπότητας είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ξεκίνησα να διαβάζω με όρεξη τα ποστ της Νίκης αλλά κάπου στην έκτη σελίδα βαρέθηκα. Αν η Νίκη είναι χωριατοπουλα εγώ είμαι Μονεγασκος.
Κανεις τσοπάνης δε σφάζει βασανίζοντας, καταστρέφεται το κρέας από τις τοξίνες που προκαλούνται λόγω φόβου του ζωντανού.
Κανεις τσοπάνης δε σφάζει βασανίζοντας, καταστρέφεται το κρέας από τις τοξίνες που προκαλούνται λόγω φόβου του ζωντανού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 06 Οκτ 2020, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:14 Θλιβερό γεγονός ,ανατριχιαστικό , αλλά επειδή είμαι από την Κρήτη και ξέρω τον κόσμο σίγουρα ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε το κακό του ζώου.
Απλά ήτανε βλάκας και ηλίθιος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Οχι, δε νομίζω οτι θ' άντεχα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΑααααZarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:17χα χα χα καλά θα σε έχω υπόψη μου. 33 είμαι και δεν έχω ανάγκη ακόμη να κρύψω χρόνια, μετά τα 35 βλέπουμε.Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:11Να μη σκέφτεσαι έτσι. Να κάνεις παιδί. Μαζί μου. Έχω μαγικά γονίδια. Κάτω από 25 είσαι έτσι;Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:05
Μην το αντιμετωπίζεις έτσι, ίσως υπερβάλλω λίγο αλλά η σκέψη αυτή γυρνάει πάντα μέσα στο μυαλό μου. Σιγουριά η εικόνα που έχει η κοινωνία μας, από όλες τις πλευρές δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Είσαι μικρός ε;
Ο θείος του Φροντο Μπαγκινς ειναι.elchav έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:01Αυτός θα μπορούσε να κάνει δεύτερες φωνές στον κατμαν ή να δουλεύει στην ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:43 ΧΑΝΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ. ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ίξει![]()
Όχι ρε. 20 χρόνια σου ρίχνω.
Δε συμφωνώ με το να περιφέρονται φωτογραφίες και προσωπικά δεδομενα κάποιου που κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό από τη στιγμή που η υπόθεση πήρε έτσι κι αλλιώς το δρόμο της δικαιοσύνης.
Εντελώς διαφορετικό αν ήταν ξερωγω βίντεο που να τον δείχνει να κόβει τα παπάρια του σκύλου και να τον βρίζει, οπότε είναι αυταπόδεικτο ότι φταίει.
Εντελώς διαφορετικό αν ήταν ξερωγω βίντεο που να τον δείχνει να κόβει τα παπάρια του σκύλου και να τον βρίζει, οπότε είναι αυταπόδεικτο ότι φταίει.

- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Με μπέρδεψες λίγο αλλά δεν πειράζει, θα σας μάθω.
Μετα τα 35 να λες οτι εισαι 33Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:17χα χα χα καλά θα σε έχω υπόψη μου. 33 είμαι και δεν έχω ανάγκη ακόμη να κρύψω χρόνια, μετά τα 35 βλέπουμε.Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:11Να μη σκέφτεσαι έτσι. Να κάνεις παιδί. Μαζί μου. Έχω μαγικά γονίδια. Κάτω από 25 είσαι έτσι;Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:05
Μην το αντιμετωπίζεις έτσι, ίσως υπερβάλλω λίγο αλλά η σκέψη αυτή γυρνάει πάντα μέσα στο μυαλό μου. Σιγουριά η εικόνα που έχει η κοινωνία μας, από όλες τις πλευρές δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κάπως έτσι, χα χα, δεν έχω μπει όμως ακόμα σε αυτό το mode.
Σου ρίχνω 20 χρόνια και θέλω μία 13 χρόνια μικρότερή σου. Τι σε μπερδεύει;
Δεν βρίσκω όμως ότι είναι κατάλληλο το νήμα για να μιλάμε για μένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 9 Απαντήσεις