Για τόλμα να χαρακτηρίσεις Αιγύπτιο, Αραβα.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:14Και οι Αιγύπτιοι και οι Παλαιστίνιοι Αραβες είναι και δηλώνουν (πλην Κοπτών).Οχι η ίδια κατηγορία Αράβων αλλά αραβες πάντως. Φυσικά και δεν υποστηρίζω το μαχαίρωμα κανενός.Μην μπερδεύεις εμένα με τα τάγματα εφόδου της ΧΑ.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:45Όταν βέβαια στρέφονται κατά των Παλαιστινίων και Αιγυπτίων μεταναστών τους υποστηρίζεις εβραιοναζί...Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:04 Εμένα σαν εβραίο με νοιάζει πολύ ΚΑΙ η ναζιστική ιδεολογία την οποία ασπάζονται (αποδεδειγμένα) η Χρυσή Αυγή και οι Ελληνες ΓΤΠ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
- wooded glade
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ελπίζω να καταδικαστεί ως εγκληματικη οργανωση ,μετα θα υπαρχει προηγουμενο ωστε να βαλουμε φυλακη τους νεοδημοκρατες.
Με εξαίρεση τους Κόπτες οι υπόλοιποι Αιγύπτιοι μιλάνε Αραβικά, είναι μουσουλμάνοι (κάποιοι περισότερο κάποιοι λιγότερο) και έχουν Αραβική συνήδειση και νιώθουν μέρος του Αραβικού κόσμου(το επίσημο όνομα της Αιγύπτου είναι "Αραβική δημοκρατία της Αιγύπτου").Bandit59 έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:36Για τόλμα να χαρακτηρίσεις Αιγύπτιο, Αραβα.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:14Και οι Αιγύπτιοι και οι Παλαιστίνιοι Αραβες είναι και δηλώνουν (πλην Κοπτών).Οχι η ίδια κατηγορία Αράβων αλλά αραβες πάντως. Φυσικά και δεν υποστηρίζω το μαχαίρωμα κανενός.Μην μπερδεύεις εμένα με τα τάγματα εφόδου της ΧΑ.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:45
Όταν βέβαια στρέφονται κατά των Παλαιστινίων και Αιγυπτίων μεταναστών τους υποστηρίζεις εβραιοναζί...
Νάζουλο, σε συμβουλεύω να πας κάποτε ένα ταξίδι στην Ιερουσαλήμ και να επισκεφτείς το Μουσείο του Ολοκαυτώματος. Στο τέλος του τουρ, και αφού έχεις καμαρώσει όλα τα κατορθώματα των υπανθρώπων ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και αλλού, έχει ένα μεγάλο δωμάτιο με φώτα στο ταβάνι, και ακούς μια φωνή να απαριθμεί ονόματα. Είναι τα ονόματα των παιδιών που δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα από τους ναζί που υποστηρίζεις, και τα φωτάκια συμβολίζουν τις ψυχές τους. Μπορείς να κάτσεις εκεί μια ολόκληρη ημέρα και να ακους και μάλλον δεν θα έχεις φτάσει ακόμα ούτε στο 5% των ονομάτων. Σε κάθε άνθρωπο σηκώνεται η τρίχα. Τώρα για εσένα δεν παίρνω και όρκο πως θα συμβεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ένα ίχνος τσίπας και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς τη λέξη ''παιδάκια'' όταν αναφέρεσαι στο Ισραήλ ως οπαδός του Αδόλφου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και αυτο τι σχεση έχει με τις δολοφονιες παλαιστινιων?Scouser έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:59Νάζουλο, σε συμβουλεύω να πας κάποτε ένα ταξίδι στην Ιερουσαλήμ και να επισκεφτείς το Μουσείο του Ολοκαυτώματος. Στο τέλος του τουρ, και αφού έχεις καμαρώσει όλα τα κατορθώματα των υπανθρώπων ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και αλλού, έχει ένα μεγάλο δωμάτιο με φώτα στο ταβάνι, και ακούς μια φωνή να απαριθμεί ονόματα. Είναι τα ονόματα των παιδιών που δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα από τους ναζί που υποστηρίζεις, και τα φωτάκια συμβολίζουν τις ψυχές τους. Μπορείς να κάτσεις εκεί μια ολόκληρη ημέρα και να ακους και μάλλον δεν θα έχεις φτάσει ακόμα ούτε στο 5% των ονομάτων. Σε κάθε άνθρωπο σηκώνεται η τρίχα. Τώρα για εσένα δεν παίρνω και όρκο πως θα συμβεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ένα ίχνος τσίπας και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς τη λέξη ''παιδάκια'' όταν αναφέρεσαι στο Ισραήλ ως οπαδός του Αδόλφου.
Δεν έχω εγώ καμία ναζιστική, ή με άλλο τρόπο σοσιαλιστική (μπλιάχ) ιδεολογία.vatraxos έγραψε: 06 Οκτ 2020, 17:44Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Δε δικάζεστε για τη ναζιστική ιδεολογία σας. Δικάζεστε για τις πράξεις (στο όνομα της ιδεολογίας σας). Σε προκαλώ να μου φέρεις από το κατηγορητήριο κάποια κατηγορία που να αφορά την ιδεολογία σας.Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 17:37 Δεν ξέρω ρε βατ, αλλά τώρα να μου βάζεις 7 παπάρες που είχαν μια σημαία κι έκαναν χαβαλέ στο δάσος (και καλά επιβίωση, εκπαίδευση, τί σκατά νόμιζαν οτι έκαναν) και να λές οτι γι' αυτό πρέπει να φάνε κάτι δεκαετίες στη φυλακή, ε, αν το να είσαι κάγκας στην Ελλάδα ήταν ποινικό αδίκημα, θα είμασταν όλοι μέσα.
Όσο για πράξεις, ο κάθε χασισοπότης και η αδερφή του έβγαιναν κι έλεγαν παπαριές. Τί φταίει η ΧΑ αν αυτοί πίνουν πράγματα που δεν αντέχουν και μετά βλέπουν οράματα, γελώντας ηλίθια?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Γάταρος ΔΕΝ είναι ναζί.Scouser έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:59Νάζουλο, σε συμβουλεύω να πας κάποτε ένα ταξίδι στην Ιερουσαλήμ και να επισκεφτείς το Μουσείο του Ολοκαυτώματος. Στο τέλος του τουρ, και αφού έχεις καμαρώσει όλα τα κατορθώματα των υπανθρώπων ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και αλλού, έχει ένα μεγάλο δωμάτιο με φώτα στο ταβάνι, και ακούς μια φωνή να απαριθμεί ονόματα. Είναι τα ονόματα των παιδιών που δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα από τους ναζί που υποστηρίζεις, και τα φωτάκια συμβολίζουν τις ψυχές τους. Μπορείς να κάτσεις εκεί μια ολόκληρη ημέρα και να ακους και μάλλον δεν θα έχεις φτάσει ακόμα ούτε στο 5% των ονομάτων. Σε κάθε άνθρωπο σηκώνεται η τρίχα. Τώρα για εσένα δεν παίρνω και όρκο πως θα συμβεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ένα ίχνος τσίπας και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς τη λέξη ''παιδάκια'' όταν αναφέρεσαι στο Ισραήλ ως οπαδός του Αδόλφου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν υπάρχουν δολοφονίες Παλαιστινίων. Υπάρχουν ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες θέλουν να εξαφανίσουν το Ισραήλ από το χάρτη και το αναγκάζουν να πολεμάει για την ύπαρξή του. Μέρος της στρατηγικής τους είναι η αδιαφορία για τις ζωές των αμάχων τους ή και η σκόπιμη θέση τους σε κίνδυνο, ώστε μέσω των θανάτων τους να προκαλέσουν συμπάθεια στη Δύση. Αλλά και έτσι να μην ήταν, ο τύπος είναι ναζί. Από πότε συζητάμε για συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους;perseus έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:02Και αυτο τι σχεση έχει με τις δολοφονιες παλαιστινιων?Scouser έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:59Νάζουλο, σε συμβουλεύω να πας κάποτε ένα ταξίδι στην Ιερουσαλήμ και να επισκεφτείς το Μουσείο του Ολοκαυτώματος. Στο τέλος του τουρ, και αφού έχεις καμαρώσει όλα τα κατορθώματα των υπανθρώπων ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και αλλού, έχει ένα μεγάλο δωμάτιο με φώτα στο ταβάνι, και ακούς μια φωνή να απαριθμεί ονόματα. Είναι τα ονόματα των παιδιών που δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα από τους ναζί που υποστηρίζεις, και τα φωτάκια συμβολίζουν τις ψυχές τους. Μπορείς να κάτσεις εκεί μια ολόκληρη ημέρα και να ακους και μάλλον δεν θα έχεις φτάσει ακόμα ούτε στο 5% των ονομάτων. Σε κάθε άνθρωπο σηκώνεται η τρίχα. Τώρα για εσένα δεν παίρνω και όρκο πως θα συμβεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ένα ίχνος τσίπας και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς τη λέξη ''παιδάκια'' όταν αναφέρεσαι στο Ισραήλ ως οπαδός του Αδόλφου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
I beg to differ. Άλλο ένα μπουμπούκι που το θυμάμαι από το παλιο φόρουμ.Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:06Ο Γάταρος ΔΕΝ είναι ναζί.Scouser έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:59Νάζουλο, σε συμβουλεύω να πας κάποτε ένα ταξίδι στην Ιερουσαλήμ και να επισκεφτείς το Μουσείο του Ολοκαυτώματος. Στο τέλος του τουρ, και αφού έχεις καμαρώσει όλα τα κατορθώματα των υπανθρώπων ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και αλλού, έχει ένα μεγάλο δωμάτιο με φώτα στο ταβάνι, και ακούς μια φωνή να απαριθμεί ονόματα. Είναι τα ονόματα των παιδιών που δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα από τους ναζί που υποστηρίζεις, και τα φωτάκια συμβολίζουν τις ψυχές τους. Μπορείς να κάτσεις εκεί μια ολόκληρη ημέρα και να ακους και μάλλον δεν θα έχεις φτάσει ακόμα ούτε στο 5% των ονομάτων. Σε κάθε άνθρωπο σηκώνεται η τρίχα. Τώρα για εσένα δεν παίρνω και όρκο πως θα συμβεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ένα ίχνος τσίπας και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς τη λέξη ''παιδάκια'' όταν αναφέρεσαι στο Ισραήλ ως οπαδός του Αδόλφου.
JD Vance
JD Vance
Γιατί ψηφίζεις τότε χρυσή αυγή και Κασιδιάρη που έχουν ναζιστική ιδεολογία(αποδεδειγμένα με εκατοντάδες ντοκουμέντα).Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:05Δεν έχω εγώ καμία ναζιστική, ή με άλλο τρόπο σοσιαλιστική (μπλιάχ) ιδεολογία.vatraxos έγραψε: 06 Οκτ 2020, 17:44Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Δε δικάζεστε για τη ναζιστική ιδεολογία σας. Δικάζεστε για τις πράξεις (στο όνομα της ιδεολογίας σας). Σε προκαλώ να μου φέρεις από το κατηγορητήριο κάποια κατηγορία που να αφορά την ιδεολογία σας.Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 17:37 Δεν ξέρω ρε βατ, αλλά τώρα να μου βάζεις 7 παπάρες που είχαν μια σημαία κι έκαναν χαβαλέ στο δάσος (και καλά επιβίωση, εκπαίδευση, τί σκατά νόμιζαν οτι έκαναν) και να λές οτι γι' αυτό πρέπει να φάνε κάτι δεκαετίες στη φυλακή, ε, αν το να είσαι κάγκας στην Ελλάδα ήταν ποινικό αδίκημα, θα είμασταν όλοι μέσα.
Όσο για πράξεις, ο κάθε χασισοπότης και η αδερφή του έβγαιναν κι έλεγαν παπαριές. Τί φταίει η ΧΑ αν αυτοί πίνουν πράγματα που δεν αντέχουν και μετά βλέπουν οράματα, γελώντας ηλίθια?
Γιατί πάρα πολύ απλά δεν τους θεωρώ ούτε αυτούς ναζιστές. Με την ίδια λογική και ο Βορίδης θα 'πρεπε ν' αποτελεί στόχο των αντιναζιστών, αφού μια χαρά υπέρ του ναζισμού ήταν, και ποτέ δεν "αποποιήθηκε" τις θέσεις του.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:08Γιατί ψηφίζεις τότε χρυσή αυγή και Κασιδιάρη που έχουν ναζιστική ιδεολογία(αποδεδειγμένα με εκατοντάδες ντοκουμέντα).Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:05Δεν έχω εγώ καμία ναζιστική, ή με άλλο τρόπο σοσιαλιστική (μπλιάχ) ιδεολογία.vatraxos έγραψε: 06 Οκτ 2020, 17:44
Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Δε δικάζεστε για τη ναζιστική ιδεολογία σας. Δικάζεστε για τις πράξεις (στο όνομα της ιδεολογίας σας). Σε προκαλώ να μου φέρεις από το κατηγορητήριο κάποια κατηγορία που να αφορά την ιδεολογία σας.
Τώρα, το να νομίζει κανείς οτι θα μπορούσαν εν έτει 2020 να υπάρχουν στρατόπεδα συγκεντρώσεως, φούρνοι, κλπ, είναι επιεικώς γελοίο. Ο ναζισμός ήταν προϊόν της εποχής του, και η εποχή του πέρασε και τελείωσε. Άλλη είναι η απειλή τώρα, και λέγεται Ισλάμ, και η "άοπλη εισβολή" την οποία κάνουν στην Ευρώπη με σκοπό την εξόντωσή της, και του δυτικού τρόπου ζωής. Νομίζω ως προς αυτό, συμφωνούμε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Οι περισσότεροι μη ναζιστές ψηφοφόροι έχουν φύγει ήδη από την Χρυσή αυγή και τον Κασιδιάρη αφού πλέον είναι μη συζητήσιμο ότι έχει ναζιστική εθνικοσοσιαλιστικη ιδεολογία (οι ίδιοι βέβαια δηλώνουν πατριώτες με...σοσιαλιστικές ευαισθησίες έλα όμως που οι αποδείξει λένε άλλο). Οι τελευταίοι μη ναζιστές παρακολονται να απομακρυνθούν άμεσα και να συνερθουν.Αύριο είναι η μεγάλη μέρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις