Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
enaon έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:28
βάζω και ένα άλλο, όλα τα ίδια είναι, να το φάει θέλει, η αντίδραση του παιδιού είναι ορισμένη από την αντίδραση του γονιού.
Ε καλα, δεν το ειδε να τρεχει κατα πανω του, θα σουλεγα εγω!
Αλλα εγω ναι... ακομη και με το τζαμι, θα ετρεχα ναρπαξω το παιδι απο φοβο μη σπασει το τζαμι, το οποιο μπορει να ξερω οτι δε σπαει, αλλα στη μικρη πιθανοτητα κατι μπορει να συμβει και να σπασει...δεν ξερω... θα φωναζα και θα ετρεχα να ταρπαξω...
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
enaon έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:28
βάζω και ένα άλλο, όλα τα ίδια είναι, να το φάει θέλει, η αντίδραση του παιδιού είναι ορισμένη από την αντίδραση του γονιού.
Ε καλα, δεν το ειδε να τρεχει κατα πανω του, θα σουλεγα εγω!
Αλλα εγω ναι... ακομη και με το τζαμι, θα ετρεχα ναρπαξω το παιδι απο φοβο μη σπασει το τζαμι, το οποιο μπορει να ξερω οτι δε σπαει, αλλα στη μικρη πιθανοτητα κατι μπορει να συμβει και να σπασει...δεν ξερω... θα φωναζα και θα ετρεχα να ταρπαξω...
Αυτό το βίνδεο γιατί το βάζετε, είχαν οι γονείς του παιδιού εμπειρίες με λιοντάρια;
Ευχαριστώ για την εξηγηση. Αυτο πώς ακριβως σχετιζεται με το αρθρο της γουικι - εχω την αισθηση οτι εχει σχεση αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως πως.
ΥΓ: Ποιοι διαβασαμε; Αν πρόσεξες διαχωρισα τη θεση μου απο αυτα που λεει ο Πανας και συμφωνησα μονο στο βαθμο οτι αυτο που λεει οντως εχει καποια βαση - που δεν το γνωριζα καθολου πριν διαβασω αυτο το αρθρο για τα ποντικια και το epigenetic στη γουικι.
Κάτσε να στο απλοποιήσω. Τα DNA (σειρά νουκλεοτιδίων) που κληρονόμησες από τους γονείς σου, μπορεί να είναι ίδια μεν (οι διαφορές σκέψου μεταξύ ανθρώπου και άλλου ζώου μπορεί να είναι της τάξης του 2% και να σου βγει άλλος οργανισμός), αλλά το πώς θα εκφραστεί (δηλαδή πώς από μία ίδια σειρά νουκλεοτιδίων θα πάρεις την πρωτεϊνη Β και όχι την Α που είχε ο μπαμπάς σου), αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ήσουν πειραματόζωο στο Άουσβιτς ή ήσουν η Κιουρί και έτρωγες στη μάπα 24 ώρες ακτινοβολία. Ακραία παραδείγματα λέω. Έτσι μια γενιά (μπαμπάς) διαφέρει με μια άλλη γενιά (γιός) παρόλο που έχουν το ίδιο πρακτικά DNA.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
shrike έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:42
Στο πρώτο-πρώτο πάντως από τα related αυτού που έβαλες, έχει πολλά παιδάκια που τρομάζουν, πέφτουν κάτω κλπ.
Spoiler
ε λογικό είναι, αν και εκεί βλέπεις τρόμο όχι φόβο. Παιδιά έχουμε ξεχάσει οτι κάποτε ήμασταν παιδιά, δεν θυμόμαστε πώς ήταν; Δεν κοιτούσαμε τους μεγάλους μας για να καταλάβουμε αν πρέπει να φοβόμαστε;
Οταν ηρθαν για πρωτη φορα και κοιτουσαν που επλενα τις μπαλκονοπορτες και ειχα κλειστα τζαμια και εριχνα νερο πανω τους, εφευγαν! Νομιζαν πως θα βραχουν! Μια, δυο, τρεις, μεσα σε ενα λεπτο καθονταν εκει με τη μουρη κολλημενη στο τζαμι και με κοροιδευαν που δε μπορω να τα βρεξω!
Παντως αυτο με τα ζωα με ενοχλει εμενα... τα εκνευριζουν πειραζοντας τα! Τα εχουν κλεισει καπου και παει ο κοσμος και τα ενοχλει! Ασχετο, οκ...
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Custom_F έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:46
Παντως αυτο με τα ζωα με ενοχλει εμενα... τα εκνευριζουν πειραζοντας τα! Τα εχουν κλεισει καπου και παει ο κοσμος και τα ενοχλει! Ασχετο, οκ...
ΟΚ, off-topic αλλά συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά το λιοντάρι στο συγκεκριμένο βίντεο, έχει ένα ύφος που δείχνει αναμείκτη οργή, θλίψη και ολίγη από "σκοτώστε με τώρα".
Μεχρι τα 30 αντεχεις τα ξενυχτια και τις ατελειωτες ωρες εργασιας και αυπνιας.Ο βιολογικος λογος φυσικα για αυτο δεν ειναι για να κανεις κλαμπινγκ ή για να βαρας υπερωριες για ηλιθια προτζεκτ αλλα για να μεγαλωσεις παιδια.
Επισης οι γονεις σου ειναι και αυτοι πιο νεοι και αντι να τους γηροκομεις εσυ ταυταχρονα με το νταντεμα των παιδιων σε βοηθανε.
Οσο για την καριερα σιγα την καριερα που κανει η μεγαλη πλειοψηφια.Το 90% των συγχρονων θεσων εργασιας ειναι πωλητης,καταχωρητης δεδομενων , σερβις σε γαστρονομια,τουρισμο.
Βεβαια στην πραξη ακομα και αν θελεις παλι δεν ειναι ευκολο γιατι πλεον εχουμε 25% ανεργια και 80% θεσεων εργασιας που δεν σου επιτρεπουν να αποταμιευσεις ουτε ευρω.Βεβαια και πριν την κριση που δεναμε τα λουκανικα πισω απο τα σκυλια παλι δεν καναμε παιδια γιατι πιστευαμε στην μεγαλη ζωη, οποτε το προβλημα ειναι κοινωνικο περισσοτερο και οχι οικονομικο.
Ευχαριστώ για την εξηγηση. Αυτο πώς ακριβως σχετιζεται με το αρθρο της γουικι - εχω την αισθηση οτι εχει σχεση αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως πως.
ΥΓ: Ποιοι διαβασαμε; Αν πρόσεξες διαχωρισα τη θεση μου απο αυτα που λεει ο Πανας και συμφωνησα μονο στο βαθμο οτι αυτο που λεει οντως εχει καποια βαση - που δεν το γνωριζα καθολου πριν διαβασω αυτο το αρθρο για τα ποντικια και το epigenetic στη γουικι.
Κάτσε να στο απλοποιήσω. Τα DNA (σειρά νουκλεοτιδίων) που κληρονόμησες από τους γονείς σου, μπορεί να είναι ίδια μεν (οι διαφορές σκέψου μεταξύ ανθρώπου και άλλου ζώου μπορεί να είναι της τάξης του 2% και να σου βγει άλλος οργανισμός), αλλά το πώς θα εκφραστεί (δηλαδή πώς από μία ίδια σειρά νουκλεοτιδίων θα πάρεις την πρωτεϊνη Β και όχι την Α που είχε ο μπαμπάς σου), αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ήσουν πειραματόζωο στο Άουσβιτς ή ήσουν η Κιουρί και έτρωγες στη μάπα 24 ώρες ακτινοβολία. Ακραία παραδείγματα λέω. Έτσι μια γενιά (μπαμπάς) διαφέρει με μια άλλη γενιά (γιός) παρόλο που έχουν το ίδιο πρακτικά DNA.
Για το 2% το θυμομουνα απο τον ανθρωπο και το καλαμποκι ξερω γω (νομιζω με πιθηκα ειμαστε στο 0.2% ή κάτι τέτοιο). Απο κει και περα αυτο που λες μου φαινεται λογικο και το καταλαβαινω αλλα παλι δεν βλεπω πως εξηγει την ιστορια με το epigenetic inheritence. Απο όσο διαβασα αυτο λεει οτι αν ηταν ο μπαμπας στο αουσβιτς (οχι οπως λες εσυ "ησουν") το παιδι θα βγει καπως. Δλδ ναι αν μου πεις οτι το καθε γονιδιο εκφραζεται διαφορετικα αναλογε με τις συνθηκες το καταλαβαινω και το ηξερα, πχ παλιοτερα ο μ.ο. υψους στη δυση ηταν μικροτερος γιατι η διατροφη ηταν γτπ - δεν αλλαξαν τα γονιδια αλλα η εκφραση τους αφου τωρα παιρνουν σωστη πρωτεινη στη δυση.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 12:02
Απο όσο διαβασα αυτο λεει οτι αν ηταν ο μπαμπας στο αουσβιτς (οχι οπως λες εσυ "ησουν") το παιδι θα βγει καπως. Δλδ ναι αν μου πεις οτι το καθε γονιδιο εκφραζεται διαφορετικα αναλογε με τις συνθηκες το καταλαβαινω και το ηξερα, πχ παλιοτερα ο μ.ο. υψους στη δυση ηταν μικροτερος γιατι η διατροφη ηταν γτπ - δεν αλλαξαν τα γονιδια αλλα η εκφραση τους αφου τωρα παιρνουν σωστη πρωτεινη στη δυση.
Γιόχι, ρε χίλια σόρρυ, δεν έχω την υπομονή, έχω μεγαλώσει. Δε θα κάνω παιδιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν πας για σπουδές, τότε θεωρώ ιδανικό το 28-29 για τους άνδρες και το 26-27 για τις γυναίκες.
Αν δε πας για σπουδές, τότε το ιδανικό θα ήταν 23 για τις γυναίκες και 24-25 για τους άνδρες.
Ιδανικό και για τους ίδιους ως γονείς και για τα παιδιά.