!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαστε αυτάρκεις και υπάρχει επάρκεια αγαθών.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Re: Είμαστε αυτάρκεις και υπάρχει επάρκεια αγαθών.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:41
Mansko έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2020, 22:25 Κι εγώ δεν έχω εμπειρία αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει πως γίνονται, ακόμη και με χρήση τεχνολογίας, δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Αυτό που εννοώ είναι ότι σε ένα περιβάλλον που οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν εργασιακή ή κοινωνική σχέση με το οτιδήποτε συνεπάγεται η "αυτάρκεια", το να λέμε ότι "έχουμε" ελιές, πορτοκάλια ή πατάτες δεν σημαίνει αυτάρκεια. Αυτάρκεια έχεις όταν μπορείς να ζεις με αυτά που παράγεις.
Σου εξήγησα εγώ δεν είμαι σκουπίδι. Οπως κάτι άλλα σκουπίδια δήθεν διανοούμενοι εδώ μέσα. Γι' αυτό το λόγο έχω μητέρα και είμαι anal virgin. Και φυσικά δεν είμαι η πουτάνα κανενός. Εβραίου, Μασόνου δε ξέρω τι σκατά είναι. Εκεί είναι το όλο θέμα.
Αν είναι εκεί όλο το θέμα, διάλεξες λάθος ενότητα. Προτείνω την υπάρχουσα σε σένα

viewforum.php?f=55

και στον συντονισμό υποενότητα για "Εθνική προσέγγιση των vegan/anal virgin σε αστικό περιβάλλον" ή κάτι σχετικό.

Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα λύνονται.
Δε κατάλαβες...αυτά τα βλαστάρια που λέω από ένα σημείο και μετά τα αναλαμβάνει η Ελληνική αστυνομία, η ΕΥΠ. Ε και έτσι κάτι τσούζει ρε φίλε και φωνάζουν...
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

nowhere έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:39 για λίγο νόμισα πως ήρθε το πάσχα
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Δε θέλω να υποτιμήσω τον Ευρωπαικό πολιτισμό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να σπάσει ο διάλος το ποδάρι του. Και να μετατραπούν σε κανίβαλους. Που θέλουν να μας κάτσουν στο σβέρκο. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να ξέρουμε πως έχουμε επάρκεια φαγητού, και μπορούμε και μόνοι μας. Απ το να είμαστε δουλάκια...
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Η χώρα εχει επίπεδο αυτάρκειας τροφίμων 95 %.....

Εκτός Βόειου κρέατος μαλακού σιταριού καί λίγων λεμονακίων.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”