Ε, τότε να πας να γεννήσεις κι εσύ κάτω από το δέντρο και μη μας ζαλίζεις.Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:41Υπερβολές των ευαίσθητων της πόλης που δεν ξέρουν ότι γίνονται ευνουχισμοί στα ζώα ή τα ζώα τα σφάζουν.
Όχι μόνο στα σφαγεία και στα χειρουργεία αλλά μέσα στα χωράφια κάτω από δέντρα .
Αλλά ξέρω πολλούς στην Αθήνα που θέλουνε κατσίκι από το χωριό και μάλιστα οικονομικά και σφαγμένο από τον ίδιο τον κτηνοτρόφο.
Υποκρισία με ευαισθησία μαζί ανακατεμένη βγάζει ξερατό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Που είσαι Σούμπερτ θα φωνάζουμε σε λίγο σε αυτό το νησίGeorg Von Balkanen έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:45 Επειδή βλέπω ότι έχει ξεκινήσει το τσουβάλιασμα.
ΟΧΙ. Δεν συμβαίνουν παντού. Οχι με αυτήν την συχνότητα. Στην Ευρώπη τουλάχιστον.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και τα δόντια όταν σαπίζουν να τα βγάζει με την τανάλια;ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:51Ε, τότε να πας να γεννήσεις κι εσύ κάτω από το δέντρο και μη μας ζαλίζεις.Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:41Υπερβολές των ευαίσθητων της πόλης που δεν ξέρουν ότι γίνονται ευνουχισμοί στα ζώα ή τα ζώα τα σφάζουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:37
Ένα άρρωστο και επικίνδυνο δίποδο είναι. Υπάρχουν και ακίνδυνοι βλάκες.
Όχι μόνο στα σφαγεία και στα χειρουργεία αλλά μέσα στα χωράφια κάτω από δέντρα .
Αλλά ξέρω πολλούς στην Αθήνα που θέλουνε κατσίκι από το χωριό και μάλιστα οικονομικά και σφαγμένο από τον ίδιο τον κτηνοτρόφο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν έχουν δόντια οι μη-ευαίσθητοι της επαρχίαςGherschaagk έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:53Και τα δόντια όταν σαπίζουν να τα βγάζει με την τανάλια;ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:51Ε, τότε να πας να γεννήσεις κι εσύ κάτω από το δέντρο και μη μας ζαλίζεις.Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:41
Υπερβολές των ευαίσθητων της πόλης που δεν ξέρουν ότι γίνονται ευνουχισμοί στα ζώα ή τα ζώα τα σφάζουν.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι ο βλάκας και ο ηλίθιος είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Gherschaagk έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:48Κούκλα άμα τα ξέρεις τόσο καλά, τότε ξέρεις πως κανένας κτηνοτρόφος δεν βασανίζει τα ζώα του. Όσο για αυτόν που κρέμασε το σκυλί από το δέντρο για να το σφάξει, δεν ξέρω αν είναι κτηνοτρόφος αλλά ψυχάκιας είναι σίγουρα.Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:41Υπερβολές των ευαίσθητων της πόλης που δεν ξέρουν ότι γίνονται ευνουχισμοί στα ζώα ή τα ζώα τα σφάζουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:37
Επίσης θα ήθελα μια διευκρίνιση, ο βλάκας και ο ηλίθιος είναι διαφορετικό πράγμα;
Εσείς ανοίξατε ένα νήμα σκέτη υποκρισία.
Παρουσιάσατε ότι ένας ψυχάκιας κρέμασε τον σκύλο του και τον βασάνιζε.
Εγώ προσπάθησα να σας εξηγήσω ότι αυτό είναι υποκριτικό.
Κάπου κάποιος πιο πάνω ρωτάει αν είναι νόμιμος ο ευνουχισμός χωρίς αναισθητικό.
Όχι δεν είναι όπως και δεν είναι νόμιμο το σφάξιμο των αρνιών στα χωράφια αλλά πάνω από τα μισά αρνιά το Πάσχα σφάζονται στα χωράφια.
Όλοι το ξέρετε και όλοι δεν μιλάτε φτάνει να σουβλίσετε.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα ή θα είσαι πάντα ευαίσθητος ή είσαι υποκριτής.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σου είπα, για αρχή μάθε να ξεχωρίζεις τον άνθρωπο από τα υπόλοιπα ζώα.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:51Ε, τότε να πας να γεννήσεις κι εσύ κάτω από το δέντρο και μη μας ζαλίζεις.Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:41Υπερβολές των ευαίσθητων της πόλης που δεν ξέρουν ότι γίνονται ευνουχισμοί στα ζώα ή τα ζώα τα σφάζουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:37
Τα υπόλοιπα ζώα έχουν προορισμό την εξυπηρέτηση του ανθρωπου.
Αν με είχες ακούσει από εκείνο, το πρώτο μου ποστ, θα είχαμε ήδη τελειώσει
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Re: Κτηνοτρόφος στην Κρήτη προσπάθησε να ευνουχίσει τον σκύλο του.
είναι νόμιμο το σφράγισμα δοντιών χωρίς αναισθητικό;Null έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:47Είναι νόμιμος ο ευνουχισμός χωρίς αναισθητικό;stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:45Και γιατί να τον μουνουχισει τον σκύλο;Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:32 Βάζω εγώ τον σωστό τίτλο και την σωστή είδηση πρώην Κτηνοτρόφος στην Κρήτη προσπάθησε να ευνουχίσει τον σκύλο του με τον παραδοσιακό τρόπο από ατύχημα το σκυλί τραυματίστηκε και το μετέφερε στον κτηνίατρο ο ίδιος , μετά από την μεταφορά είπε στον γιατρό κάντονε καλά και θα έρθω μετά το αυτόφωρο να τον πάρω.
Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα.
Εσείς όπως το γράψατε είναι σαν ένας ψυχοπαθής κρέμασε ένα σκύλο και του έκοψε τα αρχίδια για να τον βασανίσει.
Μήπως σκόπευε να τον φάει;
Για τον άνθρωπο μιλάμε...
Είναι νόμιμη η πρακτική των Εβραίων με το πετσακι;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αν θέλει να τον στειρώσει, να τον πάει στον κτηνίατρο.Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:41Υπερβολές των ευαίσθητων της πόλης που δεν ξέρουν ότι γίνονται ευνουχισμοί στα ζώα ή τα ζώα τα σφάζουν.
Σταμάτα να υπερασπίζεσαι τον κάθε κάφρο μόνο και μόνο επειδή είναι από Κρήτη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Niki δεν ξέρω γιατί το στηρίζεις αυτό, κάποτε θα πρέπει να σταματήσει, αντί να το στηρίζεις θα πρέπει να το κατακρίνεις. Υποτίθεται ότι οι νέοι άνθρωποι αλλάζουν τον κόσμο.
Άσε, μην μου πεις, βάζεις τα λεφτά ρε θηρίο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ακόμη και στα χωράφια να το σφάξει ο κτηνοτρόφος το κατσίκι, θα φροντίσει να πετύχει καρωτίδα για να μην υποφέρει το ζωντανό. Μια κι έξω. Όχι να κοπανιέται το ζωντανό κανένα μισάωρο μέχρι που να ψοφίσει.Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:54Ναι ο βλάκας και ο ηλίθιος είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Gherschaagk έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:48Κούκλα άμα τα ξέρεις τόσο καλά, τότε ξέρεις πως κανένας κτηνοτρόφος δεν βασανίζει τα ζώα του. Όσο για αυτόν που κρέμασε το σκυλί από το δέντρο για να το σφάξει, δεν ξέρω αν είναι κτηνοτρόφος αλλά ψυχάκιας είναι σίγουρα.Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:41
Υπερβολές των ευαίσθητων της πόλης που δεν ξέρουν ότι γίνονται ευνουχισμοί στα ζώα ή τα ζώα τα σφάζουν.
Επίσης θα ήθελα μια διευκρίνιση, ο βλάκας και ο ηλίθιος είναι διαφορετικό πράγμα;
Εσείς ανοίξατε ένα νήμα σκέτη υποκρισία.
Παρουσιάσατε ότι ένας ψυχάκιας κρέμασε τον σκύλο του και τον βασάνιζε.
Εγώ προσπάθησα να σας εξηγήσω ότι αυτό είναι υποκριτικό.
Κάπου κάποιος πιο πάνω ρωτάει αν είναι νόμιμος ο ευνουχισμός χωρίς αναισθητικό.
Όχι δεν είναι όπως και δεν είναι νόμιμο το σφάξιμο των αρνιών στα χωράφια αλλά πάνω από τα μισά αρνιά το Πάσχα σφάζονται στα χωράφια.
Όλοι το ξέρετε και όλοι δεν μιλάτε φτάνει να σουβλίσετε.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα ή θα είσαι πάντα ευαίσθητος ή είσαι υποκριτής.
Τα υπόλοιπα είναι μλκιες.
Ο συσχετισμός που έκανες είναι εντελώς άκυρος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τώρα που θα του εκδικαστεί κανένα πρόστιμο γύρω στο τριχίλιαρο θα του έρθει καλύτερα.
Να συμπληρώσω το παραπάνω μου ποστ, λέγεται παιδεία.
Γεια.
Ήρθα να αφήσω κάτι και να φύγω.
OANNHSEA
Γεια.
Ήρθα να αφήσω κάτι και να φύγω.
OANNHSEA
Γεια.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές