Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:14
Θλιβερό γεγονός ,ανατριχιαστικό , αλλά επειδή είμαι από την Κρήτη και ξέρω τον κόσμο σίγουρα ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε το κακό του ζώου.
Απλά ήτανε βλάκας και ηλίθιος.
Βασικά ενδιαφέρουσα θα ήταν και μια έκθεση ιατροδικαστή περι σεξουαλικής κακοποίησης του ζώου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 06 Οκτ 2020, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θλιβερό γεγονός ,ανατριχιαστικό , αλλά επειδή είμαι από την Κρήτη και ξέρω τον κόσμο σίγουρα ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε το κακό του ζώου.
Του έκοψε τα αρχίδια αλλά δεν ήθελε το κακό του ζώου;
Περίεργη αντίληψη περί της κακίας έχετε στην Κρήτη
Είπαμε αυτός είναι βλάκας και ηλίθιος.
Αλλά το γενικεύεται ανεξάρτητα αν Κρητικοί είναι και αυτοί που το περιέθαλψαν το καημένο το ζωντανό.
Έχετε γίνει πολύ ευαίσθητοι και πολύ της πόλης.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν δεν ήθελε το κακό του ζώου τότε είναι ψυχοπαθής που δεν καταλαβαίνει τι είναι κακό και τι όχι.
Εγκλεισμός δια βίου μπας και βρεθεί κάποια στιγμή θεραπεία.
* Χρειάστηκε πολύ κουράγιο για να μπω σε αυτό το νήμα, κάθε φορά που έβλεπα τον τίτλο απέστρεφα το βλέμμα. Δεν διάβασα όλα τα σχόλια και δεν θα ξαναμπώ.
Βάζω εγώ τον σωστό τίτλο και την σωστή είδηση πρώην Κτηνοτρόφος στην Κρήτη προσπάθησε να ευνουχίσει τον σκύλο του με τον παραδοσιακό τρόπο από ατύχημα το σκυλί τραυματίστηκε και το μετέφερε στον κτηνίατρο ο ίδιος , μετά από την μεταφορά είπε στον γιατρό κάντονε καλά και θα έρθω μετά το αυτόφωρο να τον πάρω.
Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα.
Εσείς όπως το γράψατε είναι σαν ένας ψυχοπαθής κρέμασε ένα σκύλο και του έκοψε τα αρχίδια για να τον βασανίσει.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Niki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 16:32
Βάζω εγώ τον σωστό τίτλο και την σωστή είδηση πρώην Κτηνοτρόφος στην Κρήτη προσπάθησε να ευνουχίσει τον σκύλο του με τον παραδοσιακό τρόπο από ατύχημα το σκυλί τραυματίστηκε και το μετέφερε στον κτηνίατρο ο ίδιος , μετά από την μεταφορά είπε στον γιατρό κάντονε καλά και θα έρθω μετά το αυτόφωρο να τον πάρω.
Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα.
Εσείς όπως το γράψατε είναι σαν ένας ψυχοπαθής κρέμασε ένα σκύλο και του έκοψε τα αρχίδια για να τον βασανίσει.
Να ανακαλέσουν επομένως τα διποδα που κατηγόρησαν τον άνθρωπο
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.