ναι αλλά δεν τον λογίζω βασικό το τύπο>Μακάρι να σπείρει .Εχουμε και τον Μάνοarisordeath έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:57για το τελευταιο που ειπες,ο πορτογαλλος παιζει και φορ εκτος απο τα ακρα που ειναι κυριως η θεση τουhades έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:51Καλές τις θεωρώ .Και ο Γκανέα θα βγει .ΚΑι ο Μαρτίνης πιστεύω θα βοηθήσει που από αριστερά φέτος φαίνεται το πρόβλημα . Γενικά φέτος βλέπω έχουμε καλύτερο κέντρο και ποιο γεμάτο .Για μένα πέρισυ εκεί ήταν ο μεγάλο πρόβλημα μαζί ότι δν είχαμε εναλλακτική στο τέρμα και παίξαμε πολλά παιχνίδια με το πουλί τον Έμαν.arisordeath έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:39
καλυτερη η αεκ βεβαια συνολικα αλλα οταν φτανεις το παιχνιδι εκει δεν χανεις.
για μεταγραφες που σου αναφερω δεν λες κατι..και ο σακιτς δεν μου γεμιζει το ματι αλλα το παλευει,οπως και ο τζεκο που δειχνει καλος.
γριφος και ο λοπεζ...
Ο Λόπεθ θα δείξει .Πλην του στημένου με κεφαλιά που έβαλε με Λαμία δεν έχει κάνει καν σουτ προς την αντίπαλη εστία![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
arisordeath
μακαρι να ειχαμε τον μακεντα,μ`αρεσει πολυ αν και δεν σου γεμιζει το ματι,τιμιο σεντερ φορ.οχι τιποτα αλλα δεν τον πολυβαζει και ο μυρωδιας προπονητης του βαζελου..hades έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:58ναι αλλά δεν τον λογίζω βασικό το τύπο>Μακάρι να σπείρει .Εχουμε και τον Μάνοarisordeath έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:57για το τελευταιο που ειπες,ο πορτογαλλος παιζει και φορ εκτος απο τα ακρα που ειναι κυριως η θεση τουhades έγραψε: 06 Οκτ 2020, 15:51
Καλές τις θεωρώ .Και ο Γκανέα θα βγει .ΚΑι ο Μαρτίνης πιστεύω θα βοηθήσει που από αριστερά φέτος φαίνεται το πρόβλημα . Γενικά φέτος βλέπω έχουμε καλύτερο κέντρο και ποιο γεμάτο .Για μένα πέρισυ εκεί ήταν ο μεγάλο πρόβλημα μαζί ότι δν είχαμε εναλλακτική στο τέρμα και παίξαμε πολλά παιχνίδια με το πουλί τον Έμαν.
Ο Λόπεθ θα δείξει .Πλην του στημένου με κεφαλιά που έβαλε με Λαμία δεν έχει κάνει καν σουτ προς την αντίπαλη εστία![]()
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εχω καθε καλη διαθεση να διαβασω κουβεντουλα σας,αλλα πεφτω σε αυτα τα ΑΡΗΣ και καταλαβαινετε
λυπηθειτε μας ρε παιδια
λυπηθειτε μας ρε παιδια
για το οποίο όμως εμένα δεν μου κρέμασαν κουδούνιαarisordeath έγραψε: 06 Οκτ 2020, 13:30φυσικά ο βλάκας προπαγανδιστής της πουτσας δεν βάζει και αυτό που παίρνει στις καθυστερήσεις.Tarkovsky έγραψε: 06 Οκτ 2020, 11:51 περί πέναλτι υπέρ νεοφώτιστων
https://youtu.be/vkCPuXts-a4?t=93
ούτε 10΄ μετά το πρώτο και αμφισβητούμενο![]()
Ο ίδιος ο Σιώπης παραδέχτηκε τη μαλακία του (και η γελοία ΠΑΕ τουΆρεως έσπευσε με επίσημη ανακοίνωση να τον διαψεύσει
Φέτο στην πρεμιέρα το άκυρο της Λαμίας, καλό; Με την πεναλτάρα στον Περέα, εντάξει; Κάπως έτσι χτίζεται η καρδιά του πρωταθλητή, να μαθαίνεις πράματα απ' τον δερβίση σου. Όχι μόνο φέρε-φέρε δανεικούς και ντουρμισάι...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ο Άρης έχει δυνατή ομάδα, το άρθρο πάντως του Καρπετόπουλου είναι αβανταδόρικο.
Από εκεί και πέρα για να πρωταγωνιστήσει μία ομάδα ή να είναι ανταγωνιστική, πέραν των επιλογών της σε παίκτες έχει σημασία και ο προπονητής.
Ο Μάντζιος σε ομάδες πολύ χαμηλότερου επιπέδου από τον Άρη έχει κάνει κάποιες καλές δουλειές.
Ο Άρης όμως έχει στόχο την τετράδα, το κύπελλο Ελλάδος και γιατί όχι αν πετύχει ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ σε κάκιστη κατάσταση(δύσκολο), να πάρει και την τρίτη θέση.
Για να γίνουν αυτά ο προπονητής πρέπει να μπορεί να πάρει το 100% από τους παίκτες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Οι αλλαγές, τα κοουτσαρίσματα και όλα αυτά είναι καλά, χρήσιμα αλλά παρά τα όσα λέγονται ως και δευτερεύοντα.
Το μείζον είναι μία ομάδα να μπορεί να έχει δουλέψει αποδοτικά στον μέγιστο βαθμό με βάση τις δυνατότητες της.
Έτσι κατά τη γνώμη σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται καλός ξένος προπονητής.
Είδαμε πως και ο Παντελίδης ήρθε, είδε και απήλθε παρότι έκανε δουλειά.
Ο Μάντζιος μπορεί να πετύχει, μόλις πήρε την ευκαιρία του.
Από εκεί και πέρα για να πρωταγωνιστήσει μία ομάδα ή να είναι ανταγωνιστική, πέραν των επιλογών της σε παίκτες έχει σημασία και ο προπονητής.
Ο Μάντζιος σε ομάδες πολύ χαμηλότερου επιπέδου από τον Άρη έχει κάνει κάποιες καλές δουλειές.
Ο Άρης όμως έχει στόχο την τετράδα, το κύπελλο Ελλάδος και γιατί όχι αν πετύχει ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ σε κάκιστη κατάσταση(δύσκολο), να πάρει και την τρίτη θέση.
Για να γίνουν αυτά ο προπονητής πρέπει να μπορεί να πάρει το 100% από τους παίκτες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Οι αλλαγές, τα κοουτσαρίσματα και όλα αυτά είναι καλά, χρήσιμα αλλά παρά τα όσα λέγονται ως και δευτερεύοντα.
Το μείζον είναι μία ομάδα να μπορεί να έχει δουλέψει αποδοτικά στον μέγιστο βαθμό με βάση τις δυνατότητες της.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Eθνικοκοινωνιστης
οσο ο αρης ειναι παραρτημα αλλων ομαδων θα ανακυκλωνεται στην ιδια μιζερια και στα μπρος πισωΑρχέλαος έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:47 Ο Άρης έχει δυνατή ομάδα, το άρθρο πάντως του Καρπετόπουλου είναι αβανταδόρικο.
ελληνικη λεστερ δεν προκειται να υπαρξει οσο οι μαφιοζοι κυριαρχουν στο ποδοσφαιρο και το χρησιμοποιουν για αλλες δουλειες και το ποδοσφαιρο ερχεται σε τελευταια μοιρα
οποτε ποια η αξια να μιλαμε για αγωνιστικα?
οι δε ελ προπονητες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι αντιστοιχης ποιοτητας με τους ξενους δλδ χαμηλης
αν βρεθει μια εξαιρεση ξενος η ελληνας να κανει κατι για ενα η δυο χρονιες η εγνοια του θα ειναι να την κοπανησει για εξω αφηνοντας πισω συντριμμια και τους ασχετους μαφιοζους ιδιοκτητες στην μοιρα τους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
arisordeath
ενταξει επειδη εισαι τερμα βλακας δεν σημαινει οτι θα ανεχομαστε τις μαλακιες σου.Tarkovsky έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:18για το οποίο όμως εμένα δεν μου κρέμασαν κουδούνιαarisordeath έγραψε: 06 Οκτ 2020, 13:30φυσικά ο βλάκας προπαγανδιστής της πουτσας δεν βάζει και αυτό που παίρνει στις καθυστερήσεις.Tarkovsky έγραψε: 06 Οκτ 2020, 11:51 περί πέναλτι υπέρ νεοφώτιστων
https://youtu.be/vkCPuXts-a4?t=93
ούτε 10΄ μετά το πρώτο και αμφισβητούμενο![]()
Ο ίδιος ο Σιώπης παραδέχτηκε τη μαλακία του (και η γελοία ΠΑΕ τουΆρεως έσπευσε με επίσημη ανακοίνωση να τον διαψεύσει), οπότε δεν σε παίρνει να συγκρίνεις (σφυρίγματα και συλλόγους).
Φέτο στην πρεμιέρα το άκυρο της Λαμίας, καλό; Με την πεναλτάρα στον Περέα, εντάξει; Κάπως έτσι χτίζεται η καρδιά του πρωταθλητή, να μαθαίνεις πράματα απ' τον δερβίση σου. Όχι μόνο φέρε-φέρε δανεικούς και ντουρμισάι...
καταρχας ο σιωπης δεν παραδεχθηκε ποτε την παπαρια που ειπες και αν εχεις κατι που να το αποδυκνυει οριστε.οσο για το παιχνιδι μας στο μονο που αναφερεται το βιντεο με τις επιμαχες φασεις της αγωνιστικης απο τον κλατενμπεργκ,ειναι η κιτρινη που δεν δοθηκε στον βελεθ
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΣΩΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ..
viewtopic.php?p=369295#p369295, 4 Δεκέμβρη 2018arisordeath έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:24 καταρχας ο σιωπης δεν παραδεχθηκε ποτε την παπαρια που ειπες και αν εχεις κατι που να το αποδυκνυει οριστε.
Να το κλείσουμε κάπου εδώ το θέμα του ζουμπά; Δεν θα θυμόμαστε κάθε δυο χρόνια τη μαλακία του, ούτε μπορούμε να ασχολούμαστε με πχορουμικά κακέκτυπα του Τζον-Τζον του Αναντικατάστατου, καταλαβαίνεις ελπίζω.Tarkovsky έγραψε: 04 Δεκ 2018, 08:20οπτικοακουστικό: https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... aiktes-moySpoiler
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Δεκ 2018, 15:59Σιώπης: «Πουθενά δεν είπα ότι έκανα πέναλτι»Tarkovsky έγραψε: 03 Δεκ 2018, 10:39 μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση Σιώπη ότι η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε
http://www.gazzetta.gr/football/superle ... na-penalti
Παμε τωρα στο plan Β προπαγανδας
Το ειπε αλλα τα γυρισε
απομαγνητοφώνηση:Πάμε τώρα για το counterplan Β προπαγάνδας.Μανώλης Σιώπης έγραψε:Είναι λογικό να είμαι στεναχωρημένος… δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, κλείσαμε όλους τους χώρους του Παναθηναϊκού, δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε μια καθίζηση, έγιναν κάποιες αλλαγές, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στις φάσεις που είχαμε, δεν το κάναμε και ήρθε η μοιραία φάση που έκανα και το πέναλτι.
Είναι λογικό να είμαι στεναχωρημένος τώρα, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει, είχα στο μυαλό μου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, τελικά πήραμε μόνο έναν. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλη την ομάδα, είμαι πολύ στεναχωρημένος.
Το είπε, αλλά δεν το εννοούσε.
Και να το εννοούσε, πέναλτι δεν έκανε.
Και να έκανε, δεν έπρεπε να δοθεί γιατί ο Μακέντα δεν κυνηγούσε μύγες και κουκούπια (ναι, κουκούπια).
btw, η Π.Α.Ε. Α.Ρ.Η.Σ. (official) πόσο για τον πούτσο είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 07 Οκτ 2020, 02:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
το Άρης-Λαμία έγινε την 1η αγωνιστική και το Βόλος-Άρης τη 2η, τι σχέση έχει ο σχολιασμός Κλάτενμπεργκ για το μεταξύ μας την 4η;arisordeath έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:24ενταξει επειδη εισαι τερμα βλακας δεν σημαινει οτι θα ανεχομαστε τις μαλακιες σου.Tarkovsky έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:18 Φέτο στην πρεμιέρα το άκυρο της Λαμίας, καλό; Με την πεναλτάρα στον Περέα, εντάξει; Κάπως έτσι χτίζεται η καρδιά του πρωταθλητή, να μαθαίνεις πράματα απ' τον δερβίση σου. Όχι μόνο φέρε-φέρε δανεικούς και ντουρμισάι...
[...]
οσο για το παιχνιδι μας στο μονο που αναφερεται το βιντεο με τις επιμαχες φασεις της αγωνιστικης απο τον κλατενμπεργκ,ειναι η κιτρινη που δεν δοθηκε στον βελεθ
έλα μουνί στον τόπο σου, που λέμε;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
έτσι είναιarisordeath έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:24 ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΣΩΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ..
όποιος μετράει σώζεται, όποιος είναι λιμό τον αφήνουν να φουντάρει και μετά τον ανεβάζουν ώστε να τον κάνουν γιουσουφάκι
επαναστάτησε - αλλιώς, αποδέξου τη μοίρα και χαλάρωσε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
arisordeath
αυτος υπεπεσε στο πεναλτι,,οποτε λεει το αυτονοητο,πουθενα δεν παραδεχεται οτι ειναι και γιαυτο εξαλλου διαμαρτυρεται στη φαση.Tarkovsky έγραψε: 07 Οκτ 2020, 01:37viewtopic.php?p=369295#p369295, 4 Δεκέμβρη 2018arisordeath έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:24 καταρχας ο σιωπης δεν παραδεχθηκε ποτε την παπαρια που ειπες και αν εχεις κατι που να το αποδυκνυει οριστε.
Να το κλείσουμε κάπου εδώ το θέμα του ζουμπά; Δεν θα θυμόμαστε κάθε δυο χρόνια τη μαλακία του, ούτε μπορούμε να ασχολούμαστε με πχορουμικά κακέκτυπα του Τζον-Τζον του Αναντικατάστατου, καταλαβαίνεις ελπίζω.Tarkovsky έγραψε: 04 Δεκ 2018, 08:20οπτικοακουστικό: https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... aiktes-moySpoiler
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Δεκ 2018, 15:59 Σιώπης: «Πουθενά δεν είπα ότι έκανα πέναλτι»
http://www.gazzetta.gr/football/superle ... na-penalti
Παμε τωρα στο plan Β προπαγανδας
Το ειπε αλλα τα γυρισε
απομαγνητοφώνηση:Πάμε τώρα για το counterplan Β προπαγάνδας.Μανώλης Σιώπης έγραψε:Είναι λογικό να είμαι στεναχωρημένος… δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, κλείσαμε όλους τους χώρους του Παναθηναϊκού, δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε μια καθίζηση, έγιναν κάποιες αλλαγές, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στις φάσεις που είχαμε, δεν το κάναμε και ήρθε η μοιραία φάση που έκανα και το πέναλτι.
Είναι λογικό να είμαι στεναχωρημένος τώρα, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει, είχα στο μυαλό μου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, τελικά πήραμε μόνο έναν. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλη την ομάδα, είμαι πολύ στεναχωρημένος.
Το είπε, αλλά δεν το εννοούσε.
Και να το εννοούσε, πέναλτι δεν έκανε.
Και να έκανε, δεν έπρεπε να δοθεί γιατί ο Μακέντα δεν κυνηγούσε μύγες και κουκούπια (ναι, κουκούπια).
btw, η Π.Α.Ε. Α.Ρ.Η.Σ. (official) πόσο για τον πούτσο είναι;![]()
και μετα βεβαια εβγαλε και ανακοινωση.
εσυ πες μας τωρα οτι η βουτια αυτη ειναι πεναλτι
στο 2.25 η βουτια του μπουζουκη...
-
arisordeath
βλακα κλοουν τεσσερα χρονια εκανε ο Αρης να ανεβει απο τη γ`,δυο απο τη γ` στη β`..ασχετε..Tarkovsky έγραψε: 07 Οκτ 2020, 02:24έτσι είναιarisordeath έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:24 ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΣΩΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ..
όποιος μετράει σώζεται, όποιος είναι λιμό τον αφήνουν να φουντάρει και μετά τον ανεβάζουν ώστε να τον κάνουν γιουσουφάκι
επαναστάτησε - αλλιώς, αποδέξου τη μοίρα και χαλάρωσε
τα δύο πριν τον Παλέτα δεν μετράνε, έστηνε στη Βέροια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 07 Οκτ 2020, 02:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
arisordeath
στο Αρης-λαμια τι εγινε ακριβως;και τι ειπε ο αρχιδιαιτητης γι`αυτο;θυμισε μου.Tarkovsky έγραψε: 07 Οκτ 2020, 01:42το Άρης-Λαμία έγινε την 1η αγωνιστική και το Βόλος-Άρης τη 2η, τι σχέση έχει ο σχολιασμός Κλάτενμπεργκ για το μεταξύ μας την 4η;arisordeath έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:24ενταξει επειδη εισαι τερμα βλακας δεν σημαινει οτι θα ανεχομαστε τις μαλακιες σου.Tarkovsky έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:18 Φέτο στην πρεμιέρα το άκυρο της Λαμίας, καλό; Με την πεναλτάρα στον Περέα, εντάξει; Κάπως έτσι χτίζεται η καρδιά του πρωταθλητή, να μαθαίνεις πράματα απ' τον δερβίση σου. Όχι μόνο φέρε-φέρε δανεικούς και ντουρμισάι...
[...]
οσο για το παιχνιδι μας στο μονο που αναφερεται το βιντεο με τις επιμαχες φασεις της αγωνιστικης απο τον κλατενμπεργκ,ειναι η κιτρινη που δεν δοθηκε στον βελεθ
έλα μουνί στον τόπο σου, που λέμε;
εκτος αν εσυ τα ξες καλυτερα βεβαια..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas