!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Yochanan έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:11
Ευχαριστω για την εξηγηση, θα ειχε ενδιαφερον να ελεγες περισσοτερα για το gene regulation. Απο κει και περα θα ηθελα να μου πεις που ακριβως λεω εγω αυτο που ειπες οτι λεω για σκληρο δερμα και τετοια.
Το πώς γίνεται regulation στο gene expression είναι τεράστια διαδικασία να σου περιγράψω και πολυπαραγοντική και πραγματικά δεν σου χρειάζεται. Επίσης, αν θυμάμαι καλά είσαι σε κλάδο οικονομικό, οπότε, αν αρχίσουμε να συζητάμε για την gene silencers, τριπροφάνες, activators, demethylation, post-transcriptional modification κλπ, θα σου ακούγονται αρλαμπουνέζικα.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το πότε ένα γονίδιο θα εκφραστεί, το πώς θα εκφραστεί και αν τελικά θα εκφραστεί είναι κάτι το οποίο ρυθμίζεται για να αποφεύγεται καταστροφή της γενετικής πληροφορίας και να επιτύγχανεται σωστή μεταφορά γενετικής πληροφορίας από κύτταρο σε κύτταρο του ίδιου οργανισμού ή απογόνου, αλλά είναι και κάτι που πολλές φορές αποτυγχάνεται να ρυθμιστεί και έχουμε τις γνωστές μεταλλάξεις μα και την καθεαυτό γονιδιακή εξέλιξη.

ΥΓ. Δεν είπες για σκληρό δέρμα. Διαβάσατε μια θεωρία και την ξεχειλώσατε και στην ξεχείλωσα στα άκρα, για να καταλάβεις, γιατί δεν στέκει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:10
Φοβαται τα σκυλια απο μικρη, ενω εγω ποτε δεν της εδειξα κατι τετοιο, ποτε δεν ειδε φοβο απο μενα προς τα σκυλια και παντα της μιλουσα ομορφα και καθησυχαστικα για εκεινα.
Λες να είναι ένα μικρό θηλαστικό και να αντιδρά ενστικτωδώς απέναντι σε σαρκοβόρα που συχνά έχουν το διπλάσιο μέγεθος από εκείνη ακολουθώντας το γενετικό προγραμματισμό που εξασφάλισε την ενηλικίωση στους προηγούμενους ξερωγω 18.000.000 προγόνους της;
Ηταν το μονο κοριτσακι απο τα 6 που καναμε και κανουμε πιο στενη παρεα και το μονο απο τις 15 συμμαθητριες της, που τα φοβαται. :102:
Μπορει να ειναι ενστικτο επιβιωσης, λογω διαφορετικου χαρακτηρα. Οι αλλες αμα τους εκανε κατι το σκυλακι θα το επιαναν απτο λαιμο και θα το εκαναν δεκα σβουρες και ας ηταν μεγαλυτερο! :lol:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

enaon έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:17
foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:10 Λες να είναι ένα μικρό θηλαστικό και να αντιδρά ενστικτωδώς απέναντι σε σαρκοβόρα που συχνά έχουν το διπλάσιο μέγεθος από εκείνη ακολουθώντας το γενετικό προγραμματισμό που εξασφάλισε την ενηλικίωση στους προηγούμενους ξερωγω 18.000.000 προγόνους της;
ναι αυτό θα είναι, τα μωρά έχουν γεννετικό προγραμματισμό να φοβούνται τα σαρκοβόρα εκτός αν είναι πίσω από τζάμι ασφαλείας, τα καταλαβαίνουν αυτά. :003:

Το λιοντάρι είναι χορτασμένο, απλά θέλει να παίξει, ουτε έχει σηκώσει τρίχες ουτε τίποτα.
Επίσης ακούει την φωνή της μάνας που είναι εντελώς ψύχραιμη.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:04
Δεν είναι ψυχολογικό τραύμα, είναι πληροφορία επιβίωσης. Μεταφέρθηκε και είναι αλήθεια
Δεν έχει καμία απολύτως αξία για την επιβίωση. Ίσα ίσα είναι ένας παράλογος φόβος για μια ακίνδυνη χημική ουσία μόνο και μόνο επειδή τηγανίστηκαν τα παπάρια του προγόνου παρουσία αυτής της ουσίας. Ένα ποντίκι που δεν έχει τον ίδιο πρόγονο θα αγνοήσει τη χημική ουσία και θα έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει αν π.χ. στέκεται ανάμεσα σε αυτό και σε ένα κομμάτι φαγητό. Το άλλο γεννήθηκε με μετατραυματικό στρες χωρίς λόγο και στην πραγματητα έχοντας τα παράλογα κολλήματα του παππού και της γιαγιάς του είναι πιο ακατάλληλο να πορευτεί στο σύγχρονο κόσμο :)

Από εκεί και πέρα όπως ειπα πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο αν ισχύει η μελέτη και πάλι η απόσταση μέχρι το συμπέρασμα ότι ο πενηντάρης παράγει καλύτερο σπέρμα από τον εικοσάρη είναι χαώδης. Το σύνολο των σχετικών μελετών αναφέρεται σε τραυματικά γεγονότα και τα τραυματικά γεγονότα είναι γνωστό ότι μπορεί να έχουν (ή να προκαλούνται από παράγοντες που συνεπάγονται) πολύ σοβαρές αρνητικές εκδηλώσεις στη χημεία ενός οργανισμού. Το λινκ του Γιοχάναν είναι γεμάτο άτομα που έζησαν τα στρατόπεδα εξόντωσης, μανάδες που βιάστηκαν σε παιδική ηλικία, πατεράδες που ξεκίνησαν να καπνίζουν στο δημοτικό και γονείς που λιμοκτόνησαν. Πουθενά δε λέει κάτι στις γενικές γραμμές του "το μπάσταρδο συνταξιούχου πασόκου που μεγάλωσε αποκλειστικά με τη βραζιλιάνα κάτοικο Ρίο Ντε Τζανέιρο μητέρα του αισθάνεται μια ανεξήγητη συμπάθεια για φωτογραφίες του Τσοχατζόπουλου".
Δεν έχει αξία για την επιβίωση και είναι παράλογη επειδή εσύ ξέρεις ότι η μυρωδιά είναι ακίνδυνη και οι άνθρωποι έκαναν ηλεκτροσόκ.

Το ποντίκι δεν το ξέρει!

Ωστόσο το πείραμα είναι ατράνταχτη απόδειξη ότι έγινε τροποποίηση του DNAαπό τον φορέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 09 Ιούλ 2018, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:10 Λες να είναι ένα μικρό θηλαστικό και να αντιδρά ενστικτωδώς απέναντι σε σαρκοβόρα που συχνά έχουν το διπλάσιο μέγεθος από εκείνη ακολουθώντας το γενετικό προγραμματισμό που εξασφάλισε την ενηλικίωση στους προηγούμενους ξερωγω 18.000.000 προγόνους της;
ναι αυτό θα είναι, τα μωρά έχουν γεννετικό προγραμματισμό να φοβούνται τα σαρκοβόρα εκτός αν είναι πίσω από τζάμι ασφαλείας, τα καταλαβαίνουν αυτά. :003:

2 απορίες για το βίντεο:
1. Σού φάνηκε να προσπαθεί να επιτεθεί ο λιοντάρης, όπως λέει ο τίτλος του βίντεο; Εμένα πάντως μού θύμισε γάτα που προσπαθεί να παίξει (όχι ότι θα το διακινδύνευα δηλαδή, να αφήσω το παιδί μου να παίξει με τη "γάτα"). :)
2. Ποιος ανώμαλος (και γιατί) πήγε και ζωγράφισε λουλουδάκια από τη μέσα πλευρά του τζαμιού; :o

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Custom_F έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:13 Μονο το σκοταδι φοβαται ο μικρος. Τι να του πω και κεινου;
εγώ μία μέρα πήρα τις μπαταρίες απο ένα παιχνίδι που μου είχε σπάσει τα νεύρα και τις έκρυψα. Με ρώτησαν που είναι με άγριες διαθέσεις και κάποιος μέσα μου απάντησε ότι τις έβαλα στο σύστημα προστασίας του σπιτιού από μπαμπούλες και άλλα τέρατα που έφτιαξα και το δοκιμάζω. Μαγική απάντηση κάστομ, δεν ξέρω πώς μου βγήκε, αλλά ήταν μαγική απάντηση. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:23
Ωστόσο το πείραμα είναι ατράνταχτη απόδειξη ότι έγινε τροποποίηση του DNA από τον φορέα.
Ναι. Και; Το dna σου τροποποιείται εκατομμύρια φορές τη μέρα. Αν ήσουν αμοιβάδα θα σου έλεγα την ώρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:24
Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:23
Ωστόσο το πείραμα είναι ατράνταχτη απόδειξη ότι έγινε τροποποίηση του DNA από τον φορέα.
Ναι. Και; Το dna σου τροποποιείται εκατομμύρια φορές τη μέρα. Αν ήσουν αμοιβάδα θα σου έλεγα την ώρα.
Μη το λες σε εμένα, αυτό υποστηρίζω, ότι μετατρέπεται-τροποποιείται. :D Η βιολογία δεν είναι αυτή που μάθαμε στο σχολείο, εξελίσσεται και αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 09 Ιούλ 2018, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
enaon

enterprise-psi έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:22 Το λιοντάρι είναι χορτασμένο, απλά θέλει να παίξει, ουτε έχει σηκώσει τρίχες ουτε τίποτα.
Επίσης ακούει την φωνή της μάνας που είναι εντελώς ψύχραιμη.
το πρώτο που λές λέει οτι δεν ξέρεις πώς παίζουν τα αιλουροειδή :)
με το δεύτερο ναι συμφωνώ, αν η μητέρα γελά νιώθει ασφάλεια, τα άλλα για γενετικές προγραφές για τα σακοβόρα είναι αστεία πράγματα νομίζω.

βάζω και ένα άλλο, όλα τα ίδια είναι, να το φάει θέλει, η αντίδραση του παιδιού είναι ορισμένη από την αντίδραση του γονιού.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Πάνας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:26
Μη το λες σε εμένα, αυτό υποστηρίζω, ότι μετατρέπεται-τροποποιείται. :D
Με τη διαφορά ότι δεν κατανοείς ότι τροποποίηση χοντρά χοντρά σημαίνει "προλαμβάνω τα λάθη" ή "δεν τα προλαμβάνω"=καρκίνος.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

enaon έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:24
Custom_F έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:13 Μονο το σκοταδι φοβαται ο μικρος. Τι να του πω και κεινου;
εγώ μία μέρα πήρα τις μπαταρίες απο ένα παιχνίδι που μου είχε σπάσει τα νεύρα και τις έκρυψα. Με ρώτησαν που είναι με άγριες διαθέσεις και κάποιος μέσα μου απάντησε ότι τις έβαλα στο σύστημα προστασίας του σπιτιού από μπαμπούλες και άλλα τέρατα που έφτιαξα και το δοκιμάζω. Μαγική απάντηση κάστομ, δεν ξέρω πώς μου βγήκε, αλλά ήταν μαγική απάντηση. :smt005:
Μενα σμπαρο, δυο τριγονια. Στηριχθηκες σε ενα ψεμα δηλαδη για να γλιτωσεις. Βοηθησε φανταζομαι και απτη στιγμη που ολοι ησασταν χαρουμενοι, ολα μια χαρα. Εκει ομως δεν ενισχυεις την πιστη στους μπαμπουλες; τους δεχεσαι, ο πατερας δεχεται οτι υπαρχουν... εμενα θα με τρομαζε αυτο.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αυτό είναι πάρα πολύ μικρό μωρό και είναι προγραμματισμένο να μην απομακρύνεται ποτέ πάνω από λίγα μέτρα από το ασφαλές περιβάλλον της μαμάς του. Ο φόβος ως συναίσθημα κάνει kick in γύρω στα 3-4 (εκτός αν κάτι σου έχει κάνει ενεργά κακό οπότε το φοβάσαι και πιο πριν).

Αλλά κάθομαι και συζητάω με ζωόφιλο για ζώα και παιδιά ΛΟΛ.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:18 Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το πότε ένα γονίδιο θα εκφραστεί, το πώς θα εκφραστεί και αν τελικά θα εκφραστεί είναι κάτι το οποίο ρυθμίζεται για να αποφεύγεται καταστροφή της γενετικής πληροφορίας και να επιτύγχανεται σωστή μεταφορά γενετικής πληροφορίας από κύτταρο σε κύτταρο του ίδιου οργανισμού ή απογόνου, αλλά είναι και κάτι που πολλές φορές αποτυγχάνεται να ρυθμιστεί και έχουμε τις γνωστές μεταλλάξεις μα και την καθεαυτό γονιδιακή εξέλιξη.

ΥΓ. Δεν είπες για σκληρό δέρμα. Διαβάσατε μια θεωρία και την ξεχειλώσατε και στην ξεχείλωσα στα άκρα, για να καταλάβεις, γιατί δεν στέκει.
Ευχαριστώ για την εξηγηση. Αυτο πώς ακριβως σχετιζεται με το αρθρο της γουικι - εχω την αισθηση οτι εχει σχεση αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως πως.

ΥΓ: Ποιοι διαβασαμε; Αν πρόσεξες διαχωρισα τη θεση μου απο αυτα που λεει ο Πανας και συμφωνησα μονο στο βαθμο οτι αυτο που λεει οντως εχει καποια βαση - που δεν το γνωριζα καθολου πριν διαβασω αυτο το αρθρο για τα ποντικια και το epigenetic στη γουικι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Παιδιά αν δημιουργήσουμε εκκλησίες στην επιστήμη θα περάσουμε σε νέο μεσαίωνα... Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι λέω.
the end
Άβαταρ μέλους
enaon

foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:30 Αλλά κάθομαι και συζητάω με ζωόφιλο για ζώα και παιδιά ΛΟΛ.
δεν είμαι ζωόφιλος φίλε όπως νομίζω οτι το εννοείς, οπότε αν εξήγησέ μου λίγο καλύτερα τι εννοείς. Όλοι στα 3-4 θεωρείς έχουμε γενετική προγραφή να φοβόμαστε τους σκύλους και τα άλλα σαρκοβόρα; :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 09 Ιούλ 2018, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”