!!! DEVELOPMENT MODE !!!

To μ*υνί και το δελφίνι

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

To μ*υνί και το δελφίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έμαθε σε δελφίνι να μιλάει και μετά ήθελε σεξ μαζί της. Το ασυνήθιστο πείραμα της NASA...

Εικόνα

Η Margaret Howe Lovatt είχε λάβει μέρος σε πείραμα της NASA τη δεκαετία του ’60 με στόχο την επικοινωνία των ανθρώπων με τα δελφίνια. 51 χρόνια μετά μίλησε στο BBC και ανέλυσε την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με δελφίνι, το οποίο σύμφωνα με το Βρετανικό δίκτυο, την ερωτεύτηκε και επιδίωκε να κάνει έρωτα μαζί της. Η Howe Lovatt έμενε μαζί με ένα ενήλικο δελφίνι σε ειδικά διαμορφωμένο σπίτι και προσπαθούσε να του μάθει να επικοινωνεί στα αγγλικά. Το πείραμα της NASA έγινε στις Παρθένες Νήσους 1963.

O χώρος είχε μετατραπεί σε μεγάλο ενυδρείο και το νερό έφτανε μέχρι τη μέση της γυναίκας για να επιτρέπει στο ενήλικο δελφίνι να κολυμπάει μαζί της και να έχουν συνεχή και καθημερινή επαφή. Η ίδια δήλωσε στο ντοκιμαντέρ του BBC για τον Πίτερ, το δελφίνι που εκπαίδευσε επί δέκα εβδομάδες: «Στον Πίτερ άρεσε πολύ να είναι μαζί μου. Τριβόταν στο γόνατό μου, στο πόδι μου ή στο χέρι μου και τον άφηνα. Δεν ένιωσα ποτέ άβολα. Στην αρχή τον έβαζα σε ένα ειδικό ασανσέρ που είχαμε φτιάξει και τον έβαζα σε ειδική πισίνα για να παίξει με τα άλλα δελφίνια.

Ήταν σεξουαλική σχέση εκ μέρους του, αλλά όχι εκ μέρους μου. Ήμουν εκεί για να γνωρίσω τον Πίτερ και αυτό ήταν κομμάτι του Πίτερ». Με τον καιρό, ο Πίτερ έμαθε λέξεις και απαντούσε σε φράσεις της Margaret, ενώ προσπαθούσε να αναπαράγει τους ήχους και να πει «Hello Margaret». Τελικά το δελφίνι μπόρεσε να αναπαράγει τα: «one», «we», «triangle» και «hello».

Τι άλλο έκανε ο Πίτερ μέσα στη μέρα του; Κοιταζόταν στον καθρέφτη ενώ έβλεπε τηλεόραση όταν έβλεπε και η Margaret. Με τον καιρό μάλιστα, άρχισε να ζηλεύει όταν η νεαρή τότε Lovatt μιλούσε με άλλους ανθρώπους και αντιδρούσε με νευρικές κινήσεις και παράξενους και δυνατούς ήχους. Tο πείραμα τελικά κατέληξε σε τραγωδία μιας και το συνόδευσαν αποκαλύψεις της εποχής που ανέφεραν ότι στα δελφίνια είχε δοθεί LSD. Πολλά από αυτά μεταφέρθηκαν σε άλλο εργαστήριο στο Μαΐάμι.

Εκεί ο Πίτερ αυτοκτόνησε όντας μακριά από τη Margaret καθώς σταμάτησε οικειοθελώς να αναπνέει, όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι. «Δεν έχω ιδέα, δεν έχω κάνει τίποτα σχετικό εγώ», δήλωσε η Lovat ενώ ανέφερε ότι στο παρελθόν πολλοί είχαν προσπαθήσει μη επιτυχώς να της πάρουν συνέντευξη για όσα είχαν συμβεί. Η Lovatt παντρεύτηκε μετά από λίγα χρόνια τον φωτογράφο του Project της NASA. Πηγή: Dailymail...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/i-gineka- ... thisto-pi/

Η ιστορία αυτή ενέπνευσε και τραγούδια.

Αλλά και παίχτες σε τηλεπαιχνίδια.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: To μ*υνί και το δελφίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

AlienWay έγραψε: 03 Οκτ 2020, 18:57 Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έμαθε σε δελφίνι να μιλάει και μετά ήθελε σεξ μαζί της. Το ασυνήθιστο πείραμα της NASA...

Εικόνα

Η Margaret Howe Lovatt είχε λάβει μέρος σε πείραμα της NASA τη δεκαετία του ’60 με στόχο την επικοινωνία των ανθρώπων με τα δελφίνια. 51 χρόνια μετά μίλησε στο BBC και ανέλυσε την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με δελφίνι, το οποίο σύμφωνα με το Βρετανικό δίκτυο, την ερωτεύτηκε και επιδίωκε να κάνει έρωτα μαζί της. Η Howe Lovatt έμενε μαζί με ένα ενήλικο δελφίνι σε ειδικά διαμορφωμένο σπίτι και προσπαθούσε να του μάθει να επικοινωνεί στα αγγλικά. Το πείραμα της NASA έγινε στις Παρθένες Νήσους 1963.

O χώρος είχε μετατραπεί σε μεγάλο ενυδρείο και το νερό έφτανε μέχρι τη μέση της γυναίκας για να επιτρέπει στο ενήλικο δελφίνι να κολυμπάει μαζί της και να έχουν συνεχή και καθημερινή επαφή. Η ίδια δήλωσε στο ντοκιμαντέρ του BBC για τον Πίτερ, το δελφίνι που εκπαίδευσε επί δέκα εβδομάδες: «Στον Πίτερ άρεσε πολύ να είναι μαζί μου. Τριβόταν στο γόνατό μου, στο πόδι μου ή στο χέρι μου και τον άφηνα. Δεν ένιωσα ποτέ άβολα. Στην αρχή τον έβαζα σε ένα ειδικό ασανσέρ που είχαμε φτιάξει και τον έβαζα σε ειδική πισίνα για να παίξει με τα άλλα δελφίνια.

Ήταν σεξουαλική σχέση εκ μέρους του, αλλά όχι εκ μέρους μου. Ήμουν εκεί για να γνωρίσω τον Πίτερ και αυτό ήταν κομμάτι του Πίτερ». Με τον καιρό, ο Πίτερ έμαθε λέξεις και απαντούσε σε φράσεις της Margaret, ενώ προσπαθούσε να αναπαράγει τους ήχους και να πει «Hello Margaret». Τελικά το δελφίνι μπόρεσε να αναπαράγει τα: «one», «we», «triangle» και «hello».

Τι άλλο έκανε ο Πίτερ μέσα στη μέρα του; Κοιταζόταν στον καθρέφτη ενώ έβλεπε τηλεόραση όταν έβλεπε και η Margaret. Με τον καιρό μάλιστα, άρχισε να ζηλεύει όταν η νεαρή τότε Lovatt μιλούσε με άλλους ανθρώπους και αντιδρούσε με νευρικές κινήσεις και παράξενους και δυνατούς ήχους. Tο πείραμα τελικά κατέληξε σε τραγωδία μιας και το συνόδευσαν αποκαλύψεις της εποχής που ανέφεραν ότι στα δελφίνια είχε δοθεί LSD. Πολλά από αυτά μεταφέρθηκαν σε άλλο εργαστήριο στο Μαΐάμι.
..............................................
Εικόνα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

AlienWay έγραψε: 03 Οκτ 2020, 18:57 Εκεί ο Πίτερ αυτοκτόνησε όντας μακριά από τη Margaret καθώς σταμάτησε οικειοθελώς να αναπνέει
Eθνικοκοινωνιστης
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Μαστουρωμένο ήταν το δελφίνι, για αυτό έκανε μλκιες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

georgeamfi έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:12
AlienWay έγραψε: 03 Οκτ 2020, 18:57 Εκεί ο Πίτερ αυτοκτόνησε όντας μακριά από τη Margaret καθώς σταμάτησε οικειοθελώς να αναπνέει
Eθνικοκοινωνιστης
:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Aπό που προκύπτει ότι ήταν σεξουαλική σχέση; Επειδή τριβόταν πάνω της; Όλα τα ζώα κάνουν το ίδιο (λίγο ή πολύ) όταν δένονται με τους ανθρώπους. Και πολλά εκδηλώνουν ζήλεια.

Τo lsd αν και απαράδεκτο, είναι τελείως άσχετο με την εκδήλωση επιθυμίας. Τα ζώα δεν έχουν ταμπού, οπότε δεν "απελευθερώνονται" όταν βρίσκονται σε κατάσταση μέθης. Απλώς αποσυντονίζονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Συγνώμη δεν κατάλαβα. Δλδ όλα τα ζώα θέλουν να μας απαυτώσουν;

:smt017
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:37 Συγνώμη δεν κατάλαβα. Δλδ όλα τα ζώα θέλουν να μας απαυτώσουν;

Υποθέτω όχι, απλώς τους αρέσει το άγγιγμα με ή από όσους νοιώθουν οικειότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Άμα του άγγιζε το παλαμάρι και του το έπαιζε, είχε δίκιο το καημένο το δελφίνι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Adidas

Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:37 Συγνώμη δεν κατάλαβα. Δλδ όλα τα ζώα θέλουν να μας απαυτώσουν;

Όχι όλα τα ζώα αλλά οι άντρες, ναι
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Πειραματα το 60 με ενα απο τα εξυπνοτερα θηλάστικα ενω του εχουν δώσει παραισθησιογόνες ουσιες . :011:
Adidas

Τύπε παμε να αράξουμε Μουσική;
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Κατι τετοιες μαλακιες εκαναν και στα seaworld με τις ορκες μεχρι που ενα αρσενικο δολοφονησε μπροστα σε ολο τον κοσμο την '' εκπαιδευτρια'' και απο τοτε (2010 ) απαγορευθήκαν τα κόλπα με ορκες και εκπαιδευτές μεσα στο νερο και οι 2 τους .

4 χρονια πιο πριν ενα θηλυκο που ειχε γεννησει και το ειχαν χωρισει βιαια απο το μικρο της αντι να κανει παράσταση είπε 2 φωνήεντα στον '' εκπαιδευτη ''

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ε, οχι δα.

περιπου τα μισα. :8)
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”