Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εχουμε πει γλυκούλη, μην προβάλλεις τα πρότυπα σου και τις εμπειρίες σου στους άλλους, δεν είμαστε όλοι μια κόπια
σε γουσταρω που εισαι παικτρια κ επικροτω - το εχω γραψει πολλες φορες
ζησε - παρε οτι μπορεις - κ γραψε ολους κ ολες που λενε οτι τους καυλωσει - αλλα μην μου κανεις εμενα την παρθενα κ την τυπικη ελλεηνιδο μανδαμ που τιμα τη σχεση της
ουσιαστικα εισαι αυτο που λενε '' ειναι γυναικα του μπελα '' προπαντος για τον εαυτο σου
Την τιμώ τη σχέση μου, όσο φυσικά κρινω πως με τιμά
Επειδη δεν με ξέρεις έχεις πολύ εσφαλμένη εικόνα και σίγουρα δεν θα αλλάξει, οπότε αυτή θα συνεχίσεις να είναι
σε γουσταρω που εισαι παικτρια κ επικροτω - το εχω γραψει πολλες φορες
ζησε - παρε οτι μπορεις - κ γραψε ολους κ ολες που λενε οτι τους καυλωσει - αλλα μην μου κανεις εμενα την παρθενα κ την τυπικη ελλεηνιδο μανδαμ που τιμα τη σχεση της
ουσιαστικα εισαι αυτο που λενε '' ειναι γυναικα του μπελα '' προπαντος για τον εαυτο σου
Επειδη δεν με ξέρεις έχεις πολύ εσφαλμένη εικόνα και σίγουρα δεν θα αλλάξει, οπότε αυτή θα συνεχίσεις να είναι
σωστοτατη
Ε ποιος θα κρίνει αν με τιμά ή όχι η σχέση μου; ο γείτονας; Ή μήπως πρέπει να αφήνω τον άλλον να αποφασίζει αν με τιμά ή όχι η συμπεριφορά του και να το δέχομαι σιωπηλά. Εσύ έτσι κάνεις να υποθέσω;
σωστοτατη
Ε ποιος θα κρίνει αν με τιμά ή όχι η σχέση μου; ο γείτονας; Ή μήπως πρέπει να αφήνω τον άλλον να αποφασίζει αν με τιμά ή όχι η συμπεριφορά του και να το δέχομαι σιωπηλά. Εσύ έτσι κάνεις να υποθέσω;
οχι βεβαια - δεν μας τιμα κανενας (εσενα ) καμια (εμενα ) αρα.........
Άρα είμαστε άτιμοι;
ελευθεροι κ πολυγαμικοι με πληρη φακελλο δικαιολογητικων