Αυτόν δεν τον φτύνω, τον πίνω ευλαβικά όμωςvantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:21Naida έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:17Εγώ από μικελ παίρνω πολλές φορές σστη δουλειά και ζητάω να έξτρα εβαπορέ. Καμιά φορά το παίρνω σκέτο με ζαχαρούχοvantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:15
Τα μικελ ειναι γιατομπούτσο παντού, οχι μονο εκει πάνω σε εσας. Τουλαχιστον απ'οσα μικελ των Αθηνων εχω πάρει εγω + ένα της μπουγατσούπολης. Δεν πινονταν με τίποτα. Αδειάζουν μεσα στον καφε και τουλαχιστον ενα ολοκληρο διχτάκι εβαπορέ και καπου παιζει να το χάνουν στην αναλογία με τη ζάχαρη. Για μπρούνο δεν έχω άποψη.![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να μην τον φτύνεις και να τον προσκυνάς ευλαβικά κι αυτόν![]()
2η φορά που με κάνεις να γουρλώνω μάτια, σήμερα. Το βλέπω να τριτώνει.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορεί να είναι αυτάρες. Ματάρες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:21 Χρήστες προσοχή !
Στο νήμα περνούν υποσυνείδητα μηνύματα.
Κάποιες κρυμμενες εικονες εμφανίζονται καθώς παίζει η ταινία και εντυπώνονται στο μυαλό σας, κάνοντάς σας να επιθυμείτε άλλους χρήστες ή χρήστριες χωρίς εμφανή λόγο.
Πχ παίζει ένα καθόλα βαρετό σκετσάκι στην οθόνη και εμφανίζεται για κλάσμα δευτερολέπτου εικόνα χρηστριας με βυζάρες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είχα σκοπό να φτιάξω καφέ , αλλά άστο καλύτερα.
Παλιά δεν έβαζα. Και τον έπινα γλυκό με ζάχαρη. Αλλά μια φορά πήγα να παραγγείλω και βλέπω έναν μπροστά μου και παραγγέλνει φρέντο εσπρέσο σκέτο με λίγο εβαπορέ. Και λέω γιατί να μη το δοκιμάσω κι εγώ στον δικό μου; και μ' άρεσε και το κρατήσα. Μετά λέω γιατί δεν αλλάζω τη ζάχαρη με ζαχαρίνη; και μου φάνηκε πολύ γλυκός ο γλυκός και λέω ας τον κάνω μέτριο προς γλυκό. Και μετά είδα ότι με τα παγάκια έλιωναν και νέρωνε και έτσι είπα ας μειώσω λίγο τον πάγο. Και έτσι βγήκε αυτός που πίνω τώρα. Κάποιες μέρες τον παραγγέλνω σκέτο με εβαπορέ. Ή με κανονική ζάχαρη. Ανάλογα τι θέλω.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:22Εσύ παιδάκι μου δεν πίνεις καφέ , γάλα πίνεις με μια δόση καφέNaida έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:17Εγώ από μικελ παίρνω πολλές φορές σστη δουλειά και ζητάω να έξτρα εβαπορέ. Καμιά φορά το παίρνω σκέτο με ζαχαρούχοvantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:15
Τα μικελ ειναι γιατομπούτσο παντού, οχι μονο εκει πάνω σε εσας. Τουλαχιστον απ'οσα μικελ των Αθηνων εχω πάρει εγω + ένα της μπουγατσούπολης. Δεν πινονταν με τίποτα. Αδειάζουν μεσα στον καφε και τουλαχιστον ενα ολοκληρο διχτάκι εβαπορέ και καπου παιζει να το χάνουν στην αναλογία με τη ζάχαρη. Για μπρούνο δεν έχω άποψη.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το πρόβλημα στα Μικέλ ξεκινάει από τον καφέ ο οποίος είναι χάλια και για να τον κάνουν πόσιμο ρίχνουν μέσα την φάγε και την ελληνική βιομηχανία ζάχαρης.vantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:15Τα μικελ ειναι γιατομπούτσο παντού, οχι μονο εκει πάνω σε εσας. Τουλαχιστον απ'οσα μικελ των Αθηνων εχω πάρει εγω + ένα της μπουγατσούπολης. Δεν πινονταν με τίποτα. Αδειάζουν μεσα στον καφε και τουλαχιστον ενα ολοκληρο διχτάκι εβαπορέ και καπου παιζει να το χάνουν στην αναλογία με τη ζάχαρη. Για μπρούνο δεν έχω άποψη.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 15:29Έχω κόψει τον καφέ απ' έξω ( Mπρούνο + Μικέλ) διότι δεν τον πετυχαίνουν σχεδόν ποτέ. Μέτριο ζητάω ,φαρμάκι πίνω, γλυκό ζητάω ... μέτριο τον κάνουν.Cecily Anne έγραψε: 05 Οκτ 2020, 14:16 Σήμερα μάθαμε ότι ο καφές από καφετέρια σε καφετέρια έχει άλλη γεύση, γιατί τα κουταλάκια από καφετέρια σε καφετέρια αλλάζουν, οπότε να μην τον παραγγέλνουμε όπως μας αρέσει, γιατί δε θα βγει ποτέ ολόιδιος.
Θα πιω ξέρω'γω τον καφέ σκέτο, γιατί τα κουταλάκια του γρηγόρη είναι μάρκα α και του κοφι άιλαντ β και των σταρμπακς μάρκα γ και δεν ξέρουν να φτιάξουν ένα μέτριο. Οι μπαρίστες. Που κάνουν 500 καφέδες τη μέρα για πλάκα.
Καραλόλζζζ
Πήρα χάρτινα ποτήρια με καπάκι απ' το σούπερ και τον φτιάχνω απ' το σπίτι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ ειμαι κυρίως του φρεντοκαπουτσίνου σκέτου με φυτική
Τον φρεντο εσπρέσο που συχνά τιμώ εξίσου με τον φρεντοκαπουτσίνο κατα καιρούς (και τελευταια, όλο και περισσοτερο) τον παίρνω μέτριο με καστανή.
Απο ζεστούς, μόνο ελληνικό*, και μονο μεσα στο καταχείμωνο.
*και ουτε ζάχαρες, ουτε λοιπές φλωριές. Εκεί βάζω λίγο μέλι μόνο.
Απο ζεστούς, μόνο ελληνικό*, και μονο μεσα στο καταχείμωνο.
*και ουτε ζάχαρες, ουτε λοιπές φλωριές. Εκεί βάζω λίγο μέλι μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 05 Οκτ 2020, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι όμως πριν χρόνια είχαν πολύ καλό καφέ . Με τα φραντσάιζ και τις μλκίες τον χαλάσανε .Κρίμα γιατί ξεκίνησε απ' τη Λάρσα.Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:33Το πρόβλημα στα Μικέλ ξεκινάει από τον καφέ ο οποίος είναι χάλια και για να τον κάνουν πόσιμο ρίχνουν μέσα την φάγε και την ελληνική βιομηχανία ζάχαρης.vantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:15Τα μικελ ειναι γιατομπούτσο παντού, οχι μονο εκει πάνω σε εσας. Τουλαχιστον απ'οσα μικελ των Αθηνων εχω πάρει εγω + ένα της μπουγατσούπολης. Δεν πινονταν με τίποτα. Αδειάζουν μεσα στον καφε και τουλαχιστον ενα ολοκληρο διχτάκι εβαπορέ και καπου παιζει να το χάνουν στην αναλογία με τη ζάχαρη. Για μπρούνο δεν έχω άποψη.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 15:29
Έχω κόψει τον καφέ απ' έξω ( Mπρούνο + Μικέλ) διότι δεν τον πετυχαίνουν σχεδόν ποτέ. Μέτριο ζητάω ,φαρμάκι πίνω, γλυκό ζητάω ... μέτριο τον κάνουν.
- vantono
Ισχύει. Πριν περίπου μια δεκαετία που ειχα πιει, μου ειχε φανει παρα πολυ καλός καφές. Απο τοτε δεν ετυχε να ξαναπιω, και ετυχε να δοκιμασω καπου μέσα στο 2016, και νομιζα οτι μου εκαναν πλάκα. Δεν πινόταν με τιποτα. Σκεφτηκα αμεσως οτι απλώς θα φταιει το μαγαζί, αλλά τελικά και απο τα υπολοιπα που δοκίμασα εν καιρώ, το ιδιο χαλια ηταν.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:37Κι όμως πριν χρόνια είχαν πολύ καλό καφέ . Με τα φραντσάιζ και τις μλκίες τον χαλάσανε .Κρίμα γιατί ξεκίνησε απ' τη Λάρσα.Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:33Το πρόβλημα στα Μικέλ ξεκινάει από τον καφέ ο οποίος είναι χάλια και για να τον κάνουν πόσιμο ρίχνουν μέσα την φάγε και την ελληνική βιομηχανία ζάχαρης.vantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:15
Τα μικελ ειναι γιατομπούτσο παντού, οχι μονο εκει πάνω σε εσας. Τουλαχιστον απ'οσα μικελ των Αθηνων εχω πάρει εγω + ένα της μπουγατσούπολης. Δεν πινονταν με τίποτα. Αδειάζουν μεσα στον καφε και τουλαχιστον ενα ολοκληρο διχτάκι εβαπορέ και καπου παιζει να το χάνουν στην αναλογία με τη ζάχαρη. Για μπρούνο δεν έχω άποψη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ήπια μία φορά πρόπερσι και ήταν ένα πράγμα που ενώ έμοιαζε με καφέ, ήταν σαν μιλκσεηκ στο οποίο είχαν προσθέσει καφέ. Δεν το ξαναέκανα.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:37Κι όμως πριν χρόνια είχαν πολύ καλό καφέ . Με τα φραντσάιζ και τις μλκίες τον χαλάσανε .Κρίμα γιατί ξεκίνησε απ' τη Λάρσα.Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:33Το πρόβλημα στα Μικέλ ξεκινάει από τον καφέ ο οποίος είναι χάλια και για να τον κάνουν πόσιμο ρίχνουν μέσα την φάγε και την ελληνική βιομηχανία ζάχαρης.vantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:15
Τα μικελ ειναι γιατομπούτσο παντού, οχι μονο εκει πάνω σε εσας. Τουλαχιστον απ'οσα μικελ των Αθηνων εχω πάρει εγω + ένα της μπουγατσούπολης. Δεν πινονταν με τίποτα. Αδειάζουν μεσα στον καφε και τουλαχιστον ενα ολοκληρο διχτάκι εβαπορέ και καπου παιζει να το χάνουν στην αναλογία με τη ζάχαρη. Για μπρούνο δεν έχω άποψη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- vantono
Ακριβώς μα ακριβώς αυτό ειναι!Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:42Ήπια μία φορά πρόπερσι και ήταν ένα πράγμα που ενώ έμοιαζε με καφέ, ήταν σαν μιλκσεηκ στο οποίο είχαν προσθέσει καφέ. Δεν το ξαναέκανα.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:37Κι όμως πριν χρόνια είχαν πολύ καλό καφέ . Με τα φραντσάιζ και τις μλκίες τον χαλάσανε .Κρίμα γιατί ξεκίνησε απ' τη Λάρσα.Gherschaagk έγραψε: 05 Οκτ 2020, 18:33
Το πρόβλημα στα Μικέλ ξεκινάει από τον καφέ ο οποίος είναι χάλια και για να τον κάνουν πόσιμο ρίχνουν μέσα την φάγε και την ελληνική βιομηχανία ζάχαρης.
Κριτική απ' τον Στύγιο (και μη βαράτε)
Έχουμε και λέμε:
Μικέλ Σταθμού Λάρισας: Χάλια.
Μικέλ Ηρώων Πολυτεχνείου : Υποφερτός.
Μικέλ Λιτοχώρου Πιερίας: Χάλια.
Μικέλ Λεπτοκαρυάς Πιερίας: Καλός.
- Cecily Anne
Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα να μην πηγαίνεις στα Μικέλ, γιατί σερβίρουν τον ίδιο καφέ, όσα παραρτήματα και να δοκιμάσεις;Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 19:16 Κριτική απ' τον Στύγιο (και μη βαράτε)Έχουμε και λέμε:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 05 Οκτ 2020, 19:20Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα να μην πηγαίνεις στα Μικέλ, γιατί σερβίρουν τον ίδιο καφέ, όσα παραρτήματα και να δοκιμάσεις;Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 19:16 Κριτική απ' τον Στύγιο (και μη βαράτε)Έχουμε και λέμε:
Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 15:29
Έχω κόψει τον καφέ απ' έξω ( Mπρούνο + Μικέλ) διότι δεν τον πετυχαίνουν σχεδόν ποτέ. Μέτριο ζητάω ,φαρμάκι πίνω, γλυκό ζητάω ... μέτριο τον κάνουν.
- vantono
Από τα δυο τελευταία είχα πάρει μόνο απο κόφι άιλαντ, οταν τα ειχα τιμήσει δια της παρουσίας μου.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 19:16 Κριτική απ' τον Στύγιο (και μη βαράτε)Έχουμε και λέμε:
Το κόφι άιλαντ έφτιαχνε υπεργαμάτο καφέ , αλλά τον τελευταίο χρόνο μας τα σκάτωσε και δαύτο.vantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 19:25Από τα δυο τελευταία είχα πάρει μόνο απο κόφι άιλαντ, οταν τα ειχα τιμήσει δια της παρουσίας μου.Στύγιος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 19:16 Κριτική απ' τον Στύγιο (και μη βαράτε)Έχουμε και λέμε:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές