Aπλά είσαι χαμηλοτάτου.Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:20relativer777 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:52Μήν ανησυχείς για τον Αγι, κακός κόλακας είναι βρικόλακας και δεν ψοφάει άν δεν φάει !ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:41 Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;![]()
Το ψητό με τις πατάτες στο άλλο νήμα μοσχαρόσουπα δέν ήταν ?
Και μη δίνεις βάση στα λεγόμενα του Άγι, ο τύπος απλά καλο μασάει, μιάς και του μαγειρεύουν δύο γυναίκες !!!
Έτσι ο Μασάει, μασάει καλά !![]()
μετα το δροσερο διαλλειμα - ευχαριστουμε την κλοουν Σεσκιλυ Αννουλα του χιονια με τα αστεια της
εριξα μια χοιρινομπριτζολαρα πατ κιουτ στην εργενοψησταρια - δοχειο προετοιμασιας καρβουνου σε ξυλα φυστικιας αφου δεν υπηρξε ανταποκριση να μου κανουν το τραπεζι - ααααππποοονηηηηηηη
ελαφρο γευμα να μην βαρυνω - εχω σημαντικη εργασια αργοτερα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
- Cecily Anne
Re: Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Σε λυπόμαστε ρέ Άγι, με παλιομπριζόλα θα την βγάλεις δύστυχε, ούτε μοσχαρίσια ρέ δέν είναι !Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:20relativer777 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:52Μήν ανησυχείς για τον Αγι, κακός κόλακας είναι βρικόλακας και δεν ψοφάει άν δεν φάει !ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:41 Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;![]()
Και μη δίνεις βάση στα λεγόμενα του Άγι, ο τύπος απλά καλο μασάει, μιάς και του μαγειρεύουν δύο γυναίκες !!!
μετα το δροσερο διαλλειμα - ευχαριστουμε την κλοουν Σεσκιλυ Αννουλα του χιονια με τα αστεια της
εριξα μια χοιρινομπριτζολαρα πατ κιουτ στην εργενοψησταρια - δοχειο προετοιμασιας καρβουνου σε ξυλα φυστικιας αφου δεν υπηρξε ανταποκριση να μου κανουν το τραπεζι - ααααππποοονηηηηηηη
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
κ σε εργενικο χαρτινο πιατοrelativer777 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:28Σε λυπόμαστε ρέ Άγι, με παλιομπριζόλα θα την βγάλεις δύστυχε, ούτε μοσχαρίσια ρέ δέν είναι !Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:20relativer777 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:52
Μήν ανησυχείς για τον Αγι, κακός κόλακας είναι βρικόλακας και δεν ψοφάει άν δεν φάει !
![]()
απαλλοτριωσα μερικα απο το μπουφε στη γιορτη του βαπτιστηρα - μην πλενω - εχω ξεμαθει μετα απο τοσα χρονια πασαλικι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Δημοκρατικός
Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:45κ σε εργενικο χαρτινο πιατοrelativer777 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:28Σε λυπόμαστε ρέ Άγι, με παλιομπριζόλα θα την βγάλεις δύστυχε, ούτε μοσχαρίσια ρέ δέν είναι !Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:20
![]()
![]()
απαλλοτριωσα μερικα απο το μπουφε στη γιορτη του βαπτιστηρα - μην πλενω - εχω ξεμαθει μετα απο τοσα χρονια πασαλικι
Η τεχνολογία στην υπηρεσία της απεξάρτησης.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Μπά είναι ακατάλληλο για άνθρωπο των σπηλαίων !Δημοκρατικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:52Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:45κ σε εργενικο χαρτινο πιατοrelativer777 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:28
Σε λυπόμαστε ρέ Άγι, με παλιομπριζόλα θα την βγάλεις δύστυχε, ούτε μοσχαρίσια ρέ δέν είναι !
![]()
![]()
Η τεχνολογία στην υπηρεσία της απεξάρτησης.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- Καραμελίτσα
Σε μπερδεύει με πιάτο της ακατανομαστης, φιλενάδα
Στον κοσμο του ως συνήθως...
Νύχτα, θα σταματήσεις αυτό το αστειο;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τι το ηθελες το τυρι στις πατατες?
Βαριόμουν να πασαλείψω μερέντες και χτύπησα τύρο-πάι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τσενταρ να λιωνει πανω στις πατατες - κομμενες φετες ( η πιο σωστη κοπη ) - κ οσο ειναι καυτες = κοοολλλααασηηηηηη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Καραμελίτσα

Z
Ασ' τον, μπέρδεψε τα κουρκουμινια, με τα κουρκουμπίνια.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:26![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Καραμελίτσα
Πήρα πίτσα ντιλιβιρι. Δεν ξαναπαίρνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...