Μαρή ,3 ούτε κοντά σε χρόνο ,ΕΛΕΟΣ!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Υπερβάλεις λιγουλακιιιι νομίζωAirman68 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:27 Μόνο εδώ μέσα και μας παίζεις μπαλάκι σαν τον Τσιτσιπα...
Φαντάσου έξω...
Εμ γιατί τις διάλεξα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
2. Ένας το 2020 ο λιγομίλητος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γω από τότε που παντρεύτηκα, δεν ξανακοίταξα σεξουαλικά άλλη γυναίκα.. αν θέλετε το πιστεύετε.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Τελικά και αυτό το νήμα γύρισε στους γκόμενους της Ναίδας;
Δεν φταιω, μου κόβουν την τύχη μουΣπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:47 Τελικά και αυτό το νήμα γύρισε στους γκόμενους της Ναίδας;
Ανύπαντρη να μείνω εγώ δηλαδή;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χ3 για να είμαστε σίγουροι.Naida έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:462. Ένας το 2020 ο λιγομίλητοςκαι ο καμεραμαν Νοέμβρη του 2019. Με τον άλλο ήταν από απόσταση. Και που βρεθήκαμε δεν ευνοήθηκε από χρόνο η κατάσταση να προσχωρήσει(ακόμα με ψέλνει αυτός
) Άρα 2. Και πριν τον καμεραμαν είχα περίπου 2 χρόνια να "χαρώ". Ουναμουχαθείς που θα μου πεις αλλάζω και σαν τα πουκάμισα. Μέσα σε μια 4ετια δυο άντρες
![]()
ΡεαπαγενεΣτύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:51Χ3 για να είμαστε σίγουροι.Naida έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:462. Ένας το 2020 ο λιγομίλητοςκαι ο καμεραμαν Νοέμβρη του 2019. Με τον άλλο ήταν από απόσταση. Και που βρεθήκαμε δεν ευνοήθηκε από χρόνο η κατάσταση να προσχωρήσει(ακόμα με ψέλνει αυτός
) Άρα 2. Και πριν τον καμεραμαν είχα περίπου 2 χρόνια να "χαρώ". Ουναμουχαθείς που θα μου πεις αλλάζω και σαν τα πουκάμισα. Μέσα σε μια 4ετια δυο άντρες
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν γράφω σαν 15χρονο. Γράφω σαν διανοούμενος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:47 Τελικά και αυτό το νήμα γύρισε στους γκόμενους της Ναίδας;
Naida έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:55ΡεαπαγενεΣτύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:51Χ3 για να είμαστε σίγουροι.Naida έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:46
2. Ένας το 2020 ο λιγομίλητοςκαι ο καμεραμαν Νοέμβρη του 2019. Με τον άλλο ήταν από απόσταση. Και που βρεθήκαμε δεν ευνοήθηκε από χρόνο η κατάσταση να προσχωρήσει(ακόμα με ψέλνει αυτός
![]()
![]()
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Κάποιος θα βρεθεί ρε συ... κανείς δεν χάνεται.Είσαι ευχάριστος χαρακτήρας αλλά το θέμα είναι που τον ψάχνεις. Εδώ μέσα μπορεί να μείνεις και στο ράφι. Δεν καταλήγουν όλοι σε λοβ στόρυ όπως μερικοί...Naida έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:50Δεν φταιω, μου κόβουν την τύχη μουΣπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:47 Τελικά και αυτό το νήμα γύρισε στους γκόμενους της Ναίδας;
Ανύπαντρη να μείνω εγώ δηλαδή;![]()
Αχ ωραία τα λαβ στόριζΣπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 23:09
Κάποιος θα βρεθεί ρε συ... κανείς δεν χάνεται.Είσαι ευχάριστος χαρακτήρας αλλά το θέμα είναι που τον ψάχνεις. Εδώ μέσα μπορεί να μείνεις και στο ράφι. Δεν καταλήγουν όλοι σε λοβ στόρυ όπως μερικοί...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 23:09Κάποιος θα βρεθεί ρε συ... κανείς δεν χάνεται.Είσαι ευχάριστος χαρακτήρας αλλά το θέμα είναι που τον ψάχνεις. Εδώ μέσα μπορεί να μείνεις και στο ράφι. Δεν καταλήγουν όλοι σε λοβ στόρυ όπως μερικοί...Naida έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:50Δεν φταιω, μου κόβουν την τύχη μουΣπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 22:47 Τελικά και αυτό το νήμα γύρισε στους γκόμενους της Ναίδας;
Ανύπαντρη να μείνω εγώ δηλαδή;![]()
Μη το λες ,τη γυναίκα μου από φόρουμ εκπαιδευτικών τη γνώρισα
Εμένα πάντως, σε κάποιες φάσεις, μου θυμίζεις 15χρονο που είναι επηρεασμένο από το ρεμάλι του Reiser, τον Μπουκόφσκι και τον Παΐσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
-