Ουδείς μπορεί να επηρεάσει την απόφαση το πρωί της 7ης Οκτωβρίου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:55γιατί; θέλετε να επηρεάσετε την απόφαση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Κακώς το διέγραψες, προσωπικά σέβομαι πάρα πολύ τις ξήγες, να με πεις ή να σε πω "αδερφέ εδώ κάνουμε δουλίτσα, τόσα εσύ, τόσα εγώ" και ας έχω/έχεις όσα έχω/έχεις αρκεί να τα έβγαλες κάνοντας έστω και στο ελάχιστο κάτι καλό για την κοινωνία των πολιτών, όχι να με το παίζεις τεμέκ πρόοδος, πρωτοπορία και ξύσταρχίδια σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην καταδικαστεί και ο Μιχαλολιάκος ως ηθικός αυτουργός. Αυτός δεν έλεγε για τις λόγχες στα πεζοδρόμια και τα τάγματα της Χρυσής Αυγής;
Μα το διέγραψα γιατί ακριβώς δεν ξέρουν από καπιταλισμό και είναι κατσαπλιάδεςsys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:59Κακώς το διέγραψες, προσωπικά σέβομαι πάρα πολύ τις ξήγες, να με πεις ή να σε πω "αδερφέ εδώ κάνουμε δουλίτσα, τόσα εσύ, τόσα εγώ" και ας έχω/έχεις όσα έχω/έχεις αρκεί να τα έβγαλες κάνοντας έστω και στο ελάχιστο κάτι καλό για την κοινωνία των πολιτών, όχι να με το παίζεις τεμέκ πρόοδος, πρωτοπορία και ξύσταρχίδια σου.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μπίστης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:15Άσε τα πολιτικά, αυτά ενδιαφέρουν όσους υποκίνησαν την δίκηGewponos90 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:07Ποια από όλες; Σε κάποιες είχε βάλει και άλλα άτομα παρόντες μέσα και σε κάποιες έλεγε ότι τελικά έπλασε ιστορίες με το μυαλό του λόγω στρες και που δεν ήταν εκεί κάποιος πυρηναρχης.Μπίστης έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:04 Ξέρουμε την απολογία του φονιά ;
Δεν έχω ακούσει τίποτα όλο αυτό τον καιρό σχετικώς, μόνο αριστερή κατήχηση
Πιό αστυνομικά πράματα
Ήθελε να το φάει από την αρχή; ή εν βρασμώ
Τι έδειξαν τα βίντεο ;
Ενθαρρύνθηκε από το ότι οι αστυνομικοί ψώλαραν ;
Μετάνιωσε ;
Ιδεολογικώς που βρίσκεται πλέον ;
Η μαχαιριά ήταν επαγγελματική όπως έλεγαν τα κανάλια ;
Απολογία ζήτησες και σε ρωτάω ποια από όλες γιατί είναι αντικρουόμενες;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Παλαιοελλαδίτης
elchav έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:46Δεν θα καθόταν ούτως η άλλως, πέφτει Τετάρτη και είναι εργάσιμη για τους κανονικούς ανθρώπους...
Πετάνε κάτι ωραία ώρες ώρες...Ήθελα να ήξερα αν το κάνουν επίτηδες.
Θα του δώσουν ένα χαστούκι στο χέρι και θα του πουν να μην το ξανακάνειζιτανιτα έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:03 Δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην καταδικαστεί και ο Μιχαλολιάκος ως ηθικός αυτουργός. Αυτός δεν έλεγε για τις λόγχες στα πεζοδρόμια και τα τάγματα της Χρυσής Αυγής;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Gewponos90
Beria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:14Αυτή η δίκη που τελειώνει μεθαύριο έπρεπε να είναι δίκη του Ρουπακιά και όσων εμπλέκονται στη δολοφονία του Φύσσα.
Η επιλογή του Σαμαρά να την κάνει δική της χρυσής αυγής, προκειμένου να σκυλεψει εκλογικά το πτώμα δημιουργεί πολύ κακό προηγούμενο.
Όσοι από την αριστερά εύχονται συνολική καταδίκη του ναζοκόμματος θα έπρεπε να είναι πολύ επιφυλακτικοί
Ισχύει ότι ανοίγει κακό προηγούμενο. Αλλά ρε φίλε εγκληματική οργάνωση ήταν και όχι γιατί το είπε ο Σαμαράς. Πώς να το κάνουμε τώρα. Η όλη ιστορία της ΧΑ μου θυμίζει γιατί δεν έχω καμία πίστη στην <<ανεξάρτητη>> δικαιοσύνη. Προσωπικά πιστεύω ότι θα καταδικαστούν ελάχιστοι μαζί με τον Ρουπακιά και αν.
-
Gewponos90
ζιτανιτα έγραψε: 04 Οκτ 2020, 16:03 Δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην καταδικαστεί και ο Μιχαλολιάκος ως ηθικός αυτουργός. Αυτός δεν έλεγε για τις λόγχες στα πεζοδρόμια και τα τάγματα της Χρυσής Αυγής;
Αυτό σε πείραξε εσένα. Η δήλωση.
Όσο πας δεν γίνεσαι καφενειακός. Γίνεσαι το ίδιο το καφενείο.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:59Κακώς το διέγραψες, προσωπικά σέβομαι πάρα πολύ τις ξήγες, να με πεις ή να σε πω "αδερφέ εδώ κάνουμε δουλίτσα, τόσα εσύ, τόσα εγώ" και ας έχω/έχεις όσα έχω/έχεις αρκεί να τα έβγαλες κάνοντας έστω και στο ελάχιστο κάτι καλό για την κοινωνία των πολιτών, όχι να με το παίζεις τεμέκ πρόοδος, πρωτοπορία και ξύσταρχίδια σου.
Τι έγραψε και το έσβησε η μούνα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ, πνευματικά μόνο.Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:10Όσο πας δεν γίνεσαι καφενειακός. Γίνεσαι το ίδιο το καφενείο.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:59Κακώς το διέγραψες, προσωπικά σέβομαι πάρα πολύ τις ξήγες, να με πεις ή να σε πω "αδερφέ εδώ κάνουμε δουλίτσα, τόσα εσύ, τόσα εγώ" και ας έχω/έχεις όσα έχω/έχεις αρκεί να τα έβγαλες κάνοντας έστω και στο ελάχιστο κάτι καλό για την κοινωνία των πολιτών, όχι να με το παίζεις τεμέκ πρόοδος, πρωτοπορία και ξύσταρχίδια σου.
.
.
Την Τετάρτη κλάμα. Γι αυτούς που το κόμπλεξ τους για τα κορίτσια από τα οποία ένιωσαν απόρριψη το ονόμασαν πατριωτισμό όταν μεγάλωσαν και βρήκαν παρέα πέντε άλλους μαλάκες.
Τον παίζεις μόνο. Πνευματικά επίσης.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:15ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ, πνευματικά μόνο.Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:10Όσο πας δεν γίνεσαι καφενειακός. Γίνεσαι το ίδιο το καφενείο.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:59
Κακώς το διέγραψες, προσωπικά σέβομαι πάρα πολύ τις ξήγες, να με πεις ή να σε πω "αδερφέ εδώ κάνουμε δουλίτσα, τόσα εσύ, τόσα εγώ" και ας έχω/έχεις όσα έχω/έχεις αρκεί να τα έβγαλες κάνοντας έστω και στο ελάχιστο κάτι καλό για την κοινωνία των πολιτών, όχι να με το παίζεις τεμέκ πρόοδος, πρωτοπορία και ξύσταρχίδια σου.
Και τι να κάνω, καμμιά πουτάνα δεν μπορεί να με ικανοποιήσει αφού.
Να φανταστείς ότι μετά τον τρίτο τσοπού ρίχνω καπάκι και άλλη μία, τέτοια γκαύλα.
.
.
Όχι μόνον πνευματικά.

.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές