Μα το κίναιδος δεν χρειάζεται μετάφραση, αυτούσιο αρχαίο αγγλικό είναι.Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:16Δηλαδή πούστερμαν . Εκτός κι αν αμφισβητείς τον μακαρίτη καθηγητή μου στη Λατινική Φιλολογία ,τον Τρομάρα που έγραψε βιβλίο για τον Κάτουλλο κι έτσι το μεταφράζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Κωστας Πλευρης εξηγει την προελευση της λεξης "πουστης"
Re: Ο Κωστας Πλευρης εξηγει την προελευση της λεξης "πουστης"
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
https://www.politeianet.gr/books/978960 ... osi-140704sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:20Μα το κίναιδος δεν χρειάζεται μετάφραση, αυτούσιο αρχαίο αγγλικό είναι.
![]()
Τι ναι πάλι τούτο; βιβλίο; για αδερφή με πέρασες ρε;Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:24https://www.politeianet.gr/books/978960 ... osi-140704sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:20Μα το κίναιδος δεν χρειάζεται μετάφραση, αυτούσιο αρχαίο αγγλικό είναι.Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:16
Δηλαδή πούστερμαν . Εκτός κι αν αμφισβητείς τον μακαρίτη καθηγητή μου στη Λατινική Φιλολογία ,τον Τρομάρα που έγραψε βιβλίο για τον Κάτουλλο κι έτσι το μεταφράζει.
![]()
.
.
sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:27Τι ναι πάλι τούτο; βιβλίο; για αδερφή με πέρασες ρε;Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:24https://www.politeianet.gr/books/978960 ... osi-140704sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:20
Μα το κίναιδος δεν χρειάζεται μετάφραση, αυτούσιο αρχαίο αγγλικό είναι.
![]()
Γιατί μωρή κουδουνίστρα; Σε χαλάει το έντυπο;
ΣΣ: πλάκα κάνω ρε μλκ, μη με μπινελικώσεις.
Σε λίγο θα με βάλεις και υπερδεσμό με ηλεχτρικές οδοντόβουρτσες. Με το ζόρι να γίνουμε όλοι ομοφυλόφιλοι γαμώ την ομοφυλοφιλία μου μέσα.
.
.
- hellegennes
Η λέξη σημαίνει κρίκο και όχι καρφί και αν θέλεις να μάθεις κάτι, αγράμματο παιδί μου, gouerino 4, διάβασε τι έχει παραθέσει ο Νταρνάκας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Gouerino 4
Η λεξη σημαίνει κρικο με καρφι στην τρυπα.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:46 Η λέξη σημαίνει κρίκο και όχι καρφί και αν θέλεις να μάθεις κάτι, αγράμματο παιδί μου, gouerino 4, διάβασε τι έχει παραθέσει ο Νταρνάκας.
Οτι αλλο χρειαστείς μην διστάσεις
Ακομα και να σε δείξω στην πραξη την ομοιότητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gouerino 4 την 04 Οκτ 2020, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Σαφώς. Αν και είναι παραπλανητικό να λες πως υπάρχει επιστημονικός ισχυρισμός ότι το σύμπαν φτιάχτηκε από το τίποτα και μάλιστα το αριστοτελικό φιλοσοφικό τίποτα.Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:49 Η οικονομολογία δεν είναι επιστήμη, η ψυχολογία δεν είναι επιστήμη αλλά αυτοί που λένε ότι το σύμπαν φτιάχτηκε από το τίποτα είναι!![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Gouerino 4
Θεμα πουστ ο κρικος με καρφι στην τρυπα
Θεμα πουστ ο σντραε με πουτσο στην τρυπα
Περσικο θαναι
Περσικο θαναι
Δίκιο έχεις.Gouerino 4 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:59 Θεμα πουστ ο κρικος με καρφι στην τρυπα
Περσικο θαναι
Το γεγονός ότι πουστ στα περσικά είναι ο πούστης είναι ασήμαντη λεπτομέρεια.
Σημασία έχει ότι πουστ στα αρχαία ελληνικά ειναι ο ... κρίκος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πουστ στα Τούρκικα η μάνα δε σημαίνει;Beria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:06Δίκιο έχεις.Gouerino 4 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:59 Θεμα πουστ ο κρικος με καρφι στην τρυπα
Περσικο θαναι
![]()
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Ανά είναι η μάναMansko έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:09Πουστ στα Τούρκικα η μάνα δε σημαίνει;Beria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:06Δίκιο έχεις.Gouerino 4 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:59 Θεμα πουστ ο κρικος με καρφι στην τρυπα
Περσικο θαναι
![]()
Εξ ου και ανανταμ, παπανταμ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Α συγνώμη.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Εσύ ομολογουμένως είσαι πιό έξυπνος από τον Πλεύρη. Τα 1-2 πρώτα στάδια τα πέρασες. Σου μένει μόνο να βρείς ότι η λέξη "πούστης" άρχισε να χρησιμοποιείται τον καιρό που ο Ησύχιος έγραψε αυτά που είπες. Οχι 1.500 χρόνια μετά.Gouerino 4 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:40Ναι βλακα,ηχητικη ομοιότητα υπσρχει μονο τιποτα αλλο.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:05Πούστακος, αγράμματε. Μάθε να αναγνωρίζεις πτώσεις και κλίσεις. Κρίκος για γουρούνια. Πες μας τώρα και για το νορβηγικό τυρί Kavli και την σχέση του με τα ελληνικά.Gouerino 4 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:56Την αλήθεια
Ο τρυπιος κρικος με ενα καρφι να περιστρεφεται στην τρυπαα του λεγοταν πουστακους
Βρίσκεις σαν τον μπούφο μια λέξη που μοιάζει ελαφρώς ηχητικά και απ' αυτό ανακαλύπτεις συσχετίσεις.
Καρφι στον κρικο ,οπως η πουτσα μου στην κωλοτρυπιδα σου .
Καθυστερημένο σκουπίδι πες ενα ευχαριστώ τοσα πράγματα έχεις μάθει
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 107 Απαντήσεις