Το πχώρουμ είναι χριστιανικό - ορθόδοξο, μόνο μια γυναίκα επιτρέπεται.taliban έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:19 Είχα ψηφίσει την ΕΣΘΗΡ.
Ναι.
Αλλά είναι άδικο να έχουμε μόνο μια επιλογή.
Οπότε :
1.Εσθήρ
2.Juno
3.Naida
4.νύχτα
5 σιγουράκι:Spoiler
Και μετά ξύπνησα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εμείς οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι άντρες όμως είμαστε πολυγαμικα ζώα ..
Cecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:13
(μην πετάγεσαι, θέλω να δω, αν ο ένας από τους 3 είναι αυτός που με ενδιαφέρει).

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θαρρώ πως οι πχωρουμίτισσες δεν είναι κορίτσια της προκοπής.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Θαρρώ πως λες μλκιες , μια χαρά κορίτσια είναι. Οι γυναίκες είναι πιο αποφασιστικές, εμένα η Στύγαινα μού έκανε πρόταση γάμου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:19 Θαρρώ πως οι πχωρουμίτισσες δεν είναι κορίτσια της προκοπής.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δε λέω ποτέ μαλακίες.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:26Θαρρώ πως λες μλκιες , μια χαρά κορίτσια είναι. Οι γυναίκες είναι πιο αποφασιστικές, εμένα η Στύγαινα μού έκανε πρόταση γάμου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:19 Θαρρώ πως οι πχωρουμίτισσες δεν είναι κορίτσια της προκοπής.
Εννοώ ότι τα κορίτσια του πχώρουμ δεν είναι για παντρειά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Είδες τι πάσα σου έκανα; 4 οι υποψήφιοι (κλαρινο)γαμπροί.Cecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:13
(μην πετάγεσαι, θέλω να δω, αν ο ένας από τους 3 είναι αυτός που με ενδιαφέρει).
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σε καμία. Ποιός τρελός κάνει προτάσεις γάμου σε ιντερνετικές περσόνες;

* ΟΡ, βάλε και αυτήν την επιλογή
* ΟΡ, βάλε και αυτήν την επιλογή
- Cecily Anne
Eϊσαι τρομερός.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:22Είδες τι πάσα σου έκανα; 4 οι υποψήφιοι (κλαρινο)γαμπροί.Cecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:13
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αμα σου βγει κελεπούρι, θέλω μπαξίσι.Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 02:35Eϊσαι τρομερός.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:22Είδες τι πάσα σου έκανα; 4 οι υποψήφιοι (κλαρινο)γαμπροί.Cecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:13
(μην πετάγεσαι, θέλω να δω, αν ο ένας από τους 3 είναι αυτός που με ενδιαφέρει).![]()
Spoiler
καλαμποκίσια τσουκνιδόπιτα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
ΓΑΛΗ μονοκούκι!
- περαστικος
Μονο εμενα θα παντρευοσουνα, σωστα;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
για πεθερα θα ηταν πολυ καλη - ο γαμβρος θα επρεπε να ειναι παντα σε επαγρυπνηση -αριστη σωματικη κατασταση κ πνευματικη διαυγεια συνεχως + κρανος -εξαρτυση -οπλο κ το μαχαιρι στα δοντια ακομα κ στον υπνο του
σαν κορη θα ηταν ιδανικη
σαν συζυγος απλα ακαταλληλη
σαν fb εξαιρετικη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές