Τότε καλά κάνεις και δε πλένεσαι.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:07Θα ξαναψηφίσω, μην ανησυχείς. Δαγκωτό κιόλας.sys3x έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:06Τι να πω, ας πρόσεχες, να μη ψήφιζες σρζ.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Οκτ 2020, 20:47
Άντε πάλι. Η έλλειψη κουλτούρας καθαριότητας δεν πάει με κομματικές γραμμές.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Myrsini;;;
Re: Myrsini;;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν είδα κάτι.georgeamfi έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:35
viewtopic.php?f=18&t=6003&p=1526830#p1526815
πάει και αυτή η βδομάδα τύπε, πώς περνάει ο καιρός![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, ήταν λίγες ώρες πριν αλλάξει η εβδομάδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Καραμελίτσα
Όχι, σε τρολλάραμε λιγάκι, χωρίς παραξήγηση ε εσεσθήρ μου; από αγάπη μόνο.
.
.
Τι παπάρας είσαι; Τι αναπαράγεις αυτή τη μαλακία με την απλυσιά. Αφού λιγδιάρηδες είστε όλοι σας.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:55Όχι, σε τρολλάραμε λιγάκι, χωρίς παραξήγηση ε εσεσθήρ μου; από αγάπη μόνο.
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Καραμελίτσα
τώρα με λένε εσθήρ; οκ, να το συνηθίσω δηλαδή.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:55Όχι, σε τρολλάραμε λιγάκι, χωρίς παραξήγηση ε εσεσθήρ μου; από αγάπη μόνο.
![]()
η εσθήρ είναι άλλη από τη λενιώ, έτσι;
Z
Εσεσθήρ, ναι, εσύ.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:12τώρα με λένε εσθήρ; οκ, να το συνηθίσω δηλαδή.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:55Όχι, σε τρολλάραμε λιγάκι, χωρίς παραξήγηση ε εσεσθήρ μου; από αγάπη μόνο.
![]()
η εσθήρ είναι άλλη από τη λενιώ, έτσι;
.
.
Και τα πρεζάκια έτσι νομίζουν, ότι όλοι είμαστε πρεζάκια.
.
.
Επειδή έχω μεγαλύτερη επαφή και γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση γύρω από τα πρεζάκια, ακυρώνω τον ισχυρισμό σου. Ούτε για τους ομοφυλόφιλους ισχύει που έχει κυκλοφορήσει κι αυτό.
Είστε όλοι τίγκα στο νεκρό κύτταρο που κάνει κρούστα και στο σμίγμα που πήζει σαν να αυγοκόβεις και μιλάτε για απλυσιά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τα τελευταία αποτελέσματα των εκλογών διαφωνούν μαζί σου.Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:17
Επειδή έχω μεγαλύτερη επαφή και γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση γύρω από τα πρεζάκια, ακυρώνω τον ισχυρισμό σου. Ούτε για τους ομοφυλόφιλους ισχύει που έχει κυκλοφορήσει κι αυτό.
Είστε όλοι τίγκα στο νεκρό κύτταρο που κάνει κρούστα και στο σμίγμα που πήζει σαν να αυγοκόβεις και μιλάτε για απλυσιά.
.
.
Ότι και καλά δεν το ήξερες.......