!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Myrsini;;;
- Μη μου γαμάτε τα vybez
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Re: Myrsini;;;
Εμενα πάντως μου θύμισε τον Μάκαρο......
Myrsini έγραψε: 16 Αύγ 2020, 11:49 [Ρεζιλεύεσαι καλό μου,ρεζιλεύεσαι και με στεναχωρεί πολύ να επιμένεις σαν αυτιστικό σε αυτή την ψεκασμενιά που λες.
Και επειδή λες ότι εσύ ακούς τους ειδικούς, λεπόν δες παραπάνω τι λένε οι πνευμονολόγοι για τη μάσκα και βουρ απο άυριο στο μαγαζάκι μασκούλα.Οι δικαιολογίες πέθαναν .
![]()
Α να είναι και φωτεινό και μη υστερικό. έχεις δει πλήθος τέτοιων από οποιονδήποτε;Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 05 Σεπ 2020, 04:43
Πες ενα, μονο ενα, φωτεινό και μη υστερικο, ποστ της.... Έλεος....
Όλα τα ποστ της είναι μη υστερικά. Φωτεινό τώρα.... να ξερα και τι εννοείς!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Καλή γκόμενα θα 'τανε.
Απλά θα ωρύοταν όλη την ώρα.
Απλά θα ωρύοταν όλη την ώρα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
πολύ νιονιό θέλει για να καταλάβεις ότι είναι η Καραμελίτσα;
τσακώθηκε στο θέμα με τις μάσκες το καλοκαίρι και ξαναμπήκε τώρα
ίδιο αυταρχικό δασκαλίστικο στυλάκι, ίδιο λιτό βραδινό, ώρες σύνδεσης και φθόνος του πέους κατά φρόυντ
μασάει η κατσίκα ταραμά;
Myrsini έγραψε: 15 Αύγ 2020, 21:39 Συγκλονιστικό της απύθμενης βλακείας,ασθματικοί (και καλά..οι μισοί Έλληνες βγήκαν ασθματικοί ξαφνικά!)που είναι στις ευπαθείς ομάδες να μην φοράνε μάσκα.
![]()
Ε βέβαια.,,έχουμε τους άλλους,τα κορόιδια να φοράνε μάσκα και να μας προστατεύουν!
Ε... ρε μούτζα που έχουν να φάνε όλοι αυτοί!
Ήδη στα μαγαζάκια που σας λέω εδώ,όσοι δεν φορούν μάσκα ερήμωσαν!![]()
Απύθμενη βλακεία.![]()
Καραμελίτσα έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:12 20 δευτερόλεπτα πλύσιμο χεριών! Εϊσαι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Όχι κορωνοϊός, πανώλη εαπλώνεται με τέτοιες συνήθειες.
τη μάσκα μίας χρήσεως την αλλάζουμε μαζί με τα μποξεράκια ίσως;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άμα δε βάλει τα καυλιαρικα αβαταρια με τις μάνγκα γκομενες, δεν το πιστεύω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
σου μιλάω εκ των έσω τώρα, συνεδρίαζε μια επιτροπή συνοριοφυλάκων του φόρουμ και ήμουν παραδίπλα να τους φτιάχνω κάτι καλώδιαΖενίθεδρος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:44 Άμα δε βάλει τα καυλιαρικα αβαταρια με τις μάνγκα γκομενες, δεν το πιστεύω.
Η καραμελιτσα ειναι η λενιω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Καραμελίτσα
Τουλάχιστον τώρα είμαι παλιά χρήστης, αλλά είμαι γυναίκα. Διαλέξτε, μυρσίνη ή λενιώ;
Z
άστα αυτά και απάντα παντελονάταΚαραμελίτσα έγραψε: 03 Οκτ 2020, 13:41 Τουλάχιστον τώρα είμαι παλιά χρήστης, αλλά είμαι γυναίκα. Διαλέξτε, μυρσίνη ή λενιώ;
τα μωβ μαλλια μου θυμιζουν παντως αυτο
- Καραμελίτσα
Βρήκα παλιές δημοσιεύσεις της μυρσίνης. Κακώς χάρηκα, ότι τουλάχιστον δε με λέτε άντρα.
Βγάζει μάτι ότι η κοπέλλα είναι άντρας που τρολλάρει.
Βγάζει μάτι ότι η κοπέλλα είναι άντρας που τρολλάρει.
Z