!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλάσιμο...
Re: Κλάσιμο...
Από τις πρωτεΐνες ρίχνω συνέχεια κλανιές φαντάσματα. Δεν ακούς τίποτα, δεν έχουν τεράστια εμβέλεια, αλλά άμα έρθεις κοντά...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το κλάσιμο είναι υγεία. Κάντε το ελεύθερα και μην σας νοιάζει τίποτα. Με την υγεία μας δεν είναι να παίζουμε.
όταν μπαίνουν οι κλανιές στη μέση τότε αρχίζει η σχέση να βρωμάει.Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:15Otto Weininger έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:13 Ένας βασικός κανόνας πάντως, είναι ότι αν δεν αντέξεις ούτε ο ίδιος την μυρωδιά της κλανιας σου σημαίνει ότι οι γύρω έχουν ήδη λιποθυμήσει.Οι κάτω από την κουβέρτα, έχουμε ήδη λιποθυμήσει.
Αρχαίο Αγγλικό ρητό που λέγαμε στο χωριό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οι γάτες δε κλάνουν.aLiCat έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:53Όσο δεν κλάνουν κι ο γάτες.Πτολεμαίος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:47Οι γυναίκες δεν κλάνουνFeindflug έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:12 Τύπε, τι έχεις να πεις για τις τύπισσες που γουστάρουν το κλάσιμο;![]()
.
.
Με αναπτήρα έχεις δοκιμάσει δικέ μου;Feindflug έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:10Για άλλου είδους κλάσιμο μιλούσα, τύπε...Πτολεμαίος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:47Οι γυναίκες δεν κλάνουνFeindflug έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:12 Τύπε, τι έχεις να πεις για τις τύπισσες που γουστάρουν το κλάσιμο;
.
.
Δεν καταλαβαίνω ρε τύπε, πώς να κλάνω μια γυναίκα με αναπτήρα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τυπε, ξέρω φίλο που ντρέπεται και αυτός και η γκομενα του και όταν είμαι στο μπαλκόνι τους για τσιγαρακι βγαίνουν ένας- μία και καλά για να μου μιλήσουν και τις αμολανεNull έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:46 Το κλάσιμο είναι υγεία. Κάντε το ελεύθερα και μην σας νοιάζει τίποτα. Με την υγεία μας δεν είναι να παίζουμε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Στις μέρες μας το λένε και rapid test
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εύγε!!Πτολεμαίος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:26Χρησιμοποίησα και το λεπτό πλαστικό της καρέκλας για ενίσχυση του ηχου. Σαν και τη μέθοδο της πυροδότησης πχ της ατομικής βόμβας στα 700 μέτρα, ο ήχος ξέφυγε 2 κατηγορίες ισχύος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:11Πτολεμαίος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:08
Τις προάλλες έριξα μια (ηχητικής) κατηγορίας 5 στο μπαλκόνι μου. Ήταν βραδάκι, επικρατούσε απόλυτη ησυχία και ακούστηκα στην μισή οδό. Κάποιος επικροτησε λέγοντας "δώσε, δωσεεε".
![]()
![]()
Και θα με γουστάρει πιο πολύ έτσι, δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
- Cecily Anne
Δεν υπάρχει σχέση, χωρίς κλανιά και χέσιμο φίλος. Αν δεν είστε όλοι μέρα να ακούσεις το σκατό να κάνει πλοφ και την κλανιά από το μπάνιο, απλά μαμιέστε περιστασιακά. Άμα χέσει σπίτι σου, πάει για σχέση το πράμα, να ανησυχήσεις.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:52όταν μπαίνουν οι κλανιές στη μέση τότε αρχίζει η σχέση να βρωμάει.Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:15Otto Weininger έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:13 Ένας βασικός κανόνας πάντως, είναι ότι αν δεν αντέξεις ούτε ο ίδιος την μυρωδιά της κλανιας σου σημαίνει ότι οι γύρω έχουν ήδη λιποθυμήσει.Οι κάτω από την κουβέρτα, έχουμε ήδη λιποθυμήσει.
Αρχαίο Αγγλικό ρητό που λέγαμε στο χωριό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”