Εντάξει αφού δεν τα βλέπεις.Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:33Που τα έχεις δει; Εγώ δεν τα βλέπω. Να σε πιέσει ποιος να παντρευτείς; Η γειτονιά, ο μανάβης απέναντί; Οι φίλοι σου;Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:28Πλάκα κάνεις; ποια κατσικοχωρια; ακόμα κρατάνε γερά τα στερεότυπα. Η μητρότητα είναι στη φύση της γυναίκας. Λογικό να θέλει να το ζήσει κάποια στιγμή. Η υστερία έρχεται όταν περνούν τα χρόνια και θέλει να το πραγματοποιήσει καιι αγχώνεται. Σε αυτό άγχος συμβάλλουν και τα κοινωνικά στερεότυπα.Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:21
Άμα έχουν γίνει μητέρες για τον λόγο που λέω εγώ, ζουν για τα παιδιά τους. Σε άλλες περιπτώσεις, όχι.
Πάντως για ποια στερεότυπα μιλάμε; Το κυρίαρχο τρεντ αυτής της γενιάς είναι το να παραμείνεις άτεκνος.
Απλά ένας σημαντικός αριθμός γυναικών έχουν πολύ δυνατά μητρικά ένστικτα, για αυτό αποκλείουν
από το νέο νορμάλ. Δεν υπάρχει πουθενά το παλαιό στερεότυπο της γεροντοκόρης, ίσως μόνο σε κάποια
κατσικοχώρια. Σίγουρα δεν καταπιέζονται οι γυναίκες από αυτό, εκτός ίσως αν είναι αιχμάλωτες στα εν λόγο χωριά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί να γουστάρει τις Π;ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:10
ή απλώς γουστάρεις τις Π χωρίς να έχεις λεφτά.
Αυτό είναι όντως δυστυχία.
Απλά δεν έχει λεφτά ==> δεν έχει γυναίκα
κι αυτό είναι όντως δυστυχία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
φιλενάδα έχεις τοποθετηθεί επί του θέματος;
Δεν με πιέζει κάποιος. Γενικά μιλάω. Φυσικά ακούω σχόλια και από οικογένεια, γνωστούς /γνωστές, συγγενείς, συναδέλφους, άσχετους
"αντε να κάνεις κι εσύ οικογένεια, μικρή είσαι ακόμα, προλαβαίνεις, άντε να σε παντρεψουμε, έχω ένα καλό παιδί για οικογένεια κτλ κτλ και από αυτούς που μου το λενε άλλος είναι χωρισμένος, άλλος πάει το κέρατο σύννεφο, άλλη βριζει τον άντρα της και ο άντρας της εκείνη. Ότι να 'ναι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν έχω τίντερ (έχω φόρουμ), αλλά όσες γυναίκες έχω ακούσει να θέτουνgeorgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:19 μέχρι να λογκάρει ο αξιότιμος κύριος άγις,
μια ερώτηση σε όσους χρησιμοποιούν τίντερ:
αφού οι γυναίκες
1.θέλουν ισότητα
2.δεν εστιάζουν σε σωματικά κριτήρια
γιατί οι 8/10 είτε ζητούν ψηλότερο από αυτές, είτε τουλάχιστον ίδιου ύψους, είτε αποθαρρύνουν τους πιο κοντούς, είτε γράφουν το ύψος τους, όπου δηλώνουν εμμέσως το παραπάνω αφού δεν μοιράζονται εκ του προφίλ τους ήδη οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό για να πεις ότι απλώς κάνουν αναλυτική αυτοπεριγραφή τους
μπορεί κάποιος χαοτικός νάνος να ισχυριστεί ότι πέσανε σε πολλούς κομπλεξικούς άντρες που της παρατούσαν ή πέφταν ψυχολογικά ως κοντύτεροι δίπλα τους
αλλά πολλές συνοδεύουν την αναγραφή των εκατοστών τους , με σόρρυυυυ αν είσαι κοντύτεροςκαι συνήθως δεν ζητάμε συγγνώμη για πράγματα που κάνουμε όντας σε άμυνα πλέον![]()
τέτοιου είδους προυποθέσεις, είναι γουοναμπί νυφούλες που ονειρεύονται
τον γάμο τους και στο σκηνικό με τον χορό του Ησαΐα και το σόι ολόγυρα
θα τις ντρόπιαζε η ιδέα να τον περνούν στο ύψος
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αυτό δεν είναι η κοινωνία, είναι το κατσικοχώρι που έλεγα. Δεν ζημιώνεσαι πουθενά
αν τους γράψεις.
αν τους γράψεις.
ενδιαφέρον σκεπτικό τύπενύχτα έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:49δεν έχω τίντερ (έχω φόρουμ), αλλά όσες γυναίκες έχω ακούσει να θέτουνgeorgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:19 μέχρι να λογκάρει ο αξιότιμος κύριος άγις,
μια ερώτηση σε όσους χρησιμοποιούν τίντερ:
αφού οι γυναίκες
1.θέλουν ισότητα
2.δεν εστιάζουν σε σωματικά κριτήρια
γιατί οι 8/10 είτε ζητούν ψηλότερο από αυτές, είτε τουλάχιστον ίδιου ύψους, είτε αποθαρρύνουν τους πιο κοντούς, είτε γράφουν το ύψος τους, όπου δηλώνουν εμμέσως το παραπάνω αφού δεν μοιράζονται εκ του προφίλ τους ήδη οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό για να πεις ότι απλώς κάνουν αναλυτική αυτοπεριγραφή τους
μπορεί κάποιος χαοτικός νάνος να ισχυριστεί ότι πέσανε σε πολλούς κομπλεξικούς άντρες που της παρατούσαν ή πέφταν ψυχολογικά ως κοντύτεροι δίπλα τους
αλλά πολλές συνοδεύουν την αναγραφή των εκατοστών τους , με σόρρυυυυ αν είσαι κοντύτεροςκαι συνήθως δεν ζητάμε συγγνώμη για πράγματα που κάνουμε όντας σε άμυνα πλέον![]()
τέτοιου είδους προυποθέσεις, είναι γουοναμπί νυφούλες που ονειρεύονται
τον γάμο τους και στο σκηνικό με τον χορό του Ησαΐα και το σόι ολόγυρα
θα τις ντρόπιαζε η ιδέα να τον περνούν στο ύψος
αλλά όσες είναι στο τίντερ αποκλείεται να ψάχνουν (μόνο) γάμο
Εντάξει, εντάξει. Πάω να κλείσω τα πρόβατα τώρα.Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:50 Αυτό δεν είναι η κοινωνία, είναι το κατσικοχώρι που έλεγα. Δεν ζημιώνεσαι πουθενά
αν τους γράψεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σιγά μην αναφέρουν ΟΛΕΣ το ύψος ή τις προτιμήσεις τους στο ύψοςgeorgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:50 ενδιαφέρον σκεπτικό τύπε
αλλά όσες είναι στο τίντερ αποκλείεται να ψάχνουν (μόνο) γάμο![]()
δεν θα το πίστευα
μα είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες τύπισσες που έχουν τιντερολογαριασμό
είναι γουοναμπί νυφούλες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ανέφερα ποσοστόνύχτα έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:53σιγά μην αναφέρουν ΟΛΕΣ το ύψος ή τις προτιμήσεις τους στο ύψοςgeorgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:50 ενδιαφέρον σκεπτικό τύπε
αλλά όσες είναι στο τίντερ αποκλείεται να ψάχνουν (μόνο) γάμο![]()
δεν θα το πίστευα
άντεξα το μισογύνης αλλά το ψεύτης παραπάει
Πες μου που ζημιώνεσαι. Θα πας κάπου, θα μάθουν ότι δεν έχεις/δεν θες να κάνεις παιδιά
και τι θα γίνει; Δεν θα σε προσλάβουν στην δουλειά, δεν θα σου κάνουν παρέα, θα σε αποφεύγουν,
θα σε εξοστρακίσουν; Αν μη τι άλλο οι εργοδότες έχουν πρόβλημα όταν η υπάλληλος τους κάνει παιδιά,
όχι το αντίθετο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-