!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν γυναίκες που ερωτεύονται και γυναίκες που λειτουργούν με πρότυπα.
Οι δεύτερες κάνουν οικογένεια με αυτόν που διάλεξαν και στην συνέχεια αφού αφεθούν στην ρουτίνα, έρχεται αυτό το καταραμένο αγγελάκι με το τόξο να τις ξυπνήσει και τα πηδάει όλα!
Οι πρώτες συνήθως την πατάνε άσχημα αν δεν πέσουν στον σωστό άνθρωπο.
Οι δεύτερες κάνουν οικογένεια με αυτόν που διάλεξαν και στην συνέχεια αφού αφεθούν στην ρουτίνα, έρχεται αυτό το καταραμένο αγγελάκι με το τόξο να τις ξυπνήσει και τα πηδάει όλα!
Μεγάλη αλήθεια αυτό.
Με την προσωπική ή εγωϊστική λογική για να το κάνω πιο συγκεκριμένο.
Αυτή ρυθμίζει και το "συναίσθημα".
Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κοντολογίς, ούτως ή άλλως και οι δυο χαμένες.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:45 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν γυναίκες που ερωτεύονται και γυναίκες που λειτουργούν με πρότυπα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Το μπουζούκι είναι όργανο και ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι!Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:39Ε άρα ερωτεύεσαι με τη λογική ούτως ή αλλιώς.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:28Όχι βέβαια! Γιατί νομίζεις ότι έμεινα τόσο καιρό μόνος; Ντάξει, είχα και προβλήματα.. αλλά το βασικό είναι αυτό.Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:26
Μπορείς να ερωτευτείς κάποια που δεν καταλαβαίνει τί της λες;
Η επικοινωνία δεν είναι λογική...
-
the Bachelor
Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:38Μα το δικό σου κοστολογεί, από αυτά που λες και μάλιστα χαμηλά.
καθόλου
εγώ είπα ότι παντρεύονται το μεγαλύτερο πορτοφόλι που μπορούν να τυλίξουν
- Cecily Anne
Και το πέος είναι όργανο. Το πέος δεν είναι λογική.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:48Το μπουζούκι είναι όργανο και ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι!Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:39Ε άρα ερωτεύεσαι με τη λογική ούτως ή αλλιώς.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:28
Όχι βέβαια! Γιατί νομίζεις ότι έμεινα τόσο καιρό μόνος; Ντάξει, είχα και προβλήματα.. αλλά το βασικό είναι αυτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Διάλεξε πως θα χαθείς..aLiCat έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:47Κοντολογίς, ούτως ή άλλως και οι δυο χαμένες.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:45 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν γυναίκες που ερωτεύονται και γυναίκες που λειτουργούν με πρότυπα.
Οι πρώτες συνήθως την πατάνε άσχημα αν δεν πέσουν στον σωστό άνθρωπο.![]()
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Βρήκαμε κοινό έδαφος!Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:50Και το πέος είναι όργανο. Το πέος δεν είναι λογική.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:48Το μπουζούκι είναι όργανο και ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι!
- Cecily Anne
Πάμε πάλι. Άρα πόση είναι αυτή η διαφορά, εφόσον οι μπατίρηδες είναι εξίσου παντρεμένοι; 2 ευρώ, 5 ευρώ; 10 ευρώ; Τί λένε τα στατιστικά σου;Tornado έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:50Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:38Μα το δικό σου κοστολογεί, από αυτά που λες και μάλιστα χαμηλά.
καθόλου
εγώ είπα ότι παντρεύονται το μεγαλύτερο πορτοφόλι που μπορούν να τυλίξουν
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν είναι "λογική" αλλά έχει λογική.
Και ακριβώς γι' αυτό χρησιμοποιείται ο κυνικός/κλινικός κατά τα άλλα όρος "χημεία".
Γιατί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Ε άρα δεν σε ενδιαφέρει η επικοινωνία και έδωσες λάθος πληροφορία.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:52Βρήκαμε κοινό έδαφος!Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:50Και το πέος είναι όργανο. Το πέος δεν είναι λογική.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:48
Το μπουζούκι είναι όργανο και ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι!
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:53Ε άρα δεν σε ενδιαφέρει η επικοινωνία και έδωσες λάθος πληροφορία.

-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:53Δεν είναι "λογική" αλλά έχει λογική.
Και ακριβώς γι' αυτό χρησιμοποιείται ο κυνικός/κλινικός κατά τα άλλα όρος "χημεία".
Γιατί;![]()
Μα γιατί συσχετίζετε την λογική με την επικοινωνία δεν μπορώ να καταλάβω!
Δύο τρελοί δεν μπορούν να ερωτευτούν ο ένας τον άλλο;
-
the Bachelor
ναι αυτή τη δουλεία θα κάνουμεCecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:52
Πάμε πάλι. Άρα πόση είναι αυτή η διαφορά, εφόσον οι μπατίρηδες είναι εξίσου παντρεμένοι; 2 ευρώ, 5 ευρώ; 10 ευρώ; Τί λένε τα στατιστικά σου;
σου είπα,εξαρτάται πόσο κοστολογεί το πράμα της
- Cecily Anne
Καλά, μεταξύ μας, μεγαλύτερη ασυναρτησία από το "έχουμε χημεία " δεν έχω ακούσει ποτέ. Είναι καρακαυλωμένος/η και καραγουστάρονται και κάνουν σούπερ κρεβάτι και το λένε "χημεία". Τους είναι αδιάφορος ο άλλος, είναι κακό το σεξ, "δεν είχαν χημεία". Ζέχνει ο άλλος κατρουλιό, γιατί είναι άπλυτος ή έχει ορμονικές διαταραχές ή κουφάλες στα δόντια και ακούς "δεν ταιριάζουν οι μυρωδιές μας, δεν έχουμε χημεία", είναι ο άλλος φρεσκοπλυμμένος με ένα χαμόγελο να λάμπει ξέρω'γω και μυρίζει αποσμητικό και άρωμα και αφρόλουτρο και ακούς "μυρίζει υπεροχα, έχουμε χημεία".
Και άλλα τέτοια πολλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 1 Απαντήσεις