ξεκινάει με "ή" βάτ.
καλά το γράφει
Πρόβλημα του οποίος δεν θέλει να τα χαλάσει με την Τουρκία, δεν θα τον βοηθήσουμε κιόλας να μην τα χαλάσει με την Τουρκία, εμείς οφείλουμε να κοιτάμε τα δικά μας συμφέροντα, επίσης φέρε μου quote που λέω ότι η κυβέρνηση μας είναι μειοδότες, περιμένω, να είσαι έτοιμος να σταθείς στο ύψος των claim σου, αυτό μόνο σε λέω πατουλινινινάκι.πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:56Επειδή πολλές χώρες δεν θέλουν να τα χαλάσουν με την Τουρκία για λογαριασμό σου και άλλες που τα έχουν χαλάσει δεν θέλουν και να πολεμήσουν για λογαριασμό σου.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:30 Και γιατί δεν έχουμε ( ) και κυρίως δεν υπάρχει εναλλακτική;
Επειδή το λες εσύ πατουλίνι;
Οι "εκπλήξεις" που σε άλλο σημείο λές ότι είχες δεν είναι καθόλου εκπλήξεις.Ξεκινάς με την αστήρικτη υπόθεση ότι οι κυβερνώντες είναι για κάποιο άγνωστο λόγο μειοδότες ενώ στην πραγματικότητα τραβάνε το σχοινί μέχρι εκεί που τους και μας παίρνει.Όταν διάφορα συμφέροντα μας ευνοούν για δικούς τους λόγους και ταυτίζονται με τα δικά μας (Γάλλοι,Αιγύπτιοι,Ισραηλινοί,Εμιράτα κλπ) το τραβάνε περισσότερο και εσύ εκπλήσσεσαι και όταν δεν συμβαίνει αυτό (η ΕΕ έχει 27 μέλη με διάφορα συμφέροντα και για να βγει μια απόφαση θέλει ομοφωνία) εσύ ξαναγυρνάς στην πεπατημένη.
Γεράματα
Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:58Θα συμφωνήσω.
Για φτύσιμο όποιοι δε θέλουν να πετάνε στρατιωτικά αεροπλάνα στις παρελάσεις, στις εθνικές επετείους και γενικότερα δε τους αρέσουν οι εθνικές επέτειοι και οι παρελάσεις. Ειδικά αυτοί που θεωρούν ότι Ελλάδα και Κύπρος δεν είναι το ίδιο έθνος και πως ο ελληνικός στρατός πρέπει να φύγει από το νησί.
Μαλάκες μου, αν όντως κάποια στιγμή αντιληφθεί ο νάνος ακριβώς πόσο οικογένεια τον θεωρεί ένας Δανός, Ολλαντός κτλ. έχουμε κανέναν κοντά του να τον κρατήσει;Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:18 Διαβάζω η Τουρκία λέει ότι η ΕΕ έγινε όμηρος της Ελλάδας και της Κύπρου. Ναι ρε έγινε, τραβάτε κανα ζόρι;
Τελικά τα βρήκαμε, έτσι κάνουν οι οικογένειες. Ουστ.
Δεν είναι ίδια η ΕΟΚ του Ψυχρού Πολέμου με τη σημερινή ΕΕ. Η τότε ΕΟΚ ήταν και στα χαρτιά απλώς μια loose οικονομική ένωση, η σημερινή θεωρητικά έχει πάει αρκετά βήματα παραπάνω, για αυτό μιλάμε για ΚΕΠΠΑΑ. Υπάρχει μέχρι και άρθρο στη Συνθήκη της Λισσαβόνας με ρήτρα συλλογικής άμυνας αντίστοιχο με το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ.πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:45Θυμάσαι εσύ ποτέ επί ψυχρού πολέμου να επέβαλε κυρώσεις ή να απείλησε να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία η ΕΟΚ;Scouser έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:07Το βασικό πρόβλημα που διαπιστώνω εγώ είναι πως η πτώση του ανατολικού μπλοκ απάλλαξε τη Γερμανία και τα τσιράκια της από εξωτερικές απειλές και ταυτόχρονα τους άφησε άνετους να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να μην τους νοιάζει ιδιαίτερα σε τελική ανάλυση το αν χώρες σαν την Ελλάδα έχουν τα δικά τους σοβαρά προβλήματα με γείτονες. Κατά τα άλλα προφανώς και θεωρώ πως τα σοσιαλιστικά καθεστώτα ήταν μια αηδία και μισή, αλλά σε τελική ανάλυση δεν ήταν δικό μας πρόβλημα αυτό.vatraxos έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:42
Δεν ξέρω αν είναι πετριά, όμως μετά από 105 χρόνια βλέπουμε τα αποτελέσματα. Όσο για τις ανατροπές στο σοσιαλιστικό μπλοκ, επέδρασε σε πολλούς τομείς στο δυτικό μπλοκ, από τα εργασιακά μέχρι τις στρατιωτικές επεμβάσεις.
Η Γερμανία ήταν απούσα από την εξίσωση των ελληνοτουρκικών και τότε και για καιρό αργότερα.
Στην κρίση των Ιμίων ο Σημίτης που ως γνωστόν είχε μεγάλες γνωριμίες εκεί και ο αδελφός του είχε υψηλή θέση πήρε τηλέφωνο για να ακούσει ότι η Γερμανία δεν ανακατεύεται και φυσικά έλυσε το θέμα ο Κλίντον.
Δεν έχει αλλάξει κάτι.Εκείνο που άλλαξε είναι ότι αυτή τη φορά φοβήθηκαν ότι θα τους σκάσει η κρίση στα χέρια εάν ο Τραμπ πει το γνωστό είμαι 7.000 μίλια μακριά και ο Μακρόν πάρει το μέρος της Ελλάδος κανονικά.Κάποιος έπρεπε να μιλάει με τον Ερντογάν και δεν υπήρχε άλλος.
πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:56
Επειδή πολλές χώρες δεν θέλουν να τα χαλάσουν με την Τουρκία για λογαριασμό σου και άλλες που τα έχουν χαλάσει δεν θέλουν και να πολεμήσουν για λογαριασμό σου.
Δεν υπάρχει "ένας Ολλανδος". Υπάρχει ο Ολλανδός αντίστοιχος κάθε πχορουμικης περσονας.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:29Μαλάκες μου, αν όντως κάποια στιγμή αντιληφθεί ο νάνος ακριβώς πόσο οικογένεια τον θεωρεί ένας Δανός, Ολλαντός κτλ. έχουμε κανέναν κοντά του να τον κρατήσει;Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:18 Διαβάζω η Τουρκία λέει ότι η ΕΕ έγινε όμηρος της Ελλάδας και της Κύπρου. Ναι ρε έγινε, τραβάτε κανα ζόρι;
Κρίμας είναι.
Ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ευρωπαϊκή οικογένεια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:38Δεν υπάρχει "ένας Ολλανδος". Υπάρχει ο Ολλανδός αντίστοιχος κάθε πχορουμικης περσονας.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:29Μαλάκες μου, αν όντως κάποια στιγμή αντιληφθεί ο νάνος ακριβώς πόσο οικογένεια τον θεωρεί ένας Δανός, Ολλαντός κτλ. έχουμε κανέναν κοντά του να τον κρατήσει;Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:18 Διαβάζω η Τουρκία λέει ότι η ΕΕ έγινε όμηρος της Ελλάδας και της Κύπρου. Ναι ρε έγινε, τραβάτε κανα ζόρι;
Κρίμας είναι.
Ναι μωρέ παπαρα, μόνο εσύ πίνεις κι ακούς μουσική, το καταλάβαμε.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:43Ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ευρωπαϊκή οικογένεια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:38Δεν υπάρχει "ένας Ολλανδος". Υπάρχει ο Ολλανδός αντίστοιχος κάθε πχορουμικης περσονας.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:29
Μαλάκες μου, αν όντως κάποια στιγμή αντιληφθεί ο νάνος ακριβώς πόσο οικογένεια τον θεωρεί ένας Δανός, Ολλαντός κτλ. έχουμε κανέναν κοντά του να τον κρατήσει;
Κρίμας είναι.
Αχ, και τι δε θα έδινα να ζούσα κι εγώ σε αυτόν τον κόσμο.
Νοτ.
Κατά τα άλλα η εε έγινε όμηρος της Ελλάδος και της Κύπρου...
Αν δεν ήμουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος ότι δεν πίνεις ούτε μπύρα θα είχες πμ αυτή τη στιγμή.
Το ξέρουμε, βέβαια αυτό είναι ακόμη χειρότερο για την ΕΕ αλλά δεν βαριέσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Οκτ 2020, 19:14 Εν τω μεταξύ οι περιβόητες κυρώσεις για τη Λευκορωσία δεν είναι στην ίδια τη Λευκορωσία αλλά asset freezes για 40 συγκεκριμένους Λευκορωσους.