Σκέψου να περιγράφει τον καημό της στον περίγυρό της. "Εγώ κοιλίτσα ήθελα... μου έτυχε αυτός με τους κοιλιακούς, τι να κάνω... συμβιβάζομαι... δεν μπορώ να έχω υψηλές απαιτήσεις.".Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:15Αν σκεφτείς ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια, θα συμβιβαστεί με αυτό που δεν είναι η πρώτη της επιλογήPuma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 08:54Χαχαχα! Κάκο που τη βρήκε! Θα το υποστεί, τι να κάνει...Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 08:52
Αυτό ακριβώς. Δεν σημαίνει κάτι αν έχεις κάποια προτίμηση εμφανισιακά σε ένα τύπο αντρών. Μπορεί κάποια πχ να έχει προτίμηση στους άντρες με κοιλίτσα και να την κερδίσει κάποιος με κοιλιακούς. Συμβαίνουν αυτά.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Πρώτη φορά ακούς ότι αρέσουν στις γυναίκες οι άντρες που έχουν κοιλίτσα; πρέπει όλες σώνει και καλά να θέλουν άντρες του γυμναστήριου;Puma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:21Σκέψου να περιγράφει τον καημό της στον περίγυρό της. "Εγώ κοιλίτσα ήθελα... μου έτυχε αυτός με τους κοιλιακούς, τι να κάνω... συμβιβάζομαι... δεν μπορώ να έχω υψηλές απαιτήσεις.".
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι, έχεις δίκιο, είναι αρκετά σύνηθες. Σε πολλές γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν κοιλίτσα. Τη βρίσκουν ιδιαίτερα γοητευτική. Και είναι και λογικό νομίζω. Γενικότερα όμως κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτιμήσεις και αυτό έχει από μόνο γοητευτικό χαρακτήρα.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:24Πρώτη φορά ακούς ότι αρέσουν στις γυναίκες οι άντρες που έχουν κοιλίτσα; πρέπει όλες σώνει και καλά να θέλουν άντρες του γυμναστήριου;Puma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:21Σκέψου να περιγράφει τον καημό της στον περίγυρό της. "Εγώ κοιλίτσα ήθελα... μου έτυχε αυτός με τους κοιλιακούς, τι να κάνω... συμβιβάζομαι... δεν μπορώ να έχω υψηλές απαιτήσεις.".Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:15
Αν σκεφτείς ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια, θα συμβιβαστεί με αυτό που δεν είναι η πρώτη της επιλογή![]()
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Πολλές τους θέλουν ατημέλητους και τους παχαίνουν επίτηδες για να μην είναι ελκυστικοί στις άλλες.
Όχι αλλά ο χαρακτηρισμός "κοιλίτσα" θυμίζει τη γλώσσα που χρησιμοποιούν κάποιοι παιδίατροι και όχι μόνον για να συνεννοηθούν με τα πιτσιρίκια. Γιατί ως γνωστόν, αν δεν χρησιμοποιείς υποκοριστικά, τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:24οι άντρες που έχουν κοιλίτσα; πρέπει όλες σώνει και καλά να θέλουν άντρες του γυμναστήριου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προσδίδει μια... χαριτωμενιάΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:34Όχι αλλά ο χαρακτηρισμός "κοιλίτσα" θυμίζει τη γλώσσα που χρησιμοποιούν κάποιοι παιδίατροι και όχι μόνον για να συνεννοηθούν με τα πιτσιρίκια. Γιατί ως γνωστόν, αν δεν χρησιμοποιείς υποκοριστικά, τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:24οι άντρες που έχουν κοιλίτσα; πρέπει όλες σώνει και καλά να θέλουν άντρες του γυμναστήριου;![]()
E, τότε να τη χρησιμοποιούν και για άλλα σημεία που είναι μεγάλα.Puma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:36Προσδίδει μια... χαριτωμενιάΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:34Όχι αλλά ο χαρακτηρισμός "κοιλίτσα" θυμίζει τη γλώσσα που χρησιμοποιούν κάποιοι παιδίατροι και όχι μόνον για να συνεννοηθούν με τα πιτσιρίκια. Γιατί ως γνωστόν, αν δεν χρησιμοποιείς υποκοριστικά, τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:24οι άντρες που έχουν κοιλίτσα; πρέπει όλες σώνει και καλά να θέλουν άντρες του γυμναστήριου;![]()
![]()
Θα είναι ακόμη πιο... χαριτωμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χαχα. Να τολμήσω να ρωτήσω για ποια σημεία;ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:45E, τότε να τη χρησιμοποιούν και για άλλα σημεία που είναι μεγάλα.Puma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:36Προσδίδει μια... χαριτωμενιάΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:34
Όχι αλλά ο χαρακτηρισμός "κοιλίτσα" θυμίζει τη γλώσσα που χρησιμοποιούν κάποιοι παιδίατροι και όχι μόνον για να συνεννοηθούν με τα πιτσιρίκια. Γιατί ως γνωστόν, αν δεν χρησιμοποιείς υποκοριστικά, τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν.![]()
![]()
Θα είναι ακόμη πιο... χαριτωμένο.![]()
Puma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:29Όχι, έχεις δίκιο, είναι αρκετά σύνηθες. Σε πολλές γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν κοιλίτσα. Τη βρίσκουν ιδιαίτερα γοητευτική. Και είναι και λογικό νομίζω. Γενικότερα όμως κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτιμήσεις και αυτό έχει από μόνο γοητευτικό χαρακτήρα.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:24Πρώτη φορά ακούς ότι αρέσουν στις γυναίκες οι άντρες που έχουν κοιλίτσα; πρέπει όλες σώνει και καλά να θέλουν άντρες του γυμναστήριου;Puma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:21
Σκέψου να περιγράφει τον καημό της στον περίγυρό της. "Εγώ κοιλίτσα ήθελα... μου έτυχε αυτός με τους κοιλιακούς, τι να κάνω... συμβιβάζομαι... δεν μπορώ να έχω υψηλές απαιτήσεις.".

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:50Puma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:29Όχι, έχεις δίκιο, είναι αρκετά σύνηθες. Σε πολλές γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν κοιλίτσα. Τη βρίσκουν ιδιαίτερα γοητευτική. Και είναι και λογικό νομίζω. Γενικότερα όμως κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτιμήσεις και αυτό έχει από μόνο γοητευτικό χαρακτήρα.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:24
Πρώτη φορά ακούς ότι αρέσουν στις γυναίκες οι άντρες που έχουν κοιλίτσα; πρέπει όλες σώνει και καλά να θέλουν άντρες του γυμναστήριου;
![]()
Μα δεν χρειάζεται. Σκέψου οποιοδήποτε άλλο πλην κοιλιάς.
Δεν θα φαινόταν χαριτωμένο αλλά σχεδόν ειρωνικό, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε όπως αυτοί λένε διαφορά υποκοριστικά για εμάς αντίστοιχα για τα γλυκούλιαΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:34Όχι αλλά ο χαρακτηρισμός "κοιλίτσα" θυμίζει τη γλώσσα που χρησιμοποιούν κάποιοι παιδίατροι και όχι μόνον για να συνεννοηθούν με τα πιτσιρίκια. Γιατί ως γνωστόν, αν δεν χρησιμοποιείς υποκοριστικά, τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:24οι άντρες που έχουν κοιλίτσα; πρέπει όλες σώνει και καλά να θέλουν άντρες του γυμναστήριου;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έτσι ακριβώς είναι. Μη σου πω ότι μπορεί ορισμένοι να νιώσουν προσβεβλημένοι. Ή να δεχτεί χτύπημα η αυτοπεποίθησή τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:53Μα δεν χρειάζεται. Σκέψου οποιοδήποτε άλλο πλην κοιλιάς.
Δεν θα φαινόταν χαριτωμένο αλλά σχεδόν ειρωνικό, έτσι δεν είναι;![]()
- Cecily Anne
Eμένα δεν μ'αρέσουν οι κοιλίτσες ρε παιδιά. Προτιμώ μπρατσόμπουτο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν συνυπάρχουν; Μπρατσόμπουτο και κοιλίτσα;Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:59 Eμένα δεν μ'αρέσουν οι κοιλίτσες ρε παιδιά. Προτιμώ μπρατσόμπουτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 1 Απαντήσεις