!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βιασμός από Πακιστανούς στη Θεσσαλονίκη

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Βιασμός από Πακιστανούς στη Θεσσαλονίκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ST48410 έγραψε: 02 Οκτ 2020, 00:36
Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2020, 00:30 Ναι παιδί μου, μεροκαματιάρηδες όλοι τους. Να πάς να κάνεις παρέα μαζί τους.
Αυτοί που έχω εδώ στη γειτονιά δουλεύουν διπλάσιες ώρες από μένα. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για κανένα άνθρωπο, Έλληνα ή αλλοδαπό, αλλά δεν μπορώ a priori να τους φαντάζομαι ως εγκληματίες, συλλήβδην όλους, λόγω καταγωγής.

Είπα και παραπάνω ότι υπάρχει κάποια προκατάληψη και επιφύλαξη γιατί σε άλλες χώρες η γυναίκα είναι αντικείμενο και περνάει από το μυαλό μας ότι μπορεί να φερθούν βίαια ή σκληρά λόγω ανατροφής/συνηθειών/θρησκείας που κουβαλούν από τις κοινωνίες τους.
Από εκεί μέχρι να καταδικάσεις κάποιον για βιασμό, υπάρχει απόσταση.

Εσύ γιατί πιστεύεις ότι ο εισαγγελέας δεν τους έχωσε μέσα;
Γιατί πρόκειται για άτομα του υπόκοσμου, και οι εισαγγελείς/δικαστές κλπ φοβούνται. Δεν το 'χεις ξανακούσει αυτό?

δεν μπορώ a priori να τους φαντάζομαι ως εγκληματίες, συλλήβδην όλους, λόγω καταγωγής.
Ειδικά για τους Έλληνες νιώθουν βαθύτατο μίσος, αφού είναι "αδερφός λαός" με τους Τούρκους. Η συντριπτική πλειοψηφία (άντε να υπάρχουν ελάχιστοι, όπως και Τούρκοι, καλοί) θα σε σκότωνε χωρίς δεύτερη σκέψη, αν είχε την ευκαιρία. Αν τους θεωρείς όπως τους Έλληνες, θα σε ρωτήσω για ποιό λόγο κάνεις παρέα με Έλληνες, και οχι με Πακιστανούς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2020, 00:53 Γιατί πρόκειται για άτομα του υπόκοσμου, και οι εισαγγελείς/δικαστές κλπ φοβούνται. Δεν το 'χεις ξανακούσει αυτό?
Αυτό είναι μια λογική εξήγηση στην οποία δίνω πολύ μικρές πιθανότητες. Αν δεν μιλάμε για τίποτα μαφιόζους, θεωρώ σίγουρο πως ο εισαγγελέας έχει αντιμετωπίσει σκληρότερα καρύδια στη δουλειά του.

Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2020, 00:53 Ειδικά για τους Έλληνες νιώθουν βαθύτατο μίσος, αφού είναι "αδερφός λαός" με τους Τούρκους. Η συντριπτική πλειοψηφία (άντε να υπάρχουν ελάχιστοι, όπως και Τούρκοι, καλοί) θα σε σκότωνε χωρίς δεύτερη σκέψη, αν είχε την ευκαιρία. Αν τους θεωρείς όπως τους Έλληνες, θα σε ρωτήσω για ποιό λόγο κάνεις παρέα με Έλληνες, και οχι με Πακιστανούς.
Έχω ζήσει έξω και έχω συναναστραφεί με πολλές εθνικότητες. Δεν έτυχε με Πακιστανούς. Γενικώς όμως δεν κάνω παρέα με κάποιον λόγω εθνικότητας αλλά λόγω κοινών ενδιαφερόντων/συνηθειών.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Αυτό είναι μια λογική εξήγηση στην οποία δίνω πολύ μικρές πιθανότητες.
Δίνεις λίγες πιθανότητες, γιατί έτσι θέλεις. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε οτι όντως υπήρξε βιασμός. Από 'κει και πέρα, λυπάμαι, αλλά η συζήτηση μαζί σου μου προκαλεί αηδία.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Αυτουνού οι συνάψεις άρχισαν να πίνουν από μόνες τους.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

:smt005:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:06
Δίνεις λίγες πιθανότητες, γιατί έτσι θέλεις. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε οτι όντως υπήρξε βιασμός. Από 'κει και πέρα, λυπάμαι, αλλά η συζήτηση μαζί σου μου προκαλεί αηδία.
Δεν δικαιολόγησα τίποτα για να το λες αυτό. Αν υπάρχει βιασμός θέλω όσο και εσύ την καταδίκη των βιαστών. Διάβασε και την πρώτη μου ανάρτηση στο νήμα και θα το καταλάβεις. Λέω απλώς ότι μου φαίνεται ασυνήθιστο να τους μεταχειριστεί τόσο μαλακά η εισαγγελία. Εσύ υποθέτεις ότι είναι σκληροί κακοποιοί και φοβήθηκαν να τους κρατήσουν. Εγώ δίνω λίγες πιθανότητες σε κάτι τέτοιο. Αν αποδειχθεί ότι έχουμε να κάνουμε με μαφιόζους, θα έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Για να μην τους μπουζουριάσανε, η μόνη εξήγηση, εκτός εκείνης όπου οι δικαστές είναι εμμισθοι κάποιας ΜΚΟ του Σορός, είναι πως μάλλον έχουν τραβήξει κανένα βιντεακι με το κινητό όπου η καταγγελουσα φωνάζει τίποτα περίεργα, και συμπέραναν πως απλά έπεσε τρελή πουτσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 02 Οκτ 2020, 01:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:11:smt005:
Ρε συ. Οι δικαστές φοβούνται γιατί οι κακοί έχουν δύναμη. Του λέει ο άνθρωπος ότι έχει μια λογική μεν αλλά τη θεωρεί τραβηγμένη και δεν της δίνει πιθανότητες. Και του απαντάει ότι τελικά βιασμός ήτανε. Σε κάποιο άλλο νήμα θα λέει ότι οι αναρχικοί πίνουν πρέζα. να διαβάσει και κάνα παιδάκι και να πει "α η πρέζα θα είναι κάτι καλό για να λέει αυτός έτσι".
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Για να ειμαστε δικαιοι παντως το πραγμα φαινεται να διαφέρει αρκετα απ το αρχικο
Θεσσαλονίκη: Την άρπαξαν με τη βία από τον δρόμο και τη βίασαν
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

γιατί πιστεύεις πως η εισαγγελέας και η ανακρίτρια τους άφησαν ελέυθερους;

εδιτ. απαντησες πιο πάνω.

βέβαια, δεν ήταν και πολυ σοβαρή απάντηση
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τελικά μάθαμε τον λόγο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Η πρωτη απαγωγη στην ιστορια οπου οι δραστες καλεσαν ταξι για να μεταφερουν το θυμα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:17
sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:11:smt005:
Ρε συ. Οι δικαστές φοβούνται γιατί οι κακοί έχουν δύναμη. Του λέει ο άνθρωπος ότι έχει μια λογική μεν αλλά τη θεωρεί τραβηγμένη και δεν της δίνει πιθανότητες. Και του απαντάει ότι τελικά βιασμός ήτανε. Σε κάποιο άλλο νήμα θα λέει ότι οι αναρχικοί πίνουν πρέζα. να διαβάσει και κάνα παιδάκι και να πει "α η πρέζα θα είναι κάτι καλό για να λέει αυτός έτσι".
Σε πολλές περιπτώσεις φοβάται ο δικαστής να τα βάλει με ανθρώπους του υπόκοσμου.
Η ιατροδικαστική εξέταση πώς έβγαλε βιασμό, κατά την άποψή σου?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ST48410 έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:13
Δεν δικαιολόγησα τίποτα για να το λες αυτό. Αν υπάρχει βιασμός θέλω όσο και εσύ την καταδίκη των βιαστών. Διάβασε και την πρώτη μου ανάρτηση στο νήμα και θα το καταλάβεις. Λέω απλώς ότι μου φαίνεται ασυνήθιστο να τους μεταχειριστεί τόσο μαλακά η εισαγγελία. Εσύ υποθέτεις ότι είναι σκληροί κακοποιοί και φοβήθηκαν να τους κρατήσουν. Εγώ δίνω λίγες πιθανότητες σε κάτι τέτοιο. Αν αποδειχθεί ότι έχουμε να κάνουμε με μαφιόζους, θα έχεις δίκιο.
Ο τύπος που εξύβριζε τον Γιακουμάκη (το παλικάρι που είχε πέσει θύμα μπούλινγκ και μετά βρέθηκε νεκρός), δεν είχε καμία ποινή γι' αυτό. Οι μπάτσοι πήγανε σπίτι του, "δεν τον βρήκαν" (έφυγε απ' το μπαλκόνι), και δε θεώρησαν οτι χρειάζεται να ξαναπάνε (το ξέχασαν μάλλον).
Αργότερα του πήρε και...συνέντευξη το Στάρ, κανονικά, στο σπίτι του.

Αντιφάς, βέβαια.
Εσύ πιστεύεις οτι μπατσαρία και Κιδαιοσύνη λειτουργούν σοβαρά?
Για να μη πούμε για τους άλλους που είχαν βιάσει στο ΑΠΘ μια κοπέλα (προσφυγούληδες κι αυτοί). Τί ποινές είχαν? Είχαν και απαγόρευση εξόδου απ' τη χώρα. Μη χάσουμε τα λουλούδια.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

runner έγραψε: 01 Οκτ 2020, 23:42
Γιάννης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 23:19 Για αρχή, Ξάνθη και Αμάρυνθος. Μόκο.
Σε εκείνη την περιβόητη περίπτωση της Αμάρυνθου, η οποία είχε προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο πριν από περίπου 11 χρόνια, οι κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν στο δικαστήριο.
Προφανώς δεν αποδείχτηκε βιασμός.
Πράγματι. Για κάποιο λόγο, όταν οι κατηγορούμενοι είναι Έλληνες και στην επαρχία, "δεν αποδεικνύεται" βιασμός. Τόσο αγγελούδια πια. Και με την Τοπαλούδη στη Ρόδο παραλίγο να γίνει το ίδιο, πριν σπάσει η τοπική ομερτα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”