!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Δεν είναι όλες οι γρίπες το ίδιο. Μου έτυχε γρίπη που με γάμησε και μου προκάλεσε οξεία βρογχίτιδα, πριν χρόνια, και φέτος πέρασα γρίπη την Πρωτοχρονιά και τα συμπτώματα υποχώρησαν σε 3 μέρες. Μόνο μια μέρα έκανα πυρετό (39), αν και είχα ως 38 για άλλες 2 μέρες (πιο πολύ δέκατα είχα), δεν είχα πόνους στο σώμα και κανένα άλλο σύμπτωμα πέρα από ελαφρά ξηρό λαιμό για 1-2 μέρες.
Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι γρίπης Α και Β και ανάλογα την ηλικιακή σου ομάδα και τυχόν προϋπάρχοντα προβλήματα έχουν διαφορετική πορεία. Όμως η γρίπη είναι άμεσα αναγνωρίσιμη από τον υψηλό πυρετό και συμπτώματα που ξεκινάνε απότομα και κορυφώνονται σε λίγες ώρες.
Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι γρίπης Α και Β και ανάλογα την ηλικιακή σου ομάδα και τυχόν προϋπάρχοντα προβλήματα έχουν διαφορετική πορεία. Όμως η γρίπη είναι άμεσα αναγνωρίσιμη από τον υψηλό πυρετό και συμπτώματα που ξεκινάνε απότομα και κορυφώνονται σε λίγες ώρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Dwarven Blacksmith
Περί Κινεζικού εμβολίου:
Η Κίνα δεν επιθυμεί μια γρήγορη έγκριση αλα Πούτιν. Τα στάνταρ της θα είναι εκεί που είναι και τα ευρωπαϊκά με δοκιμές τύπου 3.
Όμως μεγαλοστελέχη του Κόμματος αλλά και εταιριών εμβολιάζονται ως ένδειξη πίστης στην τεχνογνωσία τους. Φαινόμενο "κόρη Πούτιν" δηλαδή.
Η Κίνα δεν επιθυμεί μια γρήγορη έγκριση αλα Πούτιν. Τα στάνταρ της θα είναι εκεί που είναι και τα ευρωπαϊκά με δοκιμές τύπου 3.
Όμως μεγαλοστελέχη του Κόμματος αλλά και εταιριών εμβολιάζονται ως ένδειξη πίστης στην τεχνογνωσία τους. Φαινόμενο "κόρη Πούτιν" δηλαδή.
εδώ παίρνεις κινέζικο στυλό και δεν γράφει, εμβόλιο θα κάνουμε;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν θέλουμε το πιστεύουμε. Εγώ πάντως σίγουρα όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2020, 21:47 Περί Κινεζικού εμβολίου:
- Dwarven Blacksmith
Ποιο απ' όλα;Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 16:59Αν θέλουμε το πιστεύουμε. Εγώ πάντως σίγουρα όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2020, 21:47 Περί Κινεζικού εμβολίου:
- Green Dragon
Το ότι θα κάνουν όντως το εμβόλιο τα στελέχη του κινεζικού ΚΚ. Πως το ξέρουμε αυτό;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:02Ποιο απ' όλα;Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 16:59Αν θέλουμε το πιστεύουμε. Εγώ πάντως σίγουρα όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2020, 21:47 Περί Κινεζικού εμβολίου:
Το αυτό και για τον Πούτιν, αν και θα εμπιστευόμουν περισσότερο το δικό του εμβόλιο παρά το κινέζικο.
- Cecily Anne
Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:06Το ότι θα κάνουν όντως το εμβόλιο τα στελέχη του κινεζικού ΚΚ. Πως το ξέρουμε αυτό;
Το αυτό και για τον Πούτιν, αν και θα εμπιστευόμουν περισσότερο το δικό του εμβόλιο παρά το κινέζικο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Green Dragon
Αφού περάσουν από 100 ελέγχους.Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:11Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:06Το ότι θα κάνουν όντως το εμβόλιο τα στελέχη του κινεζικού ΚΚ. Πως το ξέρουμε αυτό;
Το αυτό και για τον Πούτιν, αν και θα εμπιστευόμουν περισσότερο το δικό του εμβόλιο παρά το κινέζικο.Κάπου εδώ να σε ενημερώσω ότι όλες οι ευρωπαϊκές χώρες αγοράζουμε δραστικές από τα ίδια εργοστάσια σε Taiwan, Κίνα κλπ.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι πολλοί το έχουν ήδη κάνει μετά τις δοκιμές τύπου 2.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:06Το ότι θα κάνουν όντως το εμβόλιο τα στελέχη του κινεζικού ΚΚ. Πως το ξέρουμε αυτό;
Το ότι τους δώθηκε η ευκαιρία να το κάνουν πριν το γενικό πληθυσμό είναι για αυτούς προνόμιο. Μπορεί να μη το πιστεύεις, δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά έτσι σκέφτονται οι Κινέζοι. Και όποιος ιδιώτης έχει μέσον σε φαρμακευτικές το έχει κάνει.
- Cecily Anne
Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:13Αφού περάσουν από 100 ελέγχους.Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:11Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:06
Το ότι θα κάνουν όντως το εμβόλιο τα στελέχη του κινεζικού ΚΚ. Πως το ξέρουμε αυτό;
Το αυτό και για τον Πούτιν, αν και θα εμπιστευόμουν περισσότερο το δικό του εμβόλιο παρά το κινέζικο.Κάπου εδώ να σε ενημερώσω ότι όλες οι ευρωπαϊκές χώρες αγοράζουμε δραστικές από τα ίδια εργοστάσια σε Taiwan, Κίνα κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Green Dragon
Αν θεωρούν ότι όντως είναι καλό και με ελάχιστο ρίσκο, προφανώς. Αν όμως δεν είναι και είναι απλά καλύτερο από το να κολλήσεις κορωνοϊό και το βγάζουν άρον άρον σαν λύση ανάγκης; Αυτό είναι το σενάριο που φοβάμαι και δεν είμαι ο μόνος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:16Αυτό που λέω εγώ είναι ότι πολλοί το έχουν ήδη κάνει μετά τις δοκιμές τύπου 2.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:06Το ότι θα κάνουν όντως το εμβόλιο τα στελέχη του κινεζικού ΚΚ. Πως το ξέρουμε αυτό;
Το ότι τους δώθηκε η ευκαιρία να το κάνουν πριν το γενικό πληθυσμό είναι για αυτούς προνόμιο. Μπορεί να μη το πιστεύεις, δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά έτσι σκέφτονται οι Κινέζοι. Και όποιος ιδιώτης έχει μέσον σε φαρμακευτικές το έχει κάνει.
- Cecily Anne
Η μόνη λύση που βλέπω σαν "λογική" είναι να περιμένουμε το FDA approval.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:18Αν θεωρούν ότι όντως είναι καλό και με ελάχιστο ρίσκο, προφανώς. Αν όμως δεν είναι και είναι απλά καλύτερο από το να κολλήσεις κορωνοϊό και το βγάζουν άρον άρον σαν λύση ανάγκης; Αυτό είναι το σενάριο που φοβάμαι και δεν είμαι ο μόνος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:16Αυτό που λέω εγώ είναι ότι πολλοί το έχουν ήδη κάνει μετά τις δοκιμές τύπου 2.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:06
Το ότι θα κάνουν όντως το εμβόλιο τα στελέχη του κινεζικού ΚΚ. Πως το ξέρουμε αυτό;
- hellegennes
Σιγά μην έκαναν οι του ΚΚ εμβόλιο με αποτελεσματικότητα 30%, που βγήκε σε 4 μήνες. Η πιθανότητα να κολλήσουν είναι ελάχιστη. Εξάλλου αυτοί δεν μας λένε ότι κόλλησαν 100.000 άτομα σε πληθυσμό 1,4 δις; Δηλαδή το 0,007% του πληθυσμού τους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Κανείς δεν ξέρει ακόμα πόση είναι η αποτελεσματικότητα.hellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:27 Σιγά μην έκαναν οι του ΚΚ εμβόλιο με αποτελεσματικότητα 30%, που βγήκε σε 4 μήνες. Η πιθανότητα να κολλήσουν είναι ελάχιστη. Εξάλλου αυτοί δεν μας λένε ότι κόλλησαν 100.000 άτομα σε πληθυσμό 1,4 δις; Δηλαδή το 0,007% του πληθυσμού τους;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3022 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις