Δε νομίζω, καλύτερη η κραμπίνα και για κοντά. εκτός και αν εννοείς 0.5 μέτρο το κοντά.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:05 Χρειάζεται και η κουλτούρα της οπλοκατοχής όμως. Αλλιώς αυτοί που θα βρουν τρόπους να πάρουν θα είναι ελάχιστοι.
Η καραμπίνα πάντως είναι καλή για βολές σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις γιατί έχει καλύτερη στόχευση αλλά για κοντά χρειάζεται πιστόλι (που είναι πολύ πιο δύσκολο στην χρήση του απ' ότι δείχνουν οι ταινίες).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βιασμός από Πακιστανούς στη Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βιασμός από Πακιστανούς στη Θεσσαλονίκη
Μήπως είναι κάπως άσχετη η οπλοκατοχή με το θέμα;
Ναι, έχει σχέση με το θέμα "εγκληματικότητα" γενικότερα αλλά στη συγκεκριμένη φάση αποτελεί δόλωμα για όλους τους παπάρες που θα μαζευτούν βρίσκοντας πρόσχημα, ενώ για το συγκεκριμένο θέμα "γυναίκα-ισλάμ-λαβφορέβερ" δεν έχουν βγάλει κιχ μέχρι τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ελα να σου τσιμπησω το μαγουλακι για την κσξυπναδα που εγραψες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ είμαι υπερ-καλυμμένος φυσικά, δεν αφήνω τέτοια πράγματα στην τύχη. Οι γύρω μου όμως κινδυνεύουν να βρεθούν ξεβράκωτοι στ' αγγούρια και αν γίνει κάτι τέτοιο δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι είμαι Ράμπο και θα επιβιώσω ότι και αν συμβεί. Κακά τα ψέμματα, σε γενικό ξεσηκωμό των λαθρομεταναστών θα χρειαστούμε όλοι ή έστω πολλοί.
κανε μια χαρη στον εαυτο σου και σταματα να γραφεις για το θεμαGreen Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:05 Χρειάζεται και η κουλτούρα της οπλοκατοχής όμως. Αλλιώς αυτοί που θα βρουν τρόπους να πάρουν θα είναι ελάχιστοι.
Η καραμπίνα πάντως είναι καλή για βολές σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις γιατί έχει καλύτερη στόχευση αλλά για κοντά χρειάζεται πιστόλι (που είναι πολύ πιο δύσκολο στην χρήση του απ' ότι δείχνουν οι ταινίες).
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Green Dragon
Μέσα σε ένα σπίτι η καραμπίνα δεν είναι και η καλύτερη λύση. Κάτι τέτοιο εννοώ.nyxtovios έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:08Δε νομίζω, καλύτερη η κραμπίνα και για κοντά. εκτός και αν εννοείς 0.5 μέτρο το κοντά.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:05 Χρειάζεται και η κουλτούρα της οπλοκατοχής όμως. Αλλιώς αυτοί που θα βρουν τρόπους να πάρουν θα είναι ελάχιστοι.
Οποιος θελει καθαρα για προστασια να παρει καννη με 50-51 ποντους, ειναι πιο ευκολη. Δεν χρειαζεται να παιξει μα μακρυκαννα.nyxtovios έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:08Δε νομίζω, καλύτερη η κραμπίνα και για κοντά. εκτός και αν εννοείς 0.5 μέτρο το κοντά.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:05 Χρειάζεται και η κουλτούρα της οπλοκατοχής όμως. Αλλιώς αυτοί που θα βρουν τρόπους να πάρουν θα είναι ελάχιστοι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ναι, σιγά μην περιμένω φεκ ή έγκριση από τη σύγκλητο των πολυπολιτισμικών παπάρων για να επαναπροσδιορίσω προσωπικώς τις έννοιες.τεν τεν έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:07Οι έννοιες αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και τις χρήσεις τους. Επαναπροσδιορίζονται όλα από τον πανδαματωρ χρονο
Το έχω κάνει εδώ και καιρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
Γιατί;Αγις έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:10κανε μια χαρη στον εαυτο σου και σταματα να γραφεις για το θεμαGreen Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:05 Χρειάζεται και η κουλτούρα της οπλοκατοχής όμως. Αλλιώς αυτοί που θα βρουν τρόπους να πάρουν θα είναι ελάχιστοι.
![]()
Ξήγα την διαφωνία σου.
μην γραφεις για το θεμαGreen Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:10Μέσα σε ένα σπίτι η καραμπίνα δεν είναι και η καλύτερη λύση. Κάτι τέτοιο εννοώ.nyxtovios έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:08Δε νομίζω, καλύτερη η κραμπίνα και για κοντά. εκτός και αν εννοείς 0.5 μέτρο το κοντά.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:05 Χρειάζεται και η κουλτούρα της οπλοκατοχής όμως. Αλλιώς αυτοί που θα βρουν τρόπους να πάρουν θα είναι ελάχιστοι.
τελευταια προειδοποιηση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Green Dragon
Να πω την αλήθεια δεν έχω ρίξει ποτέ με τέτοια οπότε δεν ξέρω. Θα το ψάξω πάντως.Nostalgia έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:11Οποιος θελει καθαρα για προστασια να παρει καννη με 50-51 ποντους, ειναι πιο ευκολη. Δεν χρειαζεται να παιξει μα μακρυκαννα.nyxtovios έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:08Δε νομίζω, καλύτερη η κραμπίνα και για κοντά. εκτός και αν εννοείς 0.5 μέτρο το κοντά.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:05 Χρειάζεται και η κουλτούρα της οπλοκατοχής όμως. Αλλιώς αυτοί που θα βρουν τρόπους να πάρουν θα είναι ελάχιστοι.
What about... the stock market?foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 07:43Golden Age έγραψε: 01 Οκτ 2020, 01:27 Μπορεί να νόμιζαν ότι μετά το βιασμό θα άλλαζε γνώμη και θα της άρεζε.
Μπορεί να είπαν αφού καταδικάστηκε το θύμα στην Ξάνθη γιατί όχι κι εδώ. Δεν είχαν καταλάβει ότι η ελληνική κοινωνία δουλεύει με κοντοχωριανοι εναντίον ξένων αντί άντρες εναντίον γυναικών, κι έτσι πάνε για βαριά ποινη, όπως πήγαιναν και οι βιαστές της Τοπαλουδη από τη στιγμή που η υπόθεση έφυγε από τις αρχές της Ροδου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
καμια σχεσηNostalgia έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:11Οποιος θελει καθαρα για προστασια να παρει καννη με 50-51 ποντους, ειναι πιο ευκολη. Δεν χρειαζεται να παιξει μα μακρυκαννα.nyxtovios έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:08Δε νομίζω, καλύτερη η κραμπίνα και για κοντά. εκτός και αν εννοείς 0.5 μέτρο το κοντά.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:05 Χρειάζεται και η κουλτούρα της οπλοκατοχής όμως. Αλλιώς αυτοί που θα βρουν τρόπους να πάρουν θα είναι ελάχιστοι.
η κοντοκαννη ειναι απλα πιο μανιτζεβελη - μια καννη 53 εκατοστων εχει ελαχιστη διαφορα σε βλητικη αποδοση με μια των 81 εκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 01 Οκτ 2020, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γιάννης
Στις υπόλοιπες χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, φυσικά) τρώνε πόρτα οι βιασθείσες από ημεδαπούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:46 Για να λέμε πάντως τα πράγματα με τ' όνομα τους, εκεί που έτρωγαν -και συνεχίζουν να τρώνε- την πόρτα κατάμουτρα οι βιασθείσες από "άτομα από τραυματισμένες χώρες", είναι οι φερόμενες ως προοδευτικές χώρες.
Βy all means ξεκωλιάστε αλύπητα τους πακιστανούς βιαστές, αλλά μη λέτε μεγάλες κουβέντες. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.
Καλά εννοείται αυτό.Nostalgia έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:11Οποιος θελει καθαρα για προστασια να παρει καννη με 50-51 ποντους, ειναι πιο ευκολη. Δεν χρειαζεται να παιξει μα μακρυκαννα.nyxtovios έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:08Δε νομίζω, καλύτερη η κραμπίνα και για κοντά. εκτός και αν εννοείς 0.5 μέτρο το κοντά.Green Dragon έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:05 Χρειάζεται και η κουλτούρα της οπλοκατοχής όμως. Αλλιώς αυτοί που θα βρουν τρόπους να πάρουν θα είναι ελάχιστοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 1 Απαντήσεις