Cavaliere έγραψε: 29 Σεπ 2020, 20:42
περαστικος έγραψε: 29 Σεπ 2020, 14:24Πρεπει να ειμαστε υποχρεοι ως Ελληνες στην τεραστια πολιτιστικη κληρονομια που αφησε ο κομμουνισμς στις γειτονικες μας χωρες.
Εδώ να πούμε αλήθειες. Έχεις δίκιο, ως να πέσει ο κομουνισμός δεν είχατε δει ωραία γυναίκα, βλέπατε και γαμούσατε ή γίδες ή Ελληνίδες χοντροκώλες, που είναι χειρότερα και από γίδες. Σας έσωσαν οι σύντροφοι.
Μα εγω δεν ειμαι αντισλαβος, καταθλιπτικο συντροφι ξεχασμενο απο το 1989.
Μιλαω ρωσικα (σιγουρα καλυτερα απο σενα, αν μιλας και καθολου -επαιζαν τα ρωσικα πολυ στην ντοιτσλαντ το 1945 οταν σας γαμουσε ο Ρωσικος Στρατος) και εχω επισκεφτει ουκ ολθγας φορες Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.
Αντικομμουνιστης ειμαι γιατι θεωρω οτι οποιος ειναι ανω των 30 και δηλωνει κομμουνι ειναι κλινικα ηλιθιος.
Για αυτο σε ολες τις χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ εχουν απαγορευτει τα κομμουνιστικα κομματα, συμπεριλαμβανομενης της Ρωσιας (το ειχε απαγορευσει ενα φεγγαρι ο Γελτσιν, σημερα μολις που ξεπερνα το 10% σε ποσοστα, στην Ρωσια ρε φιλε που εγινε και βιομηχανικη, πυρηνικη και διαστημικη υπερδυναμη επι κομμουνισμου)! Φαντασου ποσο γτπκ ειστε!
Κατα τα αλλα ζουμε να δουμε εθνικοσοσιαλιστικο κομμα να κυβερνα την Ρωσια!