ενω στη Σοβιετικη Ενωση ο λαος ηταν απειθαρχος και η εγκληματικοτητα τεραστια ... ρε κατι μαλακιες που διαβαζουμεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:22Φοτσιλιfoscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:19Κατοχή θέλουμε. Είναι το μόνο πολίτευμα με το οποίο ο Έλληνας συμπεριφέρεται νορμάλ στους δρόμους. Η χούντα είναι παπαριές γιατί απλά είναι ακόμα πιο ασύδοτη η πλέον παραβατική μερίδα οδηγών, δηλαδή οι μπάτσοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:18 Και τώρα τι θέλετε ;
Να γίνουμε Τυνησία η Βουλγαρία;
Θέλετε αστυνομοκρατια και επιβολή του δόγματος
Νομός Ταξη Πειθαρχία ;![]()
Θέλεις αστυνομοκρατια και αυστηρή επιβολη νόμου ταξης πειθαρχίας ;![]()
Κάτι παρόμοια ζητάνε και κάποιοι ... φασίστες ακροδεξιοί![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες
Re: τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Σιγά την αστυνομοκρατία άμα τρως πρόστιμο επειδή πήγες ανάποδα σε μονόδρομο.
Αν είναι έτσι ολόκληρος ο πλανήτης είναι μια τεράστια χούντα και οι μόνες ελεύθερες χώρες είναι η Ελλάδα και η Κρήτη.
Αν είναι έτσι ολόκληρος ο πλανήτης είναι μια τεράστια χούντα και οι μόνες ελεύθερες χώρες είναι η Ελλάδα και η Κρήτη.
- Otto Weininger
Έφτασες οδικώς στην Τυνησία ρε σκυλε;Υδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:03Τυνησία τύπε. Προσπέρασμα σε διπλή γράμμη, υπέρβαση ορίου, μαγκιές, στα επόμενα 20 χλμ σε είχαν σταματήσει, κατεβάσει από το αυτοκίνητο, και ξετινάξει. Σταματάγανε όλοι σε διαβάσεις πεζών.Otto Weininger έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:01
Ποια είναι τα τριτοκοσμικα κράτη που ταξίδεψες οδικώς και είχαν καλύτερο κυκλοφοριακό από μας ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ βασικά θέλω έναν τρόπο να μπει κωλόχερο στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής. Δηλαδή απορώ πώς δε ντρέπονται έστω και λιγάκι που υπάρχουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 01 Οκτ 2020, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι, κατοχή ζήτησε, από ξένες δυνάμεις. Ξέρει τι λέει, χούντες, δικτατορίες και φασιστικά καθεστώτα από Έλληνες δεν πιάνονται, γιατί ο "Έλληνας" είναι το πρόβλημα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:22Φοτσιλιfoscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:19 Κατοχή θέλουμε. Είναι το μόνο πολίτευμα με το οποίο ο Έλληνας συμπεριφέρεται νορμάλ στους δρόμους. Η χούντα είναι παπαριές γιατί απλά είναι ακόμα πιο ασύδοτη η πλέον παραβατική μερίδα οδηγών, δηλαδή οι μπάτσοι.![]()
Θέλεις αστυνομοκρατια και αυστηρή επιβολη νόμου ταξης πειθαρχίας ;![]()
Κάτι παρόμοια ζητάνε και κάποιοι ... φασίστες ακροδεξιοί![]()
Εν μέρει ισχύει.
Φαντάσου να έμενς Ολλανδία και να σου έρχονταν κλήσεις γιατί πήγαινες με 51.
Σε μια βδομάδα πλήρωσα 700 ευρώ. Μόλις ήρθε το πρώτο γράμμα το πήρα χαμπάρι αλλά ήταν καθοδόν αρκετά ακόμα.
Φαντάσου να έμενς Ολλανδία και να σου έρχονταν κλήσεις γιατί πήγαινες με 51.
Σε μια βδομάδα πλήρωσα 700 ευρώ. Μόλις ήρθε το πρώτο γράμμα το πήρα χαμπάρι αλλά ήταν καθοδόν αρκετά ακόμα.
Εδώ προσέξτε τι γίνεται. Περιέγραψα τι έκανε αυτός. Πήρα τον αριθμό του.
Δε μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Η διαδικασία είναι να φωνάξω το 100 επιτόπου, να τους περιμένω να έρθουν κι εκεί να τους πω τι έγινε. Για κάποιο λόγο δε μπορώ να πω "έγινε στην οδό Μαυρομιχάλη στις 13:19, να ο αριθμός του και να η φωτογραφία", πρέπει να είμαι ΕΚΕΙ παρ' όλο που αυτός στο μεταξύ μπορεί να έχει φτάσει στα Τρίκαλα.
Αυτό βασικά δε μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου ότι ισχύει στ' αλήθεια και δεν το λένε ψέματα οι μπάτσοι επειδή βαριούνται να ασχολούνται.
Δε μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Η διαδικασία είναι να φωνάξω το 100 επιτόπου, να τους περιμένω να έρθουν κι εκεί να τους πω τι έγινε. Για κάποιο λόγο δε μπορώ να πω "έγινε στην οδό Μαυρομιχάλη στις 13:19, να ο αριθμός του και να η φωτογραφία", πρέπει να είμαι ΕΚΕΙ παρ' όλο που αυτός στο μεταξύ μπορεί να έχει φτάσει στα Τρίκαλα.
Αυτό βασικά δε μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου ότι ισχύει στ' αλήθεια και δεν το λένε ψέματα οι μπάτσοι επειδή βαριούνται να ασχολούνται.
- Υδράργυρος
Όχι νοίκιασα αμάξι. Πριν την αραβική ανοιξη βέβαια
- Eθνικοκοινωνιστης
νοικοκυραιοι φοροφυγαδες ονομαζονται γιατι ντρεπεσαι να το πεις?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:49 η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους θυμίζει κυριολεκτικά ζούγκλα
η πλειοψηφία των οδηγών παραβιάζουν διαρκώς τον κοκ και εκτός αυτού επικρατεί μια επιδεικτική και επιτηδευμένη περιφρόνηση κι όλας για τους κανόνες
κάθε μέρα βλέπω τρελά πράγματα, από μηχανάκια να καβαλάνε το πεζοδρόμιο και να κορνάρουν στους πεζούς να κάνουν άκρη, μέχρι αυτοκίνητα να παραβιάζουν κόκκινα, να μπαίνουν ανάποδα, να αγνοούν στοπ και ένα σωρό άλλα
η περιφρόνηση για τον κοκ έχει ξεπεράσει κάθε όριο
για μένα φταίει η ατιμωρισία
τροχαία δεν υπάρχει πουθενά στους δρόμους, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι παρανομία θέλει και να μην βρει ποτέ το μπελά του
μοναδική περίπτωση να μπλέξει είναι σε περίπτωση που παίξει τρακάρισμα κατά τη διάρκεια της παρανομίας του
ειδάλλως, πλήρης ασυδωσία
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Von Mackensen
Ναι. Είναι δυνατόν και δε θα γίνει τίποτα. Ο υπουργός μεταφορών της κυβέρνησης χρησιμοποιεί κλιπακι στο αυτοκίνητο του για να μη φοράει ζώνη ασφαλείας - είναι δηλαδή παράνομος. Τι ακριβώς περιμένεις να γίνει;
- Υδράργυρος
Τα τελευταία χρόνια έτσι ήτανε. Εγκληματικότητα, πορνεία, μαύρη αγορά, ναρκωτικά. Παντού έδινες μπαχτσίσια.nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:24
ενω στη Σοβιετικη Ενωση ο λαος ηταν απειθαρχος και η εγκληματικοτητα τεραστια ... ρε κατι μαλακιες που διαβαζουμε
Στα κομμουνιστικά κράτη η αστυνομία ήταν για φάπες. Οι δυνάμεις του ΥΠΕΣ ήταν ο φόβος και ο τρόμος, και κάτι καγκεμπε, στάζι, σεκουριτάτε κλπ
μπορει να ηταν και ετσι λογο διαφθορας ... παντως η κοινωνικη ηρεμια και ασφαλεια δεν εχει να κανει με κομματικες προτιμησεις οπως το θεσανε ορισμενοιΥδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:33Τα τελευταία χρόνια έτσι ήτανε. Εγκληματικότητα, πορνεία, μαύρη αγορά, ναρκωτικά. Παντού έδινες μπαχτσίσια.nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:24
ενω στη Σοβιετικη Ενωση ο λαος ηταν απειθαρχος και η εγκληματικοτητα τεραστια ... ρε κατι μαλακιες που διαβαζουμε
Στα κομμουνιστικά κράτη η αστυνομία ήταν για φάπες. Οι δυνάμεις του ΥΠΕΣ ήταν ο φόβος και ο τρόμος, και κάτι καγκεμπε, στάζι, σεκουριτάτε κλπ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Εγώ μένω κοντά σε διασταύρωση οδού με Λεωφόρο. Τις 3 τελευταίες μέρες σερί έχω ακούσει τον ήχο φρένα + σύγκρουση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άσε μας ρε εθνι με τα κολλήματά σουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:30νοικοκυραιοι φοροφυγαδες ονομαζονται γιατι ντρεπεσαι να το πεις?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:49 η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους θυμίζει κυριολεκτικά ζούγκλα
η πλειοψηφία των οδηγών παραβιάζουν διαρκώς τον κοκ και εκτός αυτού επικρατεί μια επιδεικτική και επιτηδευμένη περιφρόνηση κι όλας για τους κανόνες
κάθε μέρα βλέπω τρελά πράγματα, από μηχανάκια να καβαλάνε το πεζοδρόμιο και να κορνάρουν στους πεζούς να κάνουν άκρη, μέχρι αυτοκίνητα να παραβιάζουν κόκκινα, να μπαίνουν ανάποδα, να αγνοούν στοπ και ένα σωρό άλλα
η περιφρόνηση για τον κοκ έχει ξεπεράσει κάθε όριο
για μένα φταίει η ατιμωρισία
τροχαία δεν υπάρχει πουθενά στους δρόμους, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι παρανομία θέλει και να μην βρει ποτέ το μπελά του
μοναδική περίπτωση να μπλέξει είναι σε περίπτωση που παίξει τρακάρισμα κατά τη διάρκεια της παρανομίας του
ειδάλλως, πλήρης ασυδωσία![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ μένω πάνω σε διασταύρωση οδού με κεντρικό δρόμο διπλής κατευθύνσεως και έχω δει πολλά ατυχήματα, διότι δεν υπάρχει φανάρι και το στοπ παραβιάζεται συστηματικάDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:42 Εγώ μένω κοντά σε διασταύρωση οδού με Λεωφόρο. Τις 3 τελευταίες μέρες σερί έχω ακούσει τον ήχο φρένα + σύγκρουση.
έχω δει μέχρι και θάνατο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 456 Προβολές