!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος να ξέρει!
- ΜπλεΜπουμπυς
Ποιος να ξέρει!
Ο αντικομουνισμός βρίσκεται σε έξαρση με εντολη του συστηματος και των αφεντικων.
Και καλά καταλαβαίνω τους φασίστες, καταλαβαίνω και τους συριζαίους που χάνουν ψήφους προς το ΚΚΕ.
Αλλά οι αναρχικοί βρε παιδάκι μου;
Τι τους έπιασε άραγε;
Ποιος να ξέρει!
Και καλά καταλαβαίνω τους φασίστες, καταλαβαίνω και τους συριζαίους που χάνουν ψήφους προς το ΚΚΕ.
Τι τους έπιασε άραγε;
Ποιος να ξέρει!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Ποιος να ξέρει!
Ο αντικομμουνισμος ειναι η υγιης αντιδραση ενος φυσιολογικου ανθρωπου. Κατι σαν να σου χτυπουν το γονατο με ενα σφυρι και εσυ να το σηκωνεις αυθορμητα...
Ju-87 έγραψε: 26 Απρ 2019, 11:42 Ο αντικομμουνισμος ειναι η υγιης αντιδραση ενος φυσιολογικου ανθρωπου. Κατι σαν να σου χτυπουν το γονατο με ενα σφυρι και εσυ να το σηκωνεις αυθορμητα...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
οποιοσδήποτε αισθάνεται Έλληνας και έχει στοιχειωδώς διαβάσει ιστορία δεν μπορεί παρά να είναι αντικομουνιστήςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Απρ 2019, 11:39 Ο αντικομουνισμός βρίσκεται σε έξαρση με εντολη του συστηματος και των αφεντικων.
Τι τους έπιασε άραγε;
Ποιος να ξέρει!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Απρ 2019, 11:39 καταλαβαίνω και τους συριζαίους που χάνουν ψήφους προς το ΚΚΕ.
Α!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
Mα τι να έπαθαν οι αναρχικοί από το κόμμα, ποιον να ξέρειΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Απρ 2019, 11:39
Τι τους έπιασε άραγε;
Ποιος να ξέρει!
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχει δίκιο ο Μπούμπης, δε τα λέει στη τύχη αυτά
χθες με κάλεσε το αφεντικό μου και μου είπε τώρα με τις εκλογές να εντείνω τον αντικομμουνισμό μου γιατί φοβάται μη πάρει τη κυβέρνηση το ΚΚΕ και του κολεκτιβοποιήσει ένα χωράφι που έχει στο χωριό του
χθες με κάλεσε το αφεντικό μου και μου είπε τώρα με τις εκλογές να εντείνω τον αντικομμουνισμό μου γιατί φοβάται μη πάρει τη κυβέρνηση το ΚΚΕ και του κολεκτιβοποιήσει ένα χωράφι που έχει στο χωριό του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
τρεμει το συστημα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Απρ 2019, 11:39 Ο αντικομουνισμός βρίσκεται σε έξαρση με εντολη του συστηματος και των αφεντικων.
Κραισις πεη δε πλουτοκρασι
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- Obi Wan Iakobi
Στον Αργοσαρωνικο δεν το σηκωνουν.Ju-87 έγραψε: 26 Απρ 2019, 11:42 Ο αντικομμουνισμος ειναι η υγιης αντιδραση ενος φυσιολογικου ανθρωπου. Κατι σαν να σου χτυπουν το γονατο με ενα σφυρι και εσυ να το σηκωνεις αυθορμητα...
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-