Το θέμα δεν είναι το κράξιμο μόνο. Το θέμα είναι η ψήφος.Nostalgia έγραψε: 29 Σεπ 2020, 15:31Διανυω την περιοδο οπου εχω βαρεθει και μπαινω ελαχιστα, βασικα μπαινω περισσοτερο για το στοιχημα του
Otto Weininger και ριχνω ενα πολυ πολυ πολυ ψιλο βλεφαρο. Το θεμα το πηρε το ματι μου σε ενα αλλο σαιτ και με ανησυχει μπορω να πω. Περιμενουμε να δουμε τις εξελιξεις και θα κραξουμε και μαζι εαν τα πραγματα πανε σκατα. Θα δουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχιδιαπραγματευτής Μητσωτού για τα ελληνοτουρκικά:"Αποβίβαση" η εισβολή του Ατίλλα
Re: Αρχιδιαπραγματευτής Μητσωτού για τα ελληνοτουρκικά:"Αποβίβαση" η εισβολή του Ατίλλα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Αρχιδιαπραγματευτής Μητσωτού για τα ελληνοτουρκικά:"Αποβίβαση" η εισβολή του Ατίλλα
Εκ του αποτελεσματος θα κρινουμε και θα ψηφισουμε καταλληλως, να εισαι σιγουρος!Kauldron έγραψε: 29 Σεπ 2020, 20:06Το θέμα δεν είναι το κράξιμο μόνο. Το θέμα είναι η ψήφος.Nostalgia έγραψε: 29 Σεπ 2020, 15:31Διανυω την περιοδο οπου εχω βαρεθει και μπαινω ελαχιστα, βασικα μπαινω περισσοτερο για το στοιχημα του
Otto Weininger και ριχνω ενα πολυ πολυ πολυ ψιλο βλεφαρο. Το θεμα το πηρε το ματι μου σε ενα αλλο σαιτ και με ανησυχει μπορω να πω. Περιμενουμε να δουμε τις εξελιξεις και θα κραξουμε και μαζι εαν τα πραγματα πανε σκατα. Θα δουμε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αν θέλεις ρίξε μια ματιά κι εδώ:Nostalgia έγραψε: 30 Σεπ 2020, 17:59Εκ του αποτελεσματος θα κρινουμε και θα ψηφισουμε καταλληλως, να εισαι σιγουρος!Kauldron έγραψε: 29 Σεπ 2020, 20:06Το θέμα δεν είναι το κράξιμο μόνο. Το θέμα είναι η ψήφος.Nostalgia έγραψε: 29 Σεπ 2020, 15:31
Διανυω την περιοδο οπου εχω βαρεθει και μπαινω ελαχιστα, βασικα μπαινω περισσοτερο για το στοιχημα του
viewtopic.php?f=92&t=25339
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Obi Wan Iakobi
Θεατρο Σκιων
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Το ακουσα και φυσικα και διαφωνω, αλλα τα λογια ειναι πταισματα, στα αποτελεσματα τους θελω. Γενικα θα δουμε. Ολα ειναι υπο εξεταση για την ωρα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τί θα δούμε όμως είναι το ερώτημα. Και πότε "θα δούμε"? 14 μήνες κυβερνάει η νουδού. Ακόμα "θα δούμε"?Nostalgia έγραψε: 30 Σεπ 2020, 21:48Kauldron έγραψε: 30 Σεπ 2020, 19:44Αν θέλεις ρίξε μια ματιά κι εδώ:Nostalgia έγραψε: 30 Σεπ 2020, 17:59
Εκ του αποτελεσματος θα κρινουμε και θα ψηφισουμε καταλληλως, να εισαι σιγουρος!
viewtopic.php?f=92&t=25339
Το ακουσα και φυσικα και διαφωνω, αλλα τα λογια ειναι πταισματα, στα αποτελεσματα τους θελω. Γενικα θα δουμε. Ολα ειναι υπο εξεταση για την ωρα.
Εδώ ακόμα και τώρα δεν ξέρουμε καν τί έχει συμφωνηθεί για την "αποκλιμάκωση". Μιλάμε για "απόσταση ασφαλείας" στις αναχαιτίσεις? Γιατί οι Τούρκοι ζητούσαν να μην πετάει η ΠΑ ανατολικά του 25ου παράλληλου. ΤΟ δε Υπουργείο Άμυνας είναι σα να μην υπάρχει:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-